2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
اینکه پسر گلت ژیمناستیک می ره و اینکه حس ورزشکاری بهش دست داد و اینکه ژیمناستیک قد رو کوتاه نمی کنه و اینکه تو اینقدر مادر مهربون و فداکار و باپشتکاری هستی
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
ممنونم عسل عزیز.تمام مامانهای این تاپیک مامانهای مهربون و فداکاری هستند.همچنین شما دوست عزیز.برای پسر شما هم موفقیت و سربلندی را آرزومندم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسییییییی سومیسوی عزیزم راستی این کلینیکی که پسرم رو می برم یه دستگاهی آورده اسمش رو فردا می گم الان یادم نیست برای درمان بیش فعالی سرچ هم کردم تو کشورهای مدرن الان خیلی داره استفاده می شه و خیلی تاثیر گذار بوده خوبیش اینه که سیستم ارزیابی می کنه و نتیجه رو می گه و دیگه خطای کاربری ی ااظهار نظر شخصی توش دخیل نیست. خدا رو شکر اوضاع پسرم خیلی بهتر شده حالا یه ماه دیگه باز می برمش دکتر خدا کنه قرصش رو قطع کنه ممنون عزیزم برای راهنمائیهات همیشه دعا گوت هستم موفق باشی . می بوسمت
ممنونم عسل عزیزم.انشاالله روز به روز پسرگلت پیشرفت داشته باشه.اسم اون دستگاه نوروفیدبک بود؟ اگر این بود حواست باشه بیشتر جنبه پول گرفتن داره!!!! دکتر اشرفی موافق این روش نیست.پروین عزیز هم که از دوستان خوب این تاپیک هست پسرش رو مدتی بردو نتیجه ای نگرفت.کلا اینجور چیزها اونقدر در پیشرفت بچه ها موثر نیست.هیچ چیزی بهتر از رفتار مناسب والدین و تشویق بچه ها موثرتر نیست موفق باشی عزیزم
شهره جون پسرت چند سالشه؟ میتونی با مربیش صحبت کنی و شرایطش رو بگی.حتما همکاری میکنه.گفتاردرمانی تاحالا بردیش؟
اره سومیسو جون گفتار میره ولی خیلی کلماتو نمیتونه بگه یعنی خیلی ازحروف را نمیتونه تلفظ بکنه .به همه میزنه تازگیام یادگرفته تف میندازه دیشب بردمش پارک اولش خوب بود بعدگفت منوببر سرسره بادی به یک دختربچه اون بالا میزد وتف مینداخت نمیتونستیم هیچ کاری بکنیم پدرش صداش دداومد باشرمندگی بغلش کردم واوردمش اونوقت چجوری میتونه بره کلاس ورزش
شهره جون نگران نباش.پسر منم کوچکتر که بود گفتار خوبی نداشت.به مرور بهتر شد. بذارش جلوی آینه و باهاش حرف بزنی.ازش بخواه که خودش هم جلوی آینه خودش رو نگاه کنه و حرف بزنه.و اینکه خودت میتونی بهتر از کاردرمانگر باهاش کار کنی.خوشبختانه الان بازیهای هوشی خوبی رو میتونی براش تهیه کنی.یه جورایی ذهنش رو فعال نگه دار.در باره تف کردن هم میتونی با قصه بهش بفهمونی که کارش اشتباه بوده.من پسرم کوچک بود هر موقع کار اشتباهی انجام میداد در قالب قصه براش کار بدش رو تعریف میکردم.تاثیرش از نصیحت کردن خودم به صورت مستقیم براش خیلی بهتر بود.مطمئن باش شرایط پسرت خوب میشه.فقط صبر و حوصله شما رو میخواد و از همه مهم تر توکل به خدا که مطمئنا هیچ موقع تنهات نمیذاره و کمکت میکنه...
پسرم 3سالش پس فردا هم نوبت دکترخوشابی داره تهران نیستیم برامون دعاکنید .سومیسوجون هنوز درک قصه رونداره به مربیشم گفتم چون وقتی میگفتم براش جیق میزد ولی تقلیدش خوب ولغات رواهنگین میتونه بگه یعنی بعضی لغات رو .صبروحوصله کمی هم داره امیدوارم بهتربشه مربیاش ازش راضین ومیگن خیلی بهترشده واینکه حس لامسه اش زیاد درگیر یعنی اگرچیزی به ثورتش بریزه از غذا بگیر تا اب باید فوری همون لحظه پاک کنه حتی شده طاقت نداشته برم دستمال بیارم با فرش بالباس من یاخودش با دیوار پاک کرده صورتشو یادستاشو
شهره جون چیزائی که می گی کاملا برام ملموسه چون پسر منم همینطور بود. کاردرمانی خیلی کمکش کرد الان یک ساله دارم می برمش / خیلی بهتر شده دیروز هم مربیش می گفت ایشالا اگر همینطور پیش بره مرخص می شه. عزیزم وقت دکتر خوشابی رو حتما برو بی تعارف هم می گم اومدی تهران تشریف بیارین منزل ما. من خودم می برمتون دکتر. پسر منم سوم شهریور وقت داره ولی می خوام زنگ بزنم اگر بشه جابجا کنه وقتشو زودتر ببرمش. حتما پیش دکتر ببرش که تشخص بده مشگلش رو فقط هواست باشه اونجا می بریش خسته و گرسنه نباشه چون خیلی تو تشخیص دکتر تاثیر میز اره
2810