2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980779 بازدید | 11748 پست
سلام،از اونجاییکه این تاپیک خیلی قدیمیه و برخی مامانها یی که بچه بیش فعال دارن و تجربه درمان با دارو یا رفتار درمانی رو دارن،می خوام خصوصیات پسرم رو براتون بگم و نظر شما رو بدونم که پسرک من هم بیش فعاله یا نه ؟ یک هفته دیگه سه سالش میشه ،ماشالا خیلی پر جنب و جوشه،فقط موقع بازی با وسایلی که براش جالبه یا موقع کارتون دیدن میشینه،خیلی خوب و کامل صحبت میکنه،تمام رنگها رو بلده، حروف انگلیسی رو کامل بلده که بخونه،اعداد رو تا ده بلده،در کل بچه با هوشیه،خیلی به کارهای فنی علاقمنده،تو محیط جدید و بیرون از خونه هیجانش بیشتر میشه و به همه جا سر میکنه،روابط اجتماعی خیلی قوی داره به حدیکه یکم زیادی خودمونیه و با هیچکس حس غریبی نمی کنه،عاشق بچه هاست ولی متاسفانه الان سه ماهی میشه که ناگهان بی دلیل بچه های کوچکتر یا هم قدش رو میزنه،از اینکه درها رو محکم بهم بکوبه هم خوشش میاد،راستی هنوز جیشش رو نمیگه،پازلی که دوست داشته باشه رو سریع درست میکنه،هر روز که بیدار میشه دوست داره بریم بیرون،کلا تو خونه خیلی حوصلش سر میره و هنوز مهد نمیره. با توجه به تجربه ای که دارید خوشحال میشم در مورد پسر من هم نظر بدید،ضمن اینکه مامانهایی که از دارو استفاده کردند ایا راضی بودید؟ عارضه خاص یا خطرناک و بدی نداشته ؟ نظرتون در مورد رفتار درمانی چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید خانوما ؟ سومیسو جون من چند بار تو این تاپیک مشکلم رو مطرح کردم وشماهم راهنمایم کردید واز نوشته هات متوجه شدم که خیلی با قرص مخالف هستید الان پسرم سه سال ونیمشه دوسالش بود که به خاطر کم خوابی بردمش دکتر از همون اول اسم بیش فعالی از نوع پرتحرکی گذاشت روش البته واقعا هم پرتحرک وشلوغه اولش قطره می خورد بعدریسپریدون داد بهش تو این مدت من هیچ تغییری تو رفتارش ندیدم روز به روز هم شلوغیش زیاد تر میشه مثلا دیروز مهمون بودیم ابروم رفت هیچکس دنبال بچه اش نبود الا من صد بار بلند شدم اقا شیره شده بود همه رو می ترسوند می دوید و کلی شیطنت دیگه اخرش بهم گفتن خدا بهت صبر بده چه میکنی با این بچه از عوارض قرص هم می ترسم میگم کم کم قطع کنم ودیگه بهش ندم تا بچه سیر طبیعی رشد وشیطنتش رو طی کنه چیکار کنم دودلم؟ همونطور که قبلا هم گفته بودم دکتر بهم گفت ما تو این سن با این بچه ها مشکلی نداریم مشکلشون دوران بلوغ بروز میکنه منم میگم یعنی تا دوره بلوغ باید قرص بخوره ؟
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
همه جا می خونم که تشخیص بیش فعالی بچه بین 3 تا 5 سال خیلی سخته واغلب ا ز دوران مدرسه تشخیص داده میشه چطور دکتر به پسرم که اونموقع دوسالش بود گفت بیش فعال ؟
2805
پسر من از همون اولش همه چیزش جلو تر از همسن و سالاش بود شاید رشد بدنی ربطی به بیش فعالی نداشته باشه ولی من ناخود اگاه ربط میدم 5 ماهگی دندون دراورد هفت ماهگی نشست یکسالگی راه رفت یک سالو نیمش عین ماها حرف میزد بدون غلط از همون اول اول خوابش بد بود شبها ده بار بیدار میشد خواب روزشم به زور نیم ساعت میشد وقتی از شیر بازش کردم گفتم شاید خوابش بهتر بشه نشد که نشد بردم دکتر وباقی قضایا مهمونی جایی بریم محاله پیش من بشینه همش باید ورجه وورجه وبازی بکنه از همون اول که پا گرفت رومیزی ها رو میکشید ومی انداخت هیچی رومیز نمی گذاشت بمونه تا اینکه مجبور شدم میز هارو جمع کنم در حالی که خواهرزاده ام اصلا اینکارهارو نمی کرد
نمی دونم واقعا دودلم می خوام قرصشو قطع کنم ودکتر نبرمش چون از وقتی قرص می خوره چند مورد بد بهش اضافه شده یکی عصبانیت که اصلا نداشت دوم از وقتی زبون باز کرده بود کلی شعر یادش داده بودم که همشو حفظ بود .می خوند دیگه هیچ اشتیاقی به یادگرفتن وخوندن اونا نداره ویکی اینکه یه خورده حرف شنوبود که اونم از بین رفته می خوام صبر کنم واگه مشکل جدی داشت بعد از دوران مدرسه ببرمش دکتر نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.من یکبار دیگه هم تو این تاپیک کامنت گذاشتم.اونموقع پسرمو دکتر نبرده بودم.دو روز پیش بردمش پیش روانشناس گفت علایم اولیه بیش فعالیو داره اما قبل از نظر دادن قطعی باید یه سری آزمایشات برای بررسی غدد انجام بشه که مطءن بشن تیرویید نداره و سطح سرب خونشم بالا نیست.آخه این دوتا خیلی روی بچه تاثیر منفی داره.دیروز برای اطمینان بیشتر بردمش پیش دکتر کلانتری.اونم بعد از شنیدن حرفهام و معاینه چشمهای پسرم گفت مشکوک به بیش فعالیه ولی تا 6 ماه بهش شربت آکوامارین بده که برای رشد مغزه.بعدش ببینیم چطور میشه.اما با تستهایی که کرد گفت خوشبختانه از سطح فهم خوبی برخورداره.این خودش خیلی خوبه.ذر ضمن گفت نیازی به آزمایش نیست.حالا موندم چکار کنم.راستی پسرم 2 سالش تازه تموم شده/
اناهیتا جون میگن تشخیص بیش فعالی زیر سن مدرسه قطعی نیست وواقعا زوده به قول بچه ها اینجا تا بچه رو می بری دکتر اسم بیش فعالی رو می زاره وقرص بهش میده پسر منم وقتی دوسالش بود فقط به خاطر مشکل خوابش بردم دکتر که نشنیده گفت بیش فعاله البته از نوع پرتحرکیش ومن الان پشیمونم می خوام دیگه دکتر نبرمش وتا موقع مدرسه صبر کنم واقعا اگه اونموقع مشکلی بود ببرمش شما هم عجله نکن یه کم تحملت رو بالا ببر بزار بچه سیر طبیعی رشد و شیطنتش رو طی کنه واقعا برای بچه دوساله خیلی زوده مگه اینکه کارهای غیر عادی انجام بده که اونم راهش به نظر من قرص نیست
لیلا مامان نباتی.مرسی عزیزم.واقعا مرسی.من چند روزیه مثلا برای تمدد اعصاب و استراحت اومدم منزل پدرم که تهرانه.واااای.خدایا.انگار صدرا شیطنتاش یکدفعه هزار برابر شد.همه رو کلافه کرده.هیچکس حوصلشو نداره.چقدر از این سفر پشیمونم.تو خونه خودمون شیطنت داره اما نه تا این حد.نمیدونم.شاید چون اینجا بزرگتره.خوابش خیلی خوبه اما غذاش خیلی کم شده.همش در حال شیطنته.از کابینت میره بالا.به گاز و برق ور میره.میره روی لبه مبل و میخواد از لوستر آویزون بشه...کارای اینجوری.حرف شنویش کم شده.دیگه واقعا انرژی ندارم.
سلام عزیزان نسیم بانو جون به نظر من گل پسرت مشکلی نداره.اون فقط بچگی داره میکنه.باور کن منم وقتی پسرم کوچکتر بود آرامش نداشتم.و متاسفانه درمان رو دارو میدونستم.اوایل از دارو دادن راضی بودم ولی به مرور زمان دیدم دارو برای بچم اصلا مناسب نیست.مطمئن باش خوب میشه.اگه بچه هارو میزنه که بیشتر بچه ها با هم سازش ندارند.من وقتی پسرم کوچک بود و میبردمش پارک اصلا نمینشستم.نزدیکش بودم و مدام حواسم بهش بود.ولی پیشش نمی ایستادم تا فکر نکنه مراقبش هستم.البته پسر من کسی رو نمیزد.شما هم به خاطر زدن از تفریح محرومش نکنید.مطمئن باش با بزرگ شدن تمام مشکلاتت تموم میشه.پسرت خصوصیات مثبت زیادی داره.روابط اجتماعی خوب،علاقمندی به داستان.پس روی همین نقاط مثبتش کار کن تا توی وجودش پابرجا بمونه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
لیلا مامان نباتی جون پسر منم با خوردن قرص خیلی عصبی شد.هنوز که هنوزه خیلی زود عصبانی میشه.نمیدونم پس این قرصها چه فایده ای دارند؟؟؟به نظر من با دکترش صحبت کن که دارو براش فایده ای نداشته.به صورت مقطعی دارو رو با اجازه پزشک قطع کن.همونطور که گفتی اشتیاقش به یادگیری از بین رفته.پس این نشون میده دارو براش فایده ای نداشته.به نظر من الان دارو براش زوده.من اگر به گذشته برمیگشتم اصلا به پسرم دارو نمیدادم
آناهیتا جون 2سالگی برای دارو درمانی خیلی زوده.خواهش میکنم اصلا به فکر دارو درمانی نباش.ببرش بیرون و بذار اینقدر بازی کنه خسته بشه.برای بدخوابیش هم اگر خواب ظهر داره خواب ظهر رو قطع کن و بذار شب بهتر بخوابه.دوش قبل از خواب شب هم برای آرامشش خیلی خوبه
دوستان امروز رفتم کارنامه پسرم رو گرفتم.خدارو شکر همه رو خیلی خوب شده بود.معلم کلاس سوم هم که مرد بود هم رفته پایه پنجم.مدیرشون میگفت یه خانمی میخاد بیاد سوم.خداکنه معلم خوبی باشه.خستگیم در رفت وقتی کارنامش رو دیدم.خدایا شکرت...
2810