2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=835287&PageNumber=1

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشااالله خوب بشین.هفته پیش هم من و بچه هام سرماخوردیم.مواظب باش ویروس جدیده اومده.باورکن هرموقع به یادت میفتم برای حل مشکلاتت دعا میکنم.خدابزرگه عزیزم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام به همگی من یه پسر دارم نزدیک 4 سالشه همه کاراش با تاخیر بوده راه رفتن و حرف زدنش. الان خیلی زیاد تو خونه خرابکاری داره مثلا پودر لباسشویی رو میریزه به کابینتا دست میزنه همش می خواد بره تو دستشویی اب بازی بعضی چیزا رو پرت می کنه به وسایل خونه خیلی دست میزنه بیش از حد.یه دکتر روانشناس بردم گفت مشکوک به بیش فعالی ولی بعدش رد کرد و گفت پر انرژیه . خودمم دیگه گیج شدم اگه میشه راهنماییم کنید.ممنونم.
سومیسو جون. ما شیرازیم. پسرداداشم زیرنظر دکتر علوی شوشتری هست. اموزش ذهنی نبردیم تا حالا. ولی الان کلاس خلاقیت و نقاشی و ژیمناستیک اسمش رو نوشتن. ببینیم شروع بشه چی میشه. اوضاع چطوره. فعلا چند روزه داره همون دارو جدیداش رو مصرف میکنه. امیدوارم عوارض نداشته باشن دیگه. راستی خودمم باردارم هفته 8 هستم. دیگه زیاد نمیرم اونجا که آرامش داشته باشم بچه م آروم باشه......ولی خیلی دلم اونجاست و نگرانشم. چون فقط من رو داشت و شدیدا وابسته به من و شوهرم. اگر توصیه ای دارین بگین بهم ممنون.
سکوت جون چه عمه مهربونی هستی.انشاالله بزرگ میشه و جبران دلسوزیهای شما رو خواهد کرد.شما هم به خاطر کوچولوت ذهنت رو زیاد مشغول نکن.انشاالله مشکلاتش تموم میشه.به نظر من کلاسهای آموزش ذهنی ببرینش.خیلی توی آموزشش تاثیر داره.انشاالله داروی جدید براش خوب باشه
ساراجون الان متاسفانه هر دکتری سریع تشخیص بیش فعالی رو برای هر بچه شیطونی داره.به نظر من فرزند شما فقط داره بچگی میکنه.مشکل ما والدین اینه که سریع بچمون رو میبریم دکتر.بچه باید بازی کنه.باید خرابکاری کنه.وگرنه اسمش بچه نبود.باهاش زیاد بازی کنید.اگر آب بازی دوست داره باهاش بازی کنید.یه سفره بزرگ توی خونه براش بندازید و یه ظرف رو اب کنید و بذارید تا میتونه بازی کنه.اتفاقا خیلی خوبه که به بازی علاقمند هست.نگران نباشید.فرزند شما سن کمی داره و فقط داره بچگی میکنه.فقط برای تکلمش اگر بهتر نشده ببرینش پیش متخصص یا خودتون باهاش زیاد حرف بزنید تا بهتر بشه
سلام فریال عزیز.خیلی خوبه که حرص نمیخوری.منم امسال رو مثل سال پیش پسرم اونقدر حساسیت نداشتم.پارسال خیلی بهش سخت میگرفتم...ما تا جایی که میشه تلاشمون رو میکنیم که به درس علاقمند باشند.ولی دیگه نمیتونیم به قولی خودمون رو هلاک کنیم.انشاالله بچه هامون که بزرگ میشن قدردان ما باشند
سلام سومیسو جان ممنونم از احوالپرسیت منم همینجام حرف خاصی برای گفتن ندارم ...پسرم خوبه همچنان مهربون و عاطفی فقط برای درسها باید کنارش باشم خیلی وابسته شده خودش چند روز پیش میگفت یادته من بچگیها چقدر اذیت میکردم؟ الان دیگه بزرگ و عاقل شدم البته شیطنتها و زود خسته شدنهای سرکلاس رو همچنان داره خدا کنه معلم سال چهارم هم باهاش راه بیاد ...یه نامه هم از مدرسه دادن که گذراندن دوره شنا برای بچه های کلاس سوم اجباری شده باید پنج شنبه ها بره شنا یکشنبه آخرین امتحان رو میدن و تعطیل میشن.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان من همیشه این تاپیک رو دنبال میکنم یکی دو دفعه هم پست گذاشتم که به گفته دوستان پسرم فقط شیطونه و زوده برای قصاوت برای بیش فعالی اما الان دیگه 4 سال و 3 ماهشه تو خونه خوبه فقط خیلی حرف میزنه که من سعی میکنم با حوصله جواب بدم اما امااااااااااان از جای دیگه پریروز خونه خالم دیگه از دستش رفتم تو اتاق گریه کردم البته بماند که اعصاب خودمم خورد بود اما غیر قابل کنترل شده بود از شیطنت چکار کنم ببرم دکتر نبرم خیلی درمونده شدم گریهههههههه
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن امری لحظه ایست اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است.
آهان اینو یادم رفت سومیسو جون پسر منم مثل پسر سارا جون با همه چی کار داره شما میگی عادیه؟ آخه بچه 4 سالس 2 سالش که نیست ما داریم تو دور و بریها تو این سن دیگه جایی میرن کاری به اساس خونه ندارن از همه بدتر اون آدمهای ببخشید احمقین که الان بچشون بزرگ شده و از بچگیش داد سخن میدن و هی تعریف بچشونو میکنن دل ادمو میسوزونن
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن امری لحظه ایست اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است.
سلام پروین عزیزم.خواهش میکنم عزیزم.باور کن چند روز نمیای دلم تنگ میشه...خدارو شکر پسرت با موفقیت داره سال تحصیلی رو به پایان میرسونه و اینکه دیگه بزرگ داره میشه.خیلی خوبه داره به کارهای گذشته اش فکر میکنه.این نشون میده مفهوم خوب و بد رو دیگه خوب میفهمه.چقدر خوب یکشنبه تعطیل میشن.به ما گفتند تا 13خرداد باید بچه ها بروند مدرسه.کرج هم بدجور گرم شده.شناهم که عالیه میخاد بره.من هنوز نتونستم پسرم روببرم.خیلی سرم شلوغه.گذاشتم بعد از اسباب کشی که دارم. شروع کنم ببرمش ژیمناستیک.پسرمنم خدارو شکر خیلی بهتر شده.ولی هنوز همون سادگی همیشگی رو داره.میبرمش مدرسه باید بره به همه کلاسشون سلام کنه.بعضی بچه ها هم ببخشید ادب ندارند و جواب سلام نمیدند.اونم یه جوری میشه.دیروز زنگ تفریح از توی دفتر مدرسه یواشکی نگاهش میکردم تنهایی داشت با خودش بازی میکرد.اومدیم خونه میگم همیشه تنهایی بازی میکنی.میگه آره.دلم یه جوری شد...نمیدونم خودش نمیخاد یا بچه ها بازی نمیکنند.از نطر درسی خدارو شکر معلمش راضیه.ولی هنوز کارهاش مثل بچه هاست.حالا نمیدونم بهتر خواهد شد.خودم دوست دارم یه کم تغییر کنه.انشاالله تمام بچه هامون موفق و سربلند و از همه مهم تر سلامت باشند
هیوا جون مطمئن باش الان بری پیش دکتر سریع میگه بیش فعالی داره و ریسپریدون رو تحویز میکنه.میدونم یه موقع هایی میشه که شیطنت غیر عادی میشه.ولی باور کن بزرگتر که بشه خودش خوب میشه.منم به خاطر شیطنتهای پسرم خیلی جاها که میدیدم حساس هستند نمیرفتم.خیلی ها هم نمیتونم ببخشم که تحمل شیطونی یک بچه رو نداشتند...به جاش میبردمش بیرون.هم حسابی بازی میکرد و خودم هم حرص حرف مردم رو نمیزدم.شما هم اصلا به حرفهای دیگران اهمیت ندهید.خیلیا بچه هاشون بزرگ میشن یادشون میره یه زمانی هم بچه خودشون شیطون بوده و فقط میشینند تعریف میکنند.مطمئن باش با بزرگ شدنش آرومتر خواهد شد
2810