2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
افشیده جون خواهش میکنم.خوب شاید به ژیمناستیک علاقه نداره.ازش بپرس چه ورزشی دوست داره.اگر شنا دوست داره ببرش شنا.پسرمنم وقتی بخواد کاری رو انجام بده باید انجام بده.ولی الان حرف شنویش خیلی بهتر شده.باور کن بزرگتر که بشه کلی تغییر میکنه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
علاقه نیست کلا واسه تمرکز رو هرکاری و قانونمند شدن معذبه. هر روز داره کتک میخوره و از بس فریاد زدم خودم کلافه شدم. طاقتم زود طاق میشه جدیدا اخه خیای امیدوار بودم بزرگتر میشه بهتر میشه ولی انگارناامید شدم. همش در حال حرکت و تکون خوردنه و ور رفتن به وسایلی که بهش مربوط نیست. اب بازی که روزی چندین بار. لجوجتر شده. نه از من حساب میبره و نه باباش.
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افشیده دقیقا پسر داداش منم همینطورهههههههه. دوستان دکترش داروش رو عوض کرد. هالوپریدول و اتوموکستین نوشته. بجای ریسپریدن و ریتالین. تجربه ای دارین؟!؟ بعدشم پقدر که گرونه. براشون مقدور نیست. یه بسته 28تاییش شده 260تومن!!!! گفته اگر نمیوونین یا هردلیلی باید همون ریتالین رو بده باز. چکار کنیم. ریتالین فکر کنم ایرانی بود
افشیده جون میدونم گاهی دیگه صبر معنایی نداره.منم خیلی سر پسرم گاهی داد میزدم و متاسفانه گاهی هم البته زیاد نه،تنبیهش کردم.ولی الان فهمیدم که اون داد زدنها و تنبیه نه تنها فایده ای براش نداشت،بلکه خیلی به ضررش شد.میدونی ما برای بهبودی بچه هامون باید اول از خودمون شروع کنیم.درسته گاهی کارهایی میکنند که اصلا نمیشه تحمل کرد ولی با کمی صبر و آرامش میشه کاری کنیم متوجه اشتباهش بشه.قدم اول در درمان بیش فعالی صبر و حوصله والدین هست.وقتی از دستش عصبی میشی با خودت چند تاصلوات بگو و از خدا بخواه کمکت کنه آرامش داشته باشی.چند تا نفس عمیق بکش.سعی کن از پیشش بری کنار تا چند لحظه ای آروم بشی.بعد با ملایمت باهاش حرف بزن.مطمئن باش حرص خوردن هیچ فایده ای نداره.من خودم اینقدر سر کارهای پسرم حرص خوردم که الان دارم نتیجه اش رو میبینم.سردردهای بدی دارم.البته تاجایی که میتونستم تحمل میکردم ولی گاهی سرش خیلی داد میزدم.اونم عصبی تر میشد.توکل به خدا کن عزیزم.سعی کن آرامش رو توی خودت بیشتر کنی.اون وقت میبینی دخترت هم خیلی بهتر خواهد شد
سکوت جون من تاحالا از این قرص استفاده نکردم.چقدر هم قیمتش بالاست.لابد اینم از فواید خوب تحریمها هست!!!!حالا دارو رو بهش دادند؟؟فرقی هم کرده؟؟
از دیشب قرار بوده بهش بده . سومیسو همین اتوموکستین ایرانی هم داره البته . ولی اونم 140 تومن اینا 28 تا دونه ش!!! 40 میل هم بوده. باید کپسول باز میکرده و اندازه 10 میل پودرش تو آب میداده بهش. که خیلی ریسک بود و بقیشم باید میریخت دور طبق گفته داروخانه میگم یعنی فقط 4تا قرص برای این مشکل وجود داره!؟ یعنی چیز دیگه ای نمیتونه بده دکتر؟.
افشیده والا این چند روز که قرص نخورد تا این دارو جدید گیرشون اومد. خیلی کارای عجیب و اذیتای ناجور کرد و کم مونده بوده بره وسط خیابون برای توپش. از خونه فرار میکرد تو کوچه. دیدیم نخوردنش که دیکه فاجعست! شایدم بدنش عادت کرده دیگه این کارا میکرد
سلام افشیده جان من به دخترم دارو ندادم گرچه چند تا متخصص اصرار داشتن که بدم اما ایمان دارم تنها داروی بیش فعالی رفتار درمانی و بس تغییر دیدگاهمون،تغییر شیوه رفتارمون با بچه تغییر رفتار خودمون من همه توضیحات رو چند صفحهه قبل دادم این روش بینهایت روی رکسانا و من جواب میده امیدوارم برای شما هم مفید باشه
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
ممنون از راهنماییهای همگی سکوت جان حتما اثر دارو هست ممکنه مدتی اینجوری باشه تا اثرش بره بهاره جان منم تا حالا دارو ندادم اعتقاد منم همینه تا مدرسه صبر کنم ببینم چقدر نیاز داره به دارو. دختر گلت چند سالشه؟ کی باید بره پیش دبستانی؟ سومیسو جونم ممنون از راهنماییت من متاسفانه صبر شمار رو ندارم همین امروز دیدم تو کلاس ژیمناستیک حرف مربی رو گوش میداد ولی من هر چی میگفتم لج میکرد مامانم هم میگه تو نباشی ارومتره و رفتارش معقولتره
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
افشیده جون منم زمانی بود که خیلی صبر و تحملم کم بود.باور کن میتونی صبر و تحملت رو بیشتر کنی.چون این به نفع دخترت است.میدونی من اگر زودتر تصمیم میگرفتم صبورتر باشم باور کن نیازی به دارو درمانی برای پسرم نداشتم.سوره والعصر را با خودت همیشه بخوان.موسیقی هم خیلی توی آرامشت تاثیر داره.دم کرده چای گل گاوزبان هم واقعا آرامش بخشه.خلاصه با یک تغییر روی رفتارت مطمئن باش گل دخترت خیلی بهتر خواهد شد
سکوت جون تحت نظر کدام دکتر است؟تاحالا کلاسهای آموزش ذهنی بردینش؟ پروین عزیزم کجایی؟؟من یکی خیلی به شما عادت کردم.چند روز که نمیای دلم تنگ میشه
دوستان عزیزم من یه بسته ریتالین دارم که تاریخ انقضاش برای 5ـ2014است.هر کدام خواستید بهم بگید.مصرفش میشه تا پایان اردیبهشت.حالا اگر کسی خواست از داروخانه بپرسه که میشه بعد از این تاریخ هم استفاده کرد؟
2810