2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست
نانی جون ممنو ن از حظورت همش میگفتم خوش بحال نانی و پروو ین و بقیه که قبلا باهم دردل میکردن من پسرم خیلی تمرکزش کنه حرف نمیزنه تکلمش واضح نیست وقتی باهاش بازی میکنی میره قایم میکنه واقعا سخته برام واینکه خیلی اوقات بابچه ها میزنه حس میکنم چون نمیتونه باهاشون بازی کنه وحرف نمیزنه واقعا دلواپسشم چون بهمم گفتن بیش فعالیس شدیده واینکه ایندفعه بهم گفتن بیش حسی داره بهم ماساژ گفتن بده صدرا هم یک پسرعمه داره از خودش1سال کوچکتره ولی قدر بحرف زدن وخیلی اروم دایم باهم مقایسه میشن .همش ازخدا طلب صبر میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نانی جون ریتالین رو کلاس اول پسرم دادم.کمتر از یک سال مصرف کرد.بنا به تشخیص پزشک و از همه مهم تر عوارض بدی که این دارو براش داشت دارو رو قطع کردیم.الان خدارو شکر دارویی مصرف نمیکنه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شهره جون متاسفانه مقایسه کردن کودکان بدترین شیوه هست.هر بچه ای در یک زمینه مهارت داره.توی کلاس پسرم یک پسری هست که مشکل تمرکز داره.بنده خدا مادرش باهم حرف میزنیم خیلی باهاش درگیری داره.ولی در جلسه معلم گفت که این بچه مهارت در نقاشی و کار با سفال که در کلاس انجام میدن داره.پس این نشون میده هیچ بچه ای بدون مهارت نیست.شما هم در درجه اول اجازه نده کسی فرزندت رو با دیگری مقایسه کنه و بعد اینکه خودت براش خیلی وقت بذار.پسر منم زمانی بود که تقریبا آموزش پذیر نیود.اصلا توجه نداشت.ولی با کمی صبر میشه مشکلات رو حل کرد.تمام بچه ها استعداد و مهارتشون در تمرین و از همه مهم تر تکرار اون تمرین شکوفا میشه
سومیسو جون خودم سعی میکنم از طریق شرطی کردن باهاش کارکنم فعلا کلاس بازی درمانی رو دکتر گفت قطع کن بجاش کاردرمانی و گفتار ببرش اول تیر هم براش بزور خوشابی وقت گرفتم یکی میگه ببرش یکی میگه نبرش چون من تهرانم نیستم هم سختمه صدرا یکم اختلال رفتاری هم داره با توکل بخدا ولی سروکله زدن باهاش خیلی سخته چون دایم فرار میکنه و علاقه ای نداره به بازی با وسایلش میره قابمشون میکنه
شهره جون دکتر خوشابی دکتر توانایی هست.تشخیصش خوبه.منم پسرم رو اوایل مشکلاتش پیشش بردم.خیلی خوب راهنماییم کرد.سعی کن بیشتر با بازی کردن باهاش تمرین کنی.ذهنش رو تحریک کن.مثلا زیر میز آشپزخونه بشقاب بذار و بهش بگو برو از زیر میز بشقاب بیار.دفعه بعد سه رنگ بشقاب بذار و بگو برو از زیر میز بشقاب آبی رو بیار.کارتهای بازآموز هم خیلی خوبه.میتونی از شناخت میوه ها براش شروع کنی.چند تاکارت رو بذار و اسمشون رو بهش بگو.بعد کارتهارو برگردون و بهش بگو مثلا سیب رو بده به من.با کارتهای بازآموز میتونی خیلی باهاش کار کنی.مطمئن باش با کار کردن باهاش خیلی خیلی بهتر میشه.توکل به خدا کن دوستم...
سومیسو جون وبقیه دوستانم ممنون از راهنماییاتون واقعا اگه شماها نبودین من همش مینشستمو گریه میکردم ..پسرم داره یک کم باهام راه میاد بلاخره تلاش بیفایده نیست .فقط باید سعی کرد و ناامید نشد من هرازچندگاهی ناامیدی میاد سروقتم .نکته ای هم که بهم مربیش گفت این بود که نباید پسرتو سریع دعوا کنی و باید با زبون نرم وقتیم کاربد کرد با طرد کردتش و قاطعیت باهاش برخوردکنی اوایل میکردم ولی الان بهم ثابت شد خیلی راحت تونستم تو ی یک هفته کمتر پوشکشو بگیرم.انشاالله دیگه برنگرده .فقط صبر تلاش امید واعتمادبنفس بالا وبالاترازهمه توکل به خدای مهربونمون چاره ی دردمونه .مرسی ازحضورتون دراین تاپیک ماروتنها نگذارید
شهره جون یه بازی دیگه با کارتهای باز آموز: کارتها رو روی میز یا جایی بذار که ازتون فاصله داشته باشه.از 4تا کارت شروع کن.اول اسامی کارتهارو به فرزندت بگو.حالا با هم از کارتها فاصله بگیرید و ازش بخواه که مثلا بره کارت سیب رو بیاره.اینم برای تقویت حافظه کوتاه مدت خوبه.به مرور تعداد کارتها رو زیاد کن
دوستان عزیزم میشه ازتون خواهش کنم برام دعا کنید.یه مشکل جسمی برام پیش اومده.دعا کنید خوب بشم.دعای دوست خیلی ارزش داره...
سلام بچه ها .......روز پدر ومیلاد حضرت علی رو خدمت همه شیعیان تبریک عرض میکنم......ممنون دوستان ک ب یادمون هستید....امیدوارم همیشه بچه هاتون مایه سربلندی تون باشن.......سومیسیو جون از خدا میخوام ب حق این ماه بزرگ وحضرت علی همه مریض ها شفا پیدا کنن شما هم خیلی زود بیایی و خبر از بهبود ت برامون بدی............... عسل جون درمورد پیش دبستانی من تهران نیستم عزیزم ولی سعی کن یه جای متوسط ثبت نامش کنی ..انرزی و هزینه رو بزار برا کلاس اول ............پیش مهمه ولی نه خیلی ک زیاد نگران باشی...موفق باشی گلم
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
ممنونم نینا عزیز و شهره عزیز انشاالله خدا نعمت سلامتی رو به همه عطا کند.واقعا بزرگترین نعمت سلامتی است
2810