2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981157 بازدید | 11748 پست
رزی جون همونطور که خودتون هم گفتید دخترتون داره سن بلوغ را سپری میکنه.پس باید یه جورایی باهاش مدارا کنی.درباره کمبود خوابش هم از عرقیات گیاهی که آرامش بخشه خوبه استفاده کنی.من زیاد در این مورد مهارت ندارم.ولی عرقیاتی مثل بیدمشک و گلاب برای آرامش خیلی خوبه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شهره جون پسر شما فقط 3سالشه.پس اول باید به انداه سنی که داره ازش توقع داشته باشی.هر بچه ای توی یک زمینه مهارت داره.این دلیل نمیشه که چون دیر راه افتاده پس مشکل هوشی خدای نکرده داره.همونطور که مربیش گفته یادگیریش خوبه،پس باید با جسارت بگم که زیاد هم به حرف این دکترها توجه نکن.متاسفانه خیلی زود به بچه ها برچسب بیش فعالی و کمبود تمرکز میزنند.نمیگم تشخیصشون همیشه نادرسته.ولی اکثرا زود میخوان دارو درمانی رو شروع کنند.به نظر من دادن ریسپریدون برای بچه 3ساله خیلی زوده.من پسرم رو رفتاردرمانی نبردم.ولی کلاسهای آموزش ذهنی و گفتار بردمش و کلاسهای ذهنی براش مفید بود.شما هم مطمئن باش با کار کردن در منزل میتونی شرایطش رو بهتر کنی.کارتهای باز آموز،کتابهای تصویری مخصوص کودکان زیر 4 سال که با عکس مطلب رو به کودک میشه منتقل کرد،بازی با خمیر و سفال،تهیه پازل مناسب سنش و...میتونه کمک بزرگی بهش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم سومیسو جان دخترم اصلا انگیزه ای برا انجام تکلیفاش نداره و همش به زور از پای فیلمهای شبکه آی فیلم بلندش میکنم مثل ماهی از دست آدم سر میخوره بازم اگه هرکس دارویی به ذهنش میرسه که از ریسپریدون بهتره بگه با دکترش در میون بذارم..
رزی جون من خودم مخالف دارو درمانی هستم.البته دارو برای پسر من نتیجه مطلوبی نداشت.برای بعضی از بچه های این تاپیک دارو جواب خوبی داده.ولی متاسفانه اکثرا از دارو نتیجه ای نگرفتند.شما هم ببین چطور میتونی شرایط رو بهتر کنی.تایم مشخصی رو براش مشخص کن که بتونه برنامه های تی وی رو ببینه.منم برای پسرم برای نشستن پای لب تابش وقت مشخص کردم.خودش میدونه که سر45دقیقه باید بلند بشه.مطمئن باش دخترت بهتر خواهد شد.فقط و فقط همکاری و حوصله میخواد...
سومیسو جون من دارم 2روزه شبا رسپریدون میدم بپسرم تنها اثری که داشته این لوده که شب ساعت 1.5 که خوابس میبره سریعتر میخوابه وصبحا دیرتر بیدارمیشه وقتیم بیدارشد همون اشو کاسه من گفتم زودترببرمش درمان بشه که سن مدرسه مشکلی نداشته باشه ترس از اینده واینکه خیلی ازالان مضطربه تمام دستشو کنده یجا سالم تو بدنشم نیست نمیدونم چکارکنم درمانگراشم موندن چیکارکنن ازبس پاسش دادن اینور اونور یبار میگن بازی درمانی یبار میگن کارددمانی یبار میگن گفتار دکتر که گفت ایندفعه فقط کاردرمانی و گفتار درمانی ولی پسرمن از نز نظر رفتار هم مشکل داره که به بچه ها میزنه ولی دیروز بردمش بازیخونه به هیچ کس نزده بود توی خونم که میشینم باهاش بازی کنم حاضرنیست بشینه بازی کنه یا نگاهش تو هاوست با شرطی کردن میتونم 5 دقیقه بنشونمش اونم اخرسر خسته میشه میره یجا قایمشون میکنه بنظرتون چیکارکنم اگه ازالان بهش بدم دارو رو تاثیر داره
خانوما رسپریدون دکترگفته شبها بده تاثیری بنظرم نداشته خوابش بیشتر نشده صدرا خوابش خوبه نسبتا من شربت امگا3 هم بهش میدم ولی اون هنوز درست حرف نمیزنه نمیشینه بازی کنه هربچه ای هم گوش بحرفش نده میزندش این زدن باعث شده بچه ها ازش دور بمونن دستاش هم که همش زخمه
شهره جون به نظر من دارو خیلی از الان برای پسرت زوده.البته نمیخوام به زور نظرم رو بهتون تحمیل کنم.هر جور خودتون صلاح میدونید.ولی دارو درمانی برای پسر من نتیجه بخش نبود.میشه با رفتارهای درست و بجا خودمون حکم دارو رو برای فرزند باشیم.میتونی روی دیواتر اتاقش جدول پسر خوب درست کنی.فهرستی از کارهای مثبتش رو درست کن و هر بار اونا رو انجام میده براش ستاره بزن.اگر دیدی براش موثر نیود،بعد از مدتی جدول کارهای اشتباه رو درست کن و هر بار انجام میده شکلک ناراحت براش بزن.فرزند شما الان توی سنی هست که با تشویق میتونی انگیزه بهش بدهی.مطمئن باش شما خودت بهتر از هر کسی میتونی بهش کمک کنی
ممنون سومیسو جون بابت راهنماییت اره خودمم میبینم تاثیری نداشته امیدولرم بتونم کمکش کنم اونم خوب جواب بده دست کتک زدنش لااقل خوب بشه چون وقتی جایی میریم بدتر میشه توخونه تنبیه میشه محدود میشه ولی جایی نه
شهره جان کدوم شهر هستی؟ اگر تهران هستی کدوم محدوده هستی؟ پیش دکتر خوشابی رفتی؟ خیلی دوران سختیه درکت می کنم امیدوارم به بهترین نحو بتونی سپری کنی. خیلی باید تلاش کنی عزیزم . گناه داره و به کمکت نیاز داره
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
عسل جون من تهران نییتم کاشان هستم ولی خیلی دلواپس پ سرمم هستم بازز درمانی میبددمش اول خوب بود ولی وقتی مربیش عوض شد باوجود تلاشای مربی جدیدش صدرا باهاش ارتباط نمیگرفت اون میخوایت صدرا رو برور بنشونه ومیگفت تانشینه باد نمیگبره پیرمنم ازاول تااخرگریه میکرد الانم دکترگفته کاردرمانی و گفتاردرمانی قرصاشم بهش ندادم دکترخوشابی هم اصلا حاضرنشد منشیش وقت بده گفت اونورسال زنگ بزن
شهره جون خواهش میکنم.مطمئن باش با کمک شما بهترین خواهد بود.پسر منم روزهایی بود که فقط مینشستم و به خدا حرفامو میگفتنم.روزهایی بود که فقط خدا میدونه چی بود...مطمئن باش خدا کمکت میکنه.خدا خیلی خیلی بزرگه...
دوستان سال 93 هم داره کم کم تموم میشه.امروز یاد دوستان قدیمی این تاپیک افتادم.پروین نازنینم،نازی عزیزم،بهاره عزیزم،نورا عزیزم،متراعزیزم،و دوست عزیزی که این تاپیک خوب را ایجاد کرد نینا عزیزم. حیف که دیگه نمیایید اینجا.ولی برای همه دوستان قدیم و جدید این تاپیک سالی سرشار از لطف و مهربانی خداوند مهربان را آرزومندم
شهره جان اشکال نداره اون طرف سال حتما زنگ بزن وقت بگیر منم اولین باری که برای پسرم وقت گرفتم سه ماه بعد تازه بین مری
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
2810