2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980990 بازدید | 11748 پست
لیلا خانومی جون نمیشه وزد قضاوت کرد و گفت پسرت بیش فعالی و مشکل تمرکز داره.پسر منم توی مهد و پیش زیاد تمایلی به یادگیری نداشت.ولی مربیاش همه میگفتند به حفظ شعر و بازیهایی مثل لگو و کارهای دستی تمایل داره.ولی کارهایی مثل آموزش مطالب در مهد اصلا تمایل نداشت.ولی با ورود به مدرسه علاقمند شد.علاقه به اموزش با رفتن به مدرسه بیشتر خواهد شد.درباره گم کردن وسایل این مشکل اکثر مامانهای پسر دار هست!!!پسرها معمولا سربه هوا هستند.نگران نباش.شما میگی مشکلاتش با رفتن به مهد به وجود اومده.شاید توی مهد مشکلی داره.یه توصیه خواهرانه که هیچ وقت جلوی مربی مهد از فرزندت شکایت نکن.مربی های مهد اکثرا به خاطر خستگی زیاد بی حوصله هستند.کافیه یک مادر خودش از فرزندش شکایت کنه و اونا هم دیگه به یک چشم دیگه به بچه نگاه میکنند.همیشه از نقاط قوت فرزندت بگو.شما هم خودت براش زیاد وقت بذار.خوشبختانه الان بازیهای فکری خیلی خوب در بازار هست.میشه با یک برنامه ریزی مناسب مشکلات رو حل کرد.موفق باشی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
لیلا خانومی مطمئن باش پسرت از یه چیزی تو مهد ناراحته چون می گی با ورود به مهد اینجوری شده. حتما یه چیزی آزارش می ده مثلا من پسرم رو تو مهد کلاس نقاشی نوشتم با اینکه نقاشیش خیلی خوبه خیلی بد می کشید و همه چیزو سیاه می کرد مربی نقاشیش یه روز به من زنگ زد و گفت فکر می کنه پسرم مشکلات و اضظرابهای روانی داره خلاصه بعد از کلی پیگیری و ... فهمیدم مشکلی نداره بلکه چون از مربی نقاشیش خوشش نمیاد مخصوصا بد و سیاه می کشه البته بد نیست پسرت رو یه مشاوره ببری برای بیس فعالی و تشخیصش چون اگر خدائی نکرده اینجوری باشه از الان جلوش گرفته بشه خیلی بهتره تا مدرسه موفق باشی عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من هفت هشت ماهی هست که قرص می خوره و خیلی براش خوب بوده ولی جدیده یکی دو هفته ای می شه خیلی عصبی شده واقعا دلیلش رو نمی دونم کاردرمانی و بازی درمانی هم می برم اونا تغییری ندیدن ولی تو خونه خلی بد شده به نظرتون علتش چی می تونه باشه. ممکنه به دلیل قرصها باشه و الان داره اثر بد می زاره ؟ تو مهد هم پرسیدم می گن مشکلی نداره ممنون دوستان
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سلام دوستان من عضو جدیدم عسل جان پسر من 13 سالشه و از 5 سالگی تا 10 سالگی ریتالین و ریسپریدون می خورد ولی هر سال با تغییر فصل بخصوص فصل تابستان و گرمای هوا یکم بهم می ریخت نگران نباش کم کم خیلی بهتر می شه . فقط خیلی حساس نشید که بدتر می شه.
خدایا شکررررت
خواهش میکنم عسل عزیز پسر منم اوایل که قرص میخورد خوب بود.ولی به مرور عوارض دارو شروع شد.دارو برای پسر من اصلا خوب نبود.ولی این دلیل نمیشه بگم برای فرزند شما دارو خوب نیست.ولی دعا میکنم هر چه زودتر پسرگلت دارودرمانی رو ادامه نده
امروز امتحانات پسرم تموم شد و تعطیلاتش شروع شد.سال تحصیلی پر باری داشت.خدارو شکر معلم خیلی خوب و مهربونی داشت.شرایط پسرم رو خوب درک کرد.پسرم امسال خوشبختانه 15سوره از قرآن رو حفظ کرد.تعداد زیادی هم ضرب المثل رو با مفهومش تونست حفظ کنه.خدارو شکر میکنم که بهتر شده.اصلا باورم نمیشه این پسر همون پسر شیطونی هست که کلی باهاش مشکل داشتم... دوستان مطمئن باشید باالاخره یه روزی مشکلات فرزندانمون تمام میشه.پس حرص نخورید.باآرامش به آموزش فرزندتون بپردازید.با حرص خوردن مشکلی حل نخواهد شد.ما خدایی رو داریم که مطمئنا هیچ وقت و هیچ وقت تنهامون نمیذاره
سلام به همه خانوما میشه راجع به عوارض رسپریدون 1 بگید?من پسرم 4سال و نیمش هست.خداروشکر اصلا مشکل عدم تمرکز و یادگیری نداره حواسشم خیلی جمع هست.اما فوق العاده شیطونه.همش مشغول شیطنته.مهد میره با بچه ها خوبه خیلی خوب هم با همه ارتباط برقرار میکنه و خیلی زیاد اجتماعی هست.اما مثل توی مهد موقع نقاشی کشیدن یا چیزی نوشتن مربیش میگه اصلا سرجاش بند نمیشه یه سره تو کلاسشون راه میره.موقع نقاشی رنگ کردن هم زیاد از خط بیرون میزنه.به بازیهای فکری یا کاردستی هم خیلی علاقه نداره.یا تو یه مهمونی همش ورجه ورجوره میکنه.دکتر برلش رسپزیدون1نوشته.1چهارم صبح و1چهارم قبل از خواب.اما من میترسم بهش بدم.
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
درضمن من براش خیلی وقت میزارم.تغریبا هر روز عصر پارک میبرمش کلی دوچرخه سواری و بدو بدو میکنه.به توصیه دکتر روزی حداقل نیم ساعتم باهاشدتو خونه هر جور که پسرم دوست داره باهاش بازی میکنم تا انرژیش تخلیه شه.خوابشم خوبه.کلی شعر و کلمات انگلیسی و خیلی چیزای دیگه بلده..مثلا اصلا کارتون نگاه نمیکنه اما به خاطر اینکه من خیلی وقتا تلویزیون رو میزارم رو کانال پویا همه کارتونا و اسم شخصیاتشون رو میدونه. اما اصلا پای کارتون نمیشینه. درحال شیطنت همه رو یاد میگیره.خیلی ازم انرژی میگیره.نمیدونم قرص دادن بهش درسته یا نه
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
دیبا جون ریسپریدون نسبت به داروهایی مثل ریتالین عوارض خیلی کمتری داره.پسرمنم قبل ار ریتالین، ریسپریدون رو مصرف میکرد.شبها بهش میدادم و بعد از نیم ساعت خوابش میگرفت.سن 4سالگی اوج شیطنت بچه ها و خصوصا پسرها هست.پسر شما مشخصه هوش و تمرکز خوبی داره.موندم دکتر چرا بهش دارو داده؟ نظر شخصی من اینه که زود نباید تسلیم دارو درمانی شد
مرسی عزیزم.سعی میکنم تا اونجا که میشه بازم مقاومت کنم و بیشتر از خودم مایه بزارم تا دارو بدم.
من تعریف خوشابی رو زیاد شنیدم زنگ زدم ازش وقت بگیرم منشیش گفت مهر به بعد زنگ بزنم تا وقت بگیرم
2810