2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981524 بازدید | 11748 پست
سومیسو جان شربتی که گفتی چه خاصیتی داره چقدر باید ازش بهش بدم ?? ممنون که جوابمو میدی الان پسرت کلاس چندمه ? من برای پسرم وقت میذارم ولی خودش انگیزه لازم رو نداره راستی راهی رو بلدی که انگیزه اش رو برای فعالیت سر کلاس بیشتر کنه پسرم فقط ساعت اول و دوم که هنوز تاثیر قرص از بین نرفته کار کلاسی رو انجام میده بعد از اون به معلمش میگه خسته ام و اصلا چیزی نمی نویسه ممنون
راستی سومیسو جان...تابستون من پیش یکی دوتا مشاور رفتم برای طاها.یکیشون اطلاعات پزشکیش خیلی خوب بود.حرف افتاد از این شربت آکوامارین..گفت دیگه تو خارج از اینا نمیدن به بچه ها...چکن واقعععا بدمزه اس. الان قرصای امگا 3 و اینا مخصوص بچه ها هست که واقعا خوشمزه ان..از اونا بگیر براش.. من تا حالا دنبال این قرصا نرفتم ولی اون آاکوا مارین خیلی بدبو و بد مزه بود.من همیشه یه شکلات بعدش میدادم به طاها..و اون قاشق و لیوانی که استفاده میشد جدا میشستم که همه ظرفام بوی ماهی نگیره..نمیدونم شاید من زیادی حساس بودم...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من یه پسر 9 ساله دارم از کلاس اول فهمیدم عدم تمرکز دازه یک سال ریتالین می خورد تیک عصبی پیدا کرد .دکترش داروشو عوض کرد الان یک ساله استراترا می خوره خیلی عالیه یکی صبح می خوره تا شب عالیه .اما خیلی نگرانم.آیا کسی از این دارو استفاده می کنه ؟
مهربان جون خواهش میکنم.شربت آکوامارین از روغن ماهی درست شده و برای ذهن و تمرکز خیلی خوبه.ولی همونطور که کاتریناجون گفت بدبو است.ولی پسر من یه مدت خورد و دیگه به بوی بدش عادت کرده.پسرم کلاس سوم هست.کلاس اولش خیلی مشکل داشتیم.البته توی درس و یادگیری خوب بود.ولی به خاطر دارو خیلی عصبی شده بود.پسرت خوبه که دو زنگ اول رو با معلمش همکاری داره.چون آموزش درس جدید مهمولا همین دو زنگ اول هست.با معلمش صحبت کن که زنگ آخر که اثر قرص میره و اذیت میکنه یه جورایی بهش مسولیت بده.یا بهش بگه نقاشی بکشه.در مورد دارو خوردنش به معلمش گفتی؟عکس العملش چطور بوده؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
کاترینا جون راست میگی باید برم قرص امگا3رو بگیرم.البته من یه مدته آکوامارین بهش ندادم.فکر کنم بخوام بهش بدم اوایلش بازم بدش بیاد.خیلی بوی تندی داره راستی شما کرج بودی؟پسرت رو مدرسه شاهد عظیمیه نوشتی؟
پریسا جون در مورد این دارو اطلاعی ندارم.ولی دوستان توی تاپیک در مورد این قرص صحبت کردند.دکتر پسرم دکتر اشرفی هست.به نظرم دکتر خوبیه
سونیسو جان به معلمش اطلاع دادم اولش کمی وحشت کرد ولی رفته رفته خودش به این موضوع پی برد که پسرم خیلی کم آزاره و فقط توی تمرکز مشکل داره از طرفی هم هفته گذشته از شهرمون براش سوغاتی آوردم کلی دست و دلش گرم شده و شماره موبایلش هم داده هر شب باهاش در تماسم تا بیشتر در جریان کارای پسرم باشم رابطمون با معلمش در کل خوبه. باید برای دادن قرص امگا 3 با دکتر مشورت کنم????
عالیه مهربان...انشالا اوضاع بهتر هم میشه.. به نظر من مشورت نمیخاد..اگه پسرت کم غذا هم هست به غیر از امگا 3 ..شربت زینک پلاس بعد از صبحانه بده باعث میشه تمام خوراکیهاشو تو مدرسه بخوره..خیلی خوبه..2 ماه بده..1 ماه استراحت بذار... خودمم باید بگیرم..تموم کردم..تو مکملها شربت کیندر هم خیلی خوبه..
مهربان جون خداروشکر معلمش خوبه.همین خیلی کمکت میکنه.معلم امسال پسرمنم با اینکه مرد هست خیلی شرایط بچه هارو خوب درک میکنه.اوایل استرس داشتم که معلمش امسال مرد هست.ولی با وجود اینکه توی درس خیلی جدی و سختگیر هست.ولی با اخلاق و روحیات هر بچه ای خوب کنار میاد.شما هم زیاد نگران نباش.وقتی معلمش شرایط پسرت رو داره خوب درک میکنه پس این میتونه برات خیلی خوب باشه.در مورد امگا3هم بهتره با پزشکش مشورت کنی.ولی در کل ضرری نداره بهش بدهی
سومیسو جون.شما لطف داری... من برای زندگی خودم یه وقتایی تمرکز ندارم...ولی برای دیگرون فکرمو جمع میکنم یه چیزایی یادم میاد! چون واقعادلم میخاد بتونم به اطرافیان و دوستانم کمکی کنم... البته به شما که نمیرسم..ماشالا یه تنه تاپیک رو نگه میداری و به همه بچه ها با مهربونی و دقت راهنمایی میکنی. انشالا که به هرچه که آرزوت هست برسی..
ممنونم کاترینا جون.تمام مامانهای گل این تاپیک مهربون هستند.من یه حس خاصی نسبت به دوستان این تاپیک دارم.همیشه دوست دارم به مامانهای این تاپیک حتی شده کمکی کوچک کنم.برای شما هم دعا میکنم به هر چی دوست داری برسی.انشاالله یه روزی برسه که بیاییم و اینجا از دانشگاه رفتن بچه هامون بگیم.آمین...
ایشالا سومیسو جان منم یه مرکز توانبخشی نزدیک محل کارم پیدا کردم خیلی مسیرش ترافیکه ولی ارزش داره امروز جلسه سومه دارم می برمش ولیس این تجربه شخصی خودمو بگم چیزی که بیشتر از همه روی پسر من تاثیر داشت یکی رفتار خودمون بود یکی هم اینکه بردمش اسکیت واقعا شگفت آور بود تأثیرش کاردرمانی هم خوب بود ولی نه به اندازه اون دوتا البته امیدوارم این جائی که دارم می برم بهتر باشه به نظر که خوب میاد. ابنجا بهم گفتن پسرت بیش فعال نیست ولی یه سری مشکلات برای تمرکز و هماهنگی و ... و گفتار داره که با کاردرمانی باید اصلاح شه گفتن فعلا نمی شه گفت دارو لازمه یا نه چند جلسه بیار پیشرفتش رو ببینیم بعد می گیم. مرسی دوستای خوبم علی الخصوص سومیسوی عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
عسل عزیزم خواهش میکنم.دعا میکنم پسرت موفق و سربلند و از همه مهم تر سلامت باشه.همونطور که خودت هم گفتی مهمترین دلیل برای بهتر شدن رفتار بچه ها برخورد خوب ما والدین باهاشون هست.به نظر منم هیچ چیزی مثل محبت و برخورد خوب با بچه ها نمیتونه کمکشون کنه.ورزش هم که خیلی براشون خوبه.پسر منم با رفتن به کلاس ژیمناستیک خیلی بهتر شد.خیلی دوست داشتم توی مدرسه ها هم میرفت ولی میترسم به درسش لطمه بخوره.انشاالله کاردرمانی هم ببری و بهتر هم خواهد شد.برات آرزوی موفقیت دارم دوست عزیزم