2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980776 بازدید | 11748 پست
فزیال جون سلام.خدارو شکر امتحانات پسرت تموم شد.منم خیلی این چند وقت خسته شدم.دوست دارم بگیرم یه هفته فقط بخوابم.انشاالله تابستان خوبی بچه هامون داشته باشند پروین جون کجایی؟؟بیا بگو امتحانات گل پسرت تموم شده؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام دوستان دختر من 2 سال و 5 ماهش هست پیش دکتر شکوفه رادفر بردمش و تشخیص بیش فعالی دادن.البته قبلا هم به کلوپتون سر زده بودم و پست گذاشته بودم. دکتر براش رسپریدون 1 میلی گرمی شبی 1.4 قرص تجویز کرده بود که بعد از دوماه دوز را اضافه کرد و صبح 1.4 قرص و شب نصب قرص را میدادم که شدید مبتلا به یبوست شد . مامانهای که سابقه چنین مشکلی را دارند میشه راهنمائی کنید . البته با دکترش مشورت کردم و دوزش را یکم کم کرد یعنی فقط شبها را بهش میدم . ممکنه عوارض مصرف این دارو باشه یعنی مثلا توهم ایجاد کرده باشه براش و از پی پی خودش بترسه که باعث یبوستش شده باشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دختر من هم خیلی شیطونه جدیدا همه چیز رو پرت می کنه دوبار تاحالا بردمش دکتر روانشناس دکتر میگه این بچه سالمه و خیلی تاکید داره در سن پایین تا 4 یا 5 سالگی نمی شه تشخیص بیش فعالی داد مامانایی که بچه هاشون 2 سال یا 3 سال دارن به نظر من یکم صبر کنن شاید هنوز برای درمان زود باشه شاید بچه روند طبیعی رو طی می کنه من هم خیلی وقتها از دست رفتارهای دخترم خسته می شم حتی الان بیشتر از یکساله نتونستم خرید برم یا حتی برای شام نتونستیم با شوهرم بریم رستوران اصلا یک جا بند نمی شه
نانا جون دختر من هم از پی پیش می ترسه و یبوست داره و الان تحت درمانه این توهم نیست بچه هایی که یبوست دارن از پی پی شون می ترسن چون با درد خارج می شه من خیلی وقته با این موضوع درگیرم الان دکتر یه پودر داده می ریزم تو آب میوه می خوره خیلی بهتره اما هنوز می ترسه دکتر می گه یک سال طول می کشه تا خوب بشه سعی کن ببری دکتر فوق تخصص گشوارش اطفال بیشتر کمک می کنه تا متخصص های معمولی
2805
سلام امتحانات پسر منم تموم شد یکی دو روز قبل از امتحانات معلمش رو دیدم میخواستم بابت امتحان اجتماعی سوال بپرسم ...دستش رو گذاشت روی شونه ام و گفت پسرت ماشاالله عالی هست و من خیلی خدا رو شکر کردم چند روز پیش هم با هم رفتیم بهشت زهرا و امامزاده خیلی آروم بود و هیچ اذیتی نداشت روی قبر پدر و مادرم آب میریخت توی امامزاده هم آروم نشسته بود و گاهی زیارت میکرد ...اینها رو نوشتم که بگم طفلک پسرم اصلا بیش فعال نبود و نیست ولی من مجبور شدم دو سال بهش دارو بدم مامانها تو رو خدا کمی صبر و حوصله تون رو زیاد کنید و خودتون بیخودی برچسب بیش فعالی به بچه هاتون نزنید اصلا من دیگه اعتقاد دارم بیش فعالی وجود نداره بعضی بچه ها ژنتیک آرومترن و بعضی بچه ها شلوغتر و شیطونتر اگه ژن خودتون یا همسراتون رو بررسی کنید میبینید این مساله کاملا به ژن بستگی داره منم دیگه با دارو درمانی مخالفم اونم داروهای مغز و اعصاب . سومیسو جان من اگه جای تو باشم مدرسه رو عوض نمیکنم اگه راه خونه دوره سرویس بگیر یا خودت ببر و بیار ...پسر من علیرغم اینکه دل خوشی از همکلاسیهاش نداشت ولی بازم راضی نمیشد کلاس دیگه یا مدرسه دیگه ای بره ...بچه های ما حساسن و روحیه لطیفی دارن شاید جدایی از همکلاسیها تاثیر خوبی بر روانش نزاره.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ناناجون پسر منم قبل ریسپریدون استفاده کرده ولی مشکل یبوست نداشت.اگر نظر منو بخای باید بگم دارو برای فرزندت خیلی زوده.آخه یه بچه با سن فرزند شما باید شیطونی کنه.نمیدونم بازم هر چی صلاح خودتونه.حرفهای پروین جون رو در پست آخری که گذاشته بخونید خیلی با حرفاش موافقم
سلام دوستان عزیزم پروین جان بالاخره تصمیمم رو گرفتم.پسرم رو امسال هم همین مدرسه میفرستم.باهاش حرف زدم و متوجه شدم خیلی به دوستاش وابسته شده.به خصوص یکی از دوستاش که امسال خیلی باهاش صمیمی بود.بغلش میکرد و خیلی دوستش داره.توکل به خدا میکنم و امسال هم میفرستم همین مدرسه.با کادر مدرسه هم خیلی راحت هستم.امسال هم انجمن بودم و یه جورایی خیلی باهاشون راحت هستم.مدیر و ناظم هم هوای پسرم رو خیلی دارند. به نظرت ریاضی سوم رو با پسرم یه کم کارکنم؟؟میتونم ضرب رو تابستان بهش یاد بدم؟؟ راستی پروین جون توی پستی که از مادر و پدر خدابیامرزتون گفته بودی یادم رفت یادی کنم.خدا رحمتشون کنه.انشاالله سایه شما و همسرتون سالها بر سر فرزندانت باشه
سلام به همممه ی مامانای فعال و پر انرژی خدا واااقها به همممتووون سلامتی و صبر و شادکامی بده من نتونستم همه ی تاپیکو بخونم اما یه قسمتایی رو خوندم فقط خواستم بکم من چندییین سال معلم ابتدایی و قبلش هم پیش دبستانی بودم و مامانم و خاله هام هم همه فرهنکی هستن وااقعا خوسحالم برای بجه هاتون که مامانای فهمیده ای دارن... مطمعن باشید که بیش فعالی اکر تا قبل از راهنمایی تشخیص داده بشه دزمان و کنتزل میشه... اما برای قرض دادن از 2 سالگی من که شاااااااااخ دز اوردم........ تورو خدا خوب تحقیق کنید... بعد هم همه نگران درس بچه ها نباشیذ... نوعی از بیشد فعالی هست که باعث کمی عقب موندن در درس میشه به خاطر عدم تمرکز وگرنه اکثرا بجه های باهوشی هستن من خودن چننننندین مورد تو شاگردای خودم بودن... اونایی که مادرا همکاری و پیگیریمیکنن... و جبهه نمیگیرن عالین .. ولی اونایی که خانوادشون .......... وااقعا جای تاسقه و خستکی تو تن مغلم هم میمونه امیدوارم هممتون دامادی و عروسی و خوشیختی بچه هاتون رو ببینید....
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!
سلام فاطمه جون.یا بهتره بگم خانم معلم.شما هم خسته نباشید که سال تحصیلی رو به پایان رسانده اید.خوشحال شدم به تاپیکمون آمدید و از تجربیات خودتون گفتید.باهاتون موافقم باید با معلم همکاری داشته باشیم.ولی دور از جون شما بعضی معلمها هم هستند که با یک بچه بیش فعال و یا بچه ای که تمرکز کافی نداره درست رفتار نمیکنند.نمونه اش معلم کلاس اول پسرم.نمیتونم بگم اصلا با پسرم راه نیومد.ولی همیشه شکایت میکرد.در صورتی که خدارو شکر معلم کلاس دوم پسرم کلی فرق داشت.صبور و مهربون بود.خیلی خوب شرایط پسرم رو درک کرد.برای شما و تمام معلمهای مهربون سلامتی را از خداوند خواستارم.موفق باشید
سلام سومیسو جان ازت ممنونم و امیدوارم پسرت امسال رو هم با موفقیت طی کنه ...من تابستون پارسال کمی جدول ضرب رو با پسرم کار کردم ولی خوب یاد نمیگرفت ولی وقتی رفت مدرسه خیلی خوب و عالی همراه با کلاس و حتی خیلی بهتر از بقیه بچه ها یاد گرفت اگه دوست داشتی خیلی تفریح وار و با شعر و نقاشی و شکل یادش بده اگه دیدی خوب یاد نمیگیره نگران نباش و بسپر به معلم توی کلاس گاها مضربهای یک عدد رو دو هفته تمام تکرار میکنن من از همینجا و همین الان بهت قول میدم پسرت جدول ضرب رو عالی یاد میگیره منم تا شهریور کاری بهش ندارم فعلا کلاس شنا میره مربیشون میگفت از همه بچه ها بهتر شنا میکنه خودش میگه کاراته هم میخوام برم امروز یه سر به کانون فرهنگی میزنم ببینم کلاس کاراته دارن؟ فاطمه خانم ما هم خانوادگی تماما کارمند و فرهنگی هستیم از آشناییتون خوشحالم و خسته نباشید.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان عزیز پروین عزیزم ممنونم.مرسی از اینکه خیالم رو راحت کردی.درست میگی توی کلاس با تکرار و تمرین بهتر یاد میگیرند.حالا برای تابستان کتاب کار دوره دروس دوم رو براش گرفتم.پارسال هم برای تابستانش گرفتم.ولی گذاشتم از یک ماه دیگه شروع کنم.روزی 2 صفحه رو باهاش کارمیکنم تا خسته نشه.خیلی خوبه پسرت میره شنا.من هنوز پسرم رو هیچ کلاسی ننوشتم.این روزها مشغول تمیز کردن خونه هستم و باید بذارم بعد از کارها برم دنبال کلاس براش.خدارو شکر ترسش از مگس هم قطع شده.ریتالین چه بلاهایی که سر پسرم طفلک نیاورد...الان دمپایی برداشته و دنبال یه مگس کرده!!!!سالهای پیش هر جا میرفتم و مگس یا زنبور بود داستان داشتیم.خدایا شکرت...انشاالله خدا نگهدار بچه هامون باشه...
سلام مامانهای مهربون،پسر من سه سالشه،برای ثبت نام یک مهد که بردمش مدیر مهد تشخیص بیش فعالی داد،خیلی نگرانم بچه کنجکاو و پر تحرکیه،ماشالا کامل صحبت میکنه و هوش بالایی داره،یکم لجبازه تا اونجاییکه دستگیرم شده بیش فعالی از سن دبستان بطور قطع قابل تشخیصه،ممنون میشم نظر شما رو بدونم و راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز عجبمدیرها هم روانپزشک شدند؟؟؟به نظر من هیچ کسی نباید به خودش اجازه بده به بچه ای برچسب الکی بزنه.شما خودتون میگید هوش پسرتون خوبه و تکلم خوبی هم داره.حالا شیطنت داره.من جای شما بودم ملاکهایی که اون مدیر محترم تشخیص داده بیش فعال هست رو می پرسیدم.نگران نباشید و به حرفهایی که صحت درست حسابی نداره اصلا اهمیت ندید
2810