2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981287 بازدید | 11748 پست
مامانائی که بچه بیش فعال دارین. امیدوارم هر چه سریعتر مسائل تون از این حیث حل بشه و بچه هاتون از این شرایط خارج بشن. میخواستم بدونم دوران بارداری تون چطوری گذشت؟ از نظر تغذیه و آرامش فکری و روحی و روانی و جسمی؟ شرایط تون رو بگین. طبیع خودتون و همسرتون چطوری بود؟ من الان دوارن بارداری رو میگذرونم. میخوام شرایط بوجودآورنده این حالت رو از خودم دور کنم. ممنون میشم کمکم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باران جون انشاالله کوچولوت به سلامتی به دنیا بیاد.اول اینکه الان این فکرهارو از خودت دورکن که همش فکر کنی فرزندت مشکلی نداشته باشه و بعد هم از استرس و نگرانی دور باش.من خودم به شخصه دوران بارداریم خیلی استرس داشتم.مطمئنا استرس و نگرانی و ناراحتی برای بچه خوب نیست.انشاالله کوچولوت در پناه خدا باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مرجان جان اگر پازل انجام می ده و نقاشی می کشه مطمئن باش بیش فعال نیست بچه های بیش فعال معمولا تمرکز ندارن حتی برای چند دقیقه و به نشستن ربطی نداره
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
مرجان جون دختر خیلی خوب و خانمی داری.به نظر من دخترت هیچ مشکلی نداره.نگرانی زیاد داشتن باعث میشه ناخوداگاه بهش حساسیت نشون بدهی و مطمئنا براش خوب نیست.پس از این به بعد به این فکر کن که دخترت هیچ مشکلی نداره.موفق باشی
ممنونم عسل و سومیسو جان . امیدوارم همه بچه های دنیا همیشه شاد و سالم و پرانرژی باشن . امروز با خودم فکر میکردم مطمئنا بچه بیش فعال خیلی خیلی خیلی بهتر از بچه ای هست که بیماری لاعلاج داره . پس اگه مهتا هم بیش فعال باشه خیلی مهم نیست . امروز دکتر فکر کنم اسلامی بود میگفت بچه های بیش فعال معمولا ضریب هوشی بالاتر از 140 دارن . سعی کنین به بچه های بیش فعال یاد بدین تمرکز ذهن داشته باشن البته اول باید خود مادر این کارو بلد باشه . در ضمن میگفت با بچه های بیش فعال چون انرژی پتانسیل بالا داره این بازی رو زیاد انجام بدین تا تخلیه بشن .دستاشون رو زمین باشه شما پاهاشون رو بگیرین و اونا با دست حرکت کنن خیلی خوبه .
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
سلام من تازه با این تاپیک اشنا شدم میشه کمکم کنید? دخترم ۱۸ماهشه و فوقالعاده شیطون یه جا نمیشینه یکسره باید در حال راه رفتن باشه به همه چیز تو خونه ور میره همشم نق میزه میخام ببینم پبش فعال هس یا نه? از کجا باید بفهمم
آندیا ان اقتضای سنشه الان خیییییییییلی زوده برای قضاوت بچه 18 ماهه باید شیطنت کنه دیگه مقصر والدین هستن که حال و حوصله ندارن از جمله خودم بیش فعالی از سه سال و نیم به بعد قابل تشخیصه به هر شیطنتی بیش فعالی نمی گن
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
مرجان جون خوشحالم که شما مثل خیلیا فکر نمیکنی.متاسفانه واژه بیش فعالی توی کشور ما خیلی بد جا افتاده.بچه بیش فعال هوش عالی داره،فقط باید بهش وقت داد و باهاش همکاری کرد.برای دخترگلت سلامتی و موفقیت را از خداوند مهربان خواستارم
ممنونم سومیسو جان . از بس بچه بیش فعال داشتیم میدونم بزرگ میشن خوب میشن . من هر3 تا پسرای خواهرم بیش فعال بودن تازه اونموقع که کسی نمیدونست بیش فعالی چیه .هر وقت خونه هرکس میخواست بره همه از زیرش در میرفتن الان که مادر شدم درک میکنم بمیرم چه حس بدی داشته خواهر و همچنین پسراش .ولی الان بیاین ببینینشون ماشالا بزرگه داره وکالت میخونه وسطی کامپیوتر خونده داره زن میگیره کوچیکه هم امسال دبیرستان تیزهوشان قبول شده خیلی هم خوبن .تازه اون موقع دارو هم خبری نبوده
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
فقط یه پدرومادر محکم و قوی و باعاطفه میخواد . خواهر منم پسر کوچیکش از همشون موفقتره چون دیگه بلد شده بود باهاش چه جوری رفتار کنه . امیدوارم همیشه همه بچه ها سالم باشن . بچه بیش فعال که سالمه خداروشکر . الهی به حق علی بچه های هممون سالم باشن اذیت کنن . بچه های مریضو دعا کنین .
یه خواهش خواهرانه دارم هر وقت از دست اذیت بچه هاتون خسته شدین به این فکر کنین که سالمه و داره جلوتون اذیت میکنن. من مادری رو میشناسم که بچه مریضی داره و آرزو داره بچه اش سالم بود و با بیل و کلنگ خونه رو از جاش در می آورد. بوس برای همه خواهرام
مرجان جون با حرفات موافقم.بچه بیش فعال با صبوری و محبت کردن خوب میشه.مهم سلامتی بچه ها هست.خدارو شکر که اگر بچه شیطون هم کسی داره ولی تنش سالم هست.خدا نگهدار همه بچه ها باشه
دوستان دیشب تو شبکه جم لایف درباره بیش فعالی بود . میگفت تا قبل از رفتن به مدرسه به فکر بچه های بیش فعال باشین . در ضمن در مورد قرص ریتالین هم میگفت اگه تجویز شده حتما بدین تازه برنامه درباره بچه های خارجی بود. اونا هم ریتالین مصرف میکنن . اینو گفتم واسه مامانائی که تو مصرف ریتالین شک دارن . سومیسو و عسل جون ببخشید دخالت کردم تو تاپیکتون رو حساب دلسوزی بزارین .
2810