2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980932 بازدید | 11748 پست
سومیسو این پستت رو خیلی قبول دارم ما همه بچه هامون رو دست کم میگیریم کلا عادت بدیه ما اینهفته وقت پر کردن دندان داشتیم یعنی هرگز در مخیله من نمیگنجید رکسانا بیش از 40 دقیقه روی صندلی بمونه و بزاره دکتر دندونشو پر کنه مطمئن بودم باید بیهوش بشه یا تو شنوائی سنجی اصلا فراتر از رویاهای من ظاهر شد :))))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
ممنونم بهاره جون من یکی خودم خیلی جاها پسرم رو دست کم گرفتم.ای کاش بتونم بر این اخلاقم غلبه کنم.همیشه فکر میکنم نمیتونه،تواناییشو نداره...باید بهشون بها بدیم.گاهی فکر میکنم اعتماد به نفس پسرم رو بدجور ازش گرفتم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهاره جون اتفاقا منم تو 4سالگی پسرم.وقتی که دیدم چهل دقیقه رو صندلی دندونپزشکی نشست تا دکتر دندونشو عصب کشی کنه واقعا شاخ درآوردم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سومیسوی عزیز، توی اعداد و حروف و صداها مشکل داشت. مثلا فقط 1تا 10 بلده حروف هم بعضیاش بلده. اصلا صدای اول و اخر نمیگیره هرچی توضیح میدیم..... یا مثلا بگیم س مثل چی/ میگه بستنی...... نمیدونم والا شایدم میخاد حرص ما در بیاره. فکر نکنم معلما دلشون بسوزه و درک کنن. مدارسم که میان بچه های تیز که اسم مدرسه رو بالا ببرن ثبتنام میکنن.
سکوت جون انشاالله بهترمیشه.مجموعه نرم افزارهای تاتی خیلی خوبه.لوح آموزش الفبا رو براش بگیرید.پسرم با تاتی خیلی بهتر شد.خودش آموزش الفبا رو میگذاشت و باهاش کار میکرد.باید مرتب ذهنش رو مشغول نگهدارید.البته نه طوری که خسته بشه
سلام با اجازه صاحب تاپیک ما تو تاپیک خودمون،در قسمت روانشناسی(بازی درمانی گفتار و کاردرمانی برای کودکان)امروز داریم راجب بیش فعالی مطلب میگذاریم،چون دیدم اینجا هم راجب به این موضوع صحبت شده اومدم که بگم،خوشحال میشم اگه به تاپیک ما هم سر بزنید تجربیات خودتونو بگید یا اگه هر سوالی دارین خوشحال میشیم که در صورت دانستن پاسخ،کمکی کرده باشیم.ممنون اینم آدرس تاپیک: http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=825471
سلام به همگی ای وقته سر نزدم شاید اصلا منو یادتون نیاد. سومیسو جان خوبی بچه های گلت چطورن؟ بهاره جان خیلی دخترت شبیه دختر منه. تحرکش، لجبازیهاش، بی دقتی و زمین خوردنهاش، اصلا انگار داری دخترمو توصیف میکنی. واسه بهتر شدن رفتارهاش چه کاری انجام میدی؟ دارو بهش میدی؟ دقیقا چند سالشه؟ دختر من 4.5ساله است
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
افشیده جون سلام.خوبی؟؟کجایی؟؟دلم برات تنگ شده بود بچه هام شکر خداخوبن.فکر کنم شما2فرزند داشتی؟بچه های گل شما چطورن؟
سلام سومیسو جون نه گلم من هنوز تو تربیت و ارام کردن اولی موندم. خخخخخخ کلا یه مدت دستم جلو نمیرفت بیام. اصلا از تمرین و دقت به رفتارهای دخترم خسته ه شده بودم
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
افشیده جون مطمئن باش با بزرگتر شدن حتما بهتر خواهد شد.منم یه زمانهایی بود که ناامید میشدم.باورم نمیشد یه روزی برسه که پسرم بتونه بره مدرسه.ولی خدارو هزارمرتبه شکر الان داره خوب پیش میره.اصلا روی کاراش حساس نباش.کمی بهش حق بده.دخترت الان سن کمی داره.بارها توی تاپیک گفتم که اگر به گذشته برمیگشتم حساسیتهامو کم میکردم.زیاد روی کارهای بد پسرم زوم نمیکردم.مطمئن باش با صبر بیشتر و تمرین و بازی باهاش روز به روز بهتر میشه
سلام سومیسو جوم ن ممنون از دلداریت امروز بردمش کلاس ژیمناستیک همه بچه ها حوتسشون به ترتیب و نظم صف و حرفهتی مربی بود ، ولی دخترم همش نگاش به بچه های دیگه و حوصحوصله نظم و ترتیب و قانون رو هم اصلا نداره بعد یه ربع هم اومد و گفت خسته شدم بریم. با وجودی که عاشق تحرکه ولی چون قانونمند بود زده شد
کلا دختر من نه با تنبیه نه تشویق و نه تحریم حرف شنوی داری اصولا کار مورد علاقه خودشو با هر قیمتی انجام میده
2810