2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
سلام سومیسو جون یه سوال دکتر اشرفی مطب نداره خودش؟ آخه مرکز طبی کودکان خیلی شلوغه از ضبخ باید ببری چه جوریه ؟ از خوشابی بهتره به نظرت؟ ممنون عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل جون دکتر اشرفی مطب داره.من پسرم رو مطبش میبرم.آدرس و شماره مطب توی این تاپیک هست.دکتر خوشابی هم کارش خوبه.من فقط یکبار پسرم رو بردم پیشش.یادمه اون موقع که بردم شرایط پسرم اصلا خوب نبود.خیلی توی مطب شیطونی میکرد.ولی خانم دکتر خیلی برامون وقت گذاشت.دکتر اشرفی هم من از کارش راضی بودم.راهنماییهای خوبی در بهبودی پسرم بهمون کرد.درباره مرکز طبی کودکان متاسفانه اطلاعی ندارم.دکتر اشرفی اونجا هست؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
منم یک دفعه پسرمو بردم پیش دکتر اشرفی که نوار مغز گرفت ازپسرم ولی من دیگه نرفتم پیشش چون من کاشان هستم ولی اون متخصص مغز واعصاب کودکان دکترخوشابی روانپزشک اطفال
شهره جون از اشرفی راضی بودی؟ به نظرت بی خود نوار گرفت؟ یعنی لازم نبود؟ می گی پیش همون خوشابی ببرم دوباره؟ مرسی عزیزم
عسل جون گرفتن نوار مغزی اتفاقا کار خوبیه دکتر اشرفی میگیره.خدای نکرده اگر عارضه مغزی باشه درمان بهتر انجام میگیره.پسرم خدارو شکر نوار مغزیش طبیعی بود.بار اول که پیش دکتر اشرفی بری وقت زیاد میبره.چون نوار میگیره و به بچه دارو خواب آور میدن.ولی از دفعات بعد چون سر وقت هم ویزیت میکنه خیلی زود کارت راه میفته.من خودم از کار دکتر اشرفی راضی بودم.گرچند الان دیگه یک سالی میشه پسرم رو پیشش نبردم آدرس:انتهای بلوار کشاورز،خیابان دکتر محمد قریب،پلاک26،ساختمان شباهنگ تلفن:66939017
کرج هم دکتر علیرضا رونق کارش خوبه.من خودم تا به حال مراجعه نکردم،ولی به یکی از دوستام گفتم و پسرش رو بردو نتیجه خوبی گرفت
خانما شما چه جوری به بچه هاتون قرص ریسپریدون می دین....اخه من تو یه مقاله خوندم که نباید خرد بشه یا تو اب حل بشه...چون تاثیرش کم میشه....بعد خیلی سخته برای بچه دوساله قرص ببلعه...خواهش می کنم راهنماییم کنید
مامان متیییییییییین تو رو خدااااااااا به بچه دو ساله ریسپیرید ون نده کدوم دکتر احمقی دور از جون شما برای بچه دو ساله ریسپیریدون تجویز کرده آخه من به پسرم که 5 سالشه ندادم دکتر خوشابی گفت اگر رفتاراش خیلی تو مهد با دوستاش آزاردهنده بود بده وگرنه بهتره ندی اونم برای 5 ساله آخه بچه دو ساله رو چه تشخیصی دادن براش اصلا نمی تونم درک کنم
مرسی سومیسو جونم دوست عزیزم اتفاقا مطبش بهم نزدیکه حتما امروز وقت می گیرم یه سر می برم پسرم رو نگران بودم یه وقت نوار مغز مشکل نداشته باشه که خیالم راحت شد جالبه برام چطور بقیه دکترا این کارو نمی کنن البته اینو بگم یه هفته است رفتار خودمو اصلاح کردم و ملایم تر با پسرم رفتار می کنم اونم خیییییلی عالی شده خدا رو شکر ممنون دوست عزیزم
خواهش میکنم عسل عزیزم.انشاالله میری و نتیجه مطلوبی میگیری.فقط قبل از رفتن سوالات رو یاداشت کن تا از دکتر زود بپرسی.چون دکتر مریض خیلی داره و زود معاینه رو انجام میده.اگر هم مخالف دارو درمانی هستی به دکتر بگو تا زود دارو ننویسه خیلی شیوه خوبی رو در پیش گرفتی.اصلاح رفتار والدین یعنی اصلاح رفتار کودک.مطمئن باش با تلاش و صبر شما شرایطش عالی میشه
مامانه متین جون پسر منم ریسپریدون رو یک سال مصرف میکرد.منم در آب براش حل میکردم.دکترش چیزی در این مورد بهم نگفت.با حرفهای عسل جون موافقم.بچه2ساله و دادن دارو خیلی براش زوده.خواهش میکنم زود تسلیم دارو نشو
توصیه میکنم حتما تو این مسابقه عکاسی شرکت کنید سری مسابقات عکاسی «حس زندگی» بانو کاربران می توانند عکس‎های بچه ها از حالت های مختلف مشارکت در کارهای خانه یا بیرون، انجام کارهای بزرگتر از سن خود و تقلید از بزرگتر ها و هر سوژه مرتبطی با موضوع مسابقه را در شبکه اجتماعی بانو به اشتراک بگذارند. جوایز مسابقه نفر اول: ربع سکه نفر دوم: کارت هدیه دویست هزار تومانی نفر سوم: کارت هدیه صد هزار تومانی http://www.banoo.ir/forum/post/4987
2810