2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980776 بازدید | 11748 پست
سلام فرناز عزیز.خوبی؟ به سلامتی دختر گلت میره پیش دبستانی.دوستم درسته دارو درمانی در خیلی موارد تاثیر خوبی داره ولی زود هم نباید تسلیمش شد.نمیدونم شاید دارو برای دخترت خوب باشه.ولی باور کن میشه به قول نازی از دوستان عزیز این تاپیک خودمون دارو بشیم برای بچه.فقط صبر و حوصله میخواد.من خودم تجربه خوبی از دادن دارو نداشتم.سال سختی رو با پسرم گذروندیم تا زمانی که دارو درمانی تموم شد.تابستان فرصت خیلی خوبیه که کلاس ورزشی ببریش.ژیمناستیک،بسکتبال اگه علاقه داره،شنا که خیلی ورزش آرام بخشی هست میتونه کمکش کنه.روی تغذیه اش هم کار کن.من خودم تقریبا تا جایی که میتونم خوراکیهای بیرون رو برای پسرم نمیگیرم.مدرسه هم میره سعی میکنم براش نگیرم.بیشتر براش میوه و لقمه میذارم.رنگهای موجود در خوراکیها بسیار برای بچه ها بد هست.سیب رو بهش هر هروز بده.در آرامش بچه ها موثره.خشکبار و مغزها هم براش خیلی خوبه.بعد اینکه توی خونه بهش مسئولیت بده.من به پسرم خیلی کار میدم.خودشم دیگه عادت کرده.گاهی تخت دخترم هم مرتب میکنه!!! مسئولیت دادن در انجام کارهای منزل حس اعتماد به نفس کودک را افزایش میده.مطمئن باش مشکلات دخترت تموم میشه.بچه ها بزرگ میشن و این مشکلات بالاخره یه روزی تموم میشه.مهم ما هستیم که باید به فکر خودمون هم باشیم.موفق باشی دوستم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
آباندخت عزیز منم با حرفهای عسل عزیز موافقم.در ضمن پسرت الان سن کمی داره و فقط داره بچگی مبکنه.به تشخیصهای دیگران هم اهمیت نده.توی مملکت ما همه روانشناس کودک هستند.اصلا اهمیت نده به حرفاشون.برای پسرت زیاد وقت بذار.ببرش بیرون و بذار حسابی بازی کنه.پازل مناسب سنش بگیر.بازی هوشی و ذهنی مناسب سنش هم براش خوبه.موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سومیسو جون ممنون از توضیحاتت متاسفانه که برام نمونده اعصاب الان سه روز دارو می خوره خواب شبش خیلی خوب شده این سه روز هم هیچ گریه نکرده یا جیغ بزنه یا مارو بزنه البته جایی نرفتیم ببینم رفتارش چطوره با اطرافیانش فقط چیزی که هست دختر من توی مهد بچه خوبی یادگیریش هم خوبه و شکایتی ازش نشده ولی عیب بزرگی که داره خیلی از سر و کول بقیه بالا می ره بخصوص اگه رو ببینه روابط عاطفیش هم اصلا خوب نیست مثلا خاله و دایی می بینه عکس العملی نشون نمیده اگه اونا هم بیان طرفش خوشش نمیاد و بعد از یک ساعت رفتارش نرمالتر میشه
شما دیگه به پسرت دارو نمیدی؟؟؟ دکتر به من گفت خوب وقتی آوردیش شاید تا آخر تابستون خوب بشه و نیاز به دارو نباشه از اول مهر قرص شبها نصف میدم شربتم ظهرها نصف قاشق می خواستم ببینم زمان بهتر این داروها کی هست که بهش بدم؟؟؟؟؟
2805
بازم ممنون می شم اطلاعی اگه از این داروها داری بهم بدی و همچنین هر چیز دیگه ای خودمم دلم نمی خواست دارو بدم از نوزادی تحمل کردم تا الان ولی واقعا دیگه بریدم که مجبور شدم ببرمش دکتر
ممنون سومیسو جان. خودمم یه وقتی فکرمیکنم فقط داره شیطنت میکنه. تمرکزش بد نیست. عاشق کتابای هوشه خیلی خوشش میاد خوب انجام میده. مثلا بشینی براش کتاب بخونی یهو دوست داره 5 تا کتاب بخونه. اما مثلا بعضی وقتا یه کارایی و میگی نکن عمدا انجام میده که اذیت کنه. نسبت به بچه های دیگه خیلی حساسه از لحاظ اینکه کسی اونارو دعوا نکنه گریه نکنن . اگه جلوش یه بچه ای و دعوا کنن خیلی عصبی میشه.
آشوبم.... آرامشم تویی....
اباندخت عزیز چقدر خوب پسرت عاشق کتاب .من ارزو داشتم پسرم اینجوری بود ولی بقول سومیسو جون که همیشه حرفاش دلگرمی برا همه واقعا رفتا ر ما مادرا خیلی تاثیر داره من تقریبا 3هفته ای هست که پا بپای پسرم میام عین خودش میشم میپره میپرم میرقصیم هرکاری میکنم تااون بشینه وبازی کنه چقدر بهترشده البته من مهمونی نمیبرمش وحتی الامکان مهمون دعوت نمیکنم خواسته دکتر خ هم همین بود فقط امیددارم پسرم زودترخوب بشه چون پسرمن یکم اختلال حسی داره براهمین تاخیر داره
فرناز عزیز خواهش میکنم.میدونم گاهی دیگه صبر معنی نداره،ولی چه چاره،باید یه جورایی بتونی بر این ناراحتیت غلبه کنی.منم روزهای سختی رو با کارهای پسرم گذروندم.ولی به گذشته که فکر میکنم میبینم میتونستم از خیلی از کارهاش ساده بگذرم.شما هم میتونی با صبر و درایت خودتون خیلی از مشکلاتش رو کم کنید.پسرم فقط کلاس اول ریتالین خورد.البته قبل از اون چند ماهی ریسپریدون رو هم شروع کردم.خدارو شکر با پایان کلاس اول داروهاشو قطع کردم.انشاالله شما هم به زودی دارودرمانی رو متوقف میکنید.اینکه میگید یادگیری خوبی داره خیلی عالیه.همین نشون میده هوش خوبی داره.مطمئن باش به زودی مشکلاتش تموم میشه
آباندخت عزیز مطمئن باش پسرت مشکلی نداره.علاقمندیش به کتاب داستان عالیه.حساسیت و لجبازی در بچه ها کاملا طبیعی هست.اصلا دیگه فکر منفی راجع بهش نکن.امیدوار باش که فرزندت آینده خوبی خواهد داشت
شهره جون ممنونم از لطفی که به من دارید.من ارادت خاصی به مامانهای گل این تاپیک دارم.مامانهای این تاپیک عشق و علاقه مادری رو ثابت میکنند
سومیسو جون ممنون به خاطر وقتی که می زاری و جواب میدی خداروشکر که دیگه پسرت دارو نمی خوره و الحمدا... مشکلاتش کم شده دخترم همه چیزو خوب یاد میگیره همه شعرها مهدشو خوب یاد گرفت توی مهد هم بچه آروم و حرف گوش کنی است من مشکلی هم با شیطونیش وقتی خودمون هستیم نداریم فقط گاهی به پر و پای کسی می پیچه که کلافه می کنه مثلا اینقدر از سر و کول باباش بالا می ره اونم تحمل می کنه و باهش بازی می کنی ولی دیگهبعد از یه مدت طولانی واقعا کلافه کننده است این چند روزه خیلی عوض شده اینقدر ابراز علاقه می کنه و می گه مامان دوست دارم قبلا باید بزور این جمله ازش می شنیدی تو این چند روزه حتی یک بارم جیغ نزده یا گریه کنه یا پرخاشگری امیدوارم بعد از این دوره استفاده و قطع داروهاش همین اخلاقها روش بمونه و از پرخاشگری و گریه های طولانیش کم بشه خود دکترم گفت احتمالا تا آخر تابستون فقط دارو بخوره
2810