2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981381 بازدید | 11748 پست
دخترم 5 سالشه برای هردو مورد دارو میخوره دکترش گفت در هر دو زمینه مشکل بیش فعالی داره الان 2 روزه که بهش یک چهارم اونم صبح قبل امادگی رفتنش بهش میدم و هفته ای دوبار یک ساعت قبل رفتن به کلاس شطرنج اونم یک چهارم میدو روزای تعطیل نمیدم ولی هنوز هیچ تغییری توش احساس نکردم فکر میکنم دوزش کمه شما هم دارو میدید به فرشته تون ؟چی میخوره؟
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبی . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیهو جون من به پسرم از نصف قرص شروع کردم و بعد از مدتی یک قرص بهش میدادم.اوایل هم من تغییر خاصی در پسرم نمیدیدم.ولی به مرور تغییرات مشخص شد.بعدا زکلاس اول هم دارو را قطع کردم.تاحالا کاردرمانی بردیش؟تجربه من اینه که کاردرمانی خیلی از دارودرمانی بهتره.من پسرم رو کاردرمانی ذهنی و گفتار میبردم.نگران نباش.انشاالله بعد از مدتی نیازی به دارو نخواهد داشت
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام دوستان قدیمی سرم خیلی شلوغه زیاد نمی تونم بیام علیرضا رو دکتر برای بازی درمانی فرستاده پیش یه خانم اون خانم هم تشخیص دادا که علیرضا باید 20 جلسه بره هر جلسه 45 تومن و هر هفته حداقل یه جلسه خالا باباش میگه زیاده و نمی خواد به توافق نمی رسیم بچه های شما رو هم برای همچین کاری معرفی کردن
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
سلام مامان لیلا جون.مگه چه کلاسیه که اینقدر هزینه داره؟من پسرم رو کاردرمانی ذهنی و گفتار میبردم.دو سال پیش بود و جلسه ای 10 تومن بود.اواخرش شد 12 تومن.متاسفانه هر روز هزینه همه چی داره میره بالا
الناز جون پسرت فقط 2 سالشه.خواهش میکنم در دادن دارو عجله نکن.بدون دارو هم میشه بهتر بشه.از الان زوده طفلک روزی 2بار دارو بخوره.شیطنتش چقدره؟ تاحالا تلاش کردی شیطنتاش رو با بازی یا بردن در پارک کمتر کنی؟
الناز جون به نظر من در دادن دارو اصلا عجله نکن.اون فقط داره بچگی میکنه.مطمئن باش با بزرگتر شدن خیلی بهتر میشه.البته این فقط نظر منه.چون من خودم از دارودرمانی نتیجه خوبی نگرفتم.پسرم خیلی عصبی شده بود با خوردن دارو.مطمئن باش ما خودمون میتونیم بهترین دارو برای بچه ها باشیم.بچه ها صبر و تحمل مارو میخوان.درسته کاراشون گاهی قابل تحمل نیست.ولی میشه با برخورد مناسب رفتارهای نادرستشون رو اصلاح کرد
سومیسو جون کلاس برای بالا بردن تمرکزه مثلا پسر مت بلد نبود پازل بچینه تو این جند جلسه یاد گرفته قدرت تمرکز رو با باز یمب بذه بالا داستان براش تعریف میکنه داستانهای تصویری مثلا از 6 تا تصویر داستان تعریف می کنه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
الناز جان این دارو اصلا برای بیش فعالی نیست(کلونیدین ابتدا به عنوان یک داروی کاهنده فشارخون به بازار عرضه شد ولی بعدها در درمان دردهای نوروپاتی، ترک اعتیاد، علائم یائسگی، بیخوابی و میگرن استفاده شد.) من پسرم 6 سالشه 2 سال بیشتر مبارزه کردم که دارو ندم شما چطور به این زودی تسلیم شدی بعدش به نظر اگر هم می خوای دارو بدی حتما ببرش پیش یه روانپزشک کودکان خیلی خوب بعد تو این سن بیشتر رسپریدون نجویط میشه
مامان لیلا جون مشابه این کارهایی که گفتی برای پسرم در کلاسهای آموزش ذهنی انجام میدادند.متاسفانه الان همه فقط به فکر درآمد هستند.ولی مطمئن باش با این کلاسها نتیجه خوبی میگیری.منم وقتی پسرم رو بردم کاردرمانی ذهنی و گفتار خیلی تاثیر خوبی براش داشت