2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981399 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سومیسو جان الان یکماه قرص روزی دو تا میدم ولی تاثیرش خیلی کمه وزود از بین میره پسرم عصبی بود و بدتر شده وتاحدودی شیطنت داره ولی بیشتر حرف گوش نمیکنه نمیدونم اصلا این قرص لازمه؟یه نوزاد دو ماهه هم دارم دیگه دارم کلافه میشم
ساراجون ریتالین بهش میدی یا ریسپریدون؟؟ پسرمنم با مصرف ریتالین خیلی لاغر شده بود.عصبی هم خیلی میشد.ریتالین واکنش بدن را خیلی بالا میبره.بدون قرص اگر شرایطش بهتره صلاح نمیبینی دارو را قطع کنی؟؟ گاهی باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کرد.شاید با قطع دارو مشکلاتش ادامه داشته باشه،ولی اگر با مصرف دارو شرایطش بدتر میشه حتما با دکترش صحبت کن.انشاالله روز به روز بهتر بشه.شما هم به فکر خودت باش.با وجود فرزند کوچک حتما برای استراحت خودتون هم وقت بذارید.خدا بزرگه دوست عزیز
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
دخترم21ماهشه خیلی شیطونه شعرمیخونه موقع خواب میگه قصه بخون شعرهاوقصه هایادشه رنگهارومیشناسه خیلی خوب حرف میزنه ولی بیشتروقتی خونه نیستیم مثلاخونه مامان شوشوهمش میره بالای اپن اگربیفته بازم میره بالاخونه خودمون هم میره اماکم بیشترتواتاقش باوسایلش بازی میکنه عاشق نقاشی وخونه سازیه دیدن برنامه کودکه ولی همش این طرف واون طرف میره وشیطونی میکنه به نظرتون بیش فعاله
سیب گل جون خدارو شکر دخترت هوش خوبی داره.دیگه به این فکر نکن که خدای نکرده مشکل داره.به این فکر کن که سلامت هست و هوش خوبی داره.اصلا به چیزهای منفی براش فکر نکن.اون فقط داره بچگی میکنه
سلام دوستان من تازه این تاپیک رو پیدا کردم پسر من کلاس دوم توی مدرسه اصلا نمی نویسه وقتی املا یا آزمون دارن خیل معلم رو اذیت میکنه تا بنویسه باید یکی کنارش باشه تا بنویسه معلم ناچارا موقع آزمون میارد پیششش تا بنویسه ولی جواب سوالات رو توی کتاباش نمینویسه معلم براش می نویسه سر کلاس همه اش مشغول بازی کردن با مداد یا با دستاش بازی میکنه خودش رو جای شخصیت‌های کارتونی میذاره ومدام باهاشون در حال حرف زدن تا حالا چند جا مشاوره بردمش بعضیا میگن بیش فعال بعضی از مشاوره ها هم نیست‌به نظر شما ها بیش فعال?????دوستان خواهش میکنم روانشناسو روانپزشک خوب توی اصفهان یا شیراز بهم معرفی کنید خیلی ازتون ممنونم دیگه از فکر آینده پسرم. دارم دیوونه میشم کمکم کنید
دوست عزیز نگران نباش. انشاالله خوب میشه.متاسفانه من دکتر در شهری که شما گفتید نمیشناسم.پسرخودم تحت نظر دکتر اشرفی هست که مطبش در تهران هست.تا حالا کاردرمانی ذهنی بردینش؟؟براش میتونه خوب باشه
تیهو جون دخترت چندسالشه؟ به خاطر تمرکز بهش ریتالین میدی یا شیطنت؟نگران نباش دوست عزیز.خدا بزرگه...