2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980980 بازدید | 11748 پست
مهرانای عزیز چقدر زود گفتار درمانی رو شروع کردی ؟؟؟؟ اصلا کاردرمانی برای چی ؟ اگه برای بیش فعالی باشه که واقعا بی انصافیه. بچه ی 22 ماهه باید بازی کنه،‌شیطنت کنه و ... هنوز تا تکمیل خیلی از مراحل جسمی و روحی راه درازی در پیش داره .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا من یه پسر ۱۴ ماهه و نیم دارم که خیلی جیغ می کشه یعنی برای کوچکترین خواسته اش . هنوز حرف نمیزنه فقط اگه بخواد چیزی رو بهت بده می گه (گ ) یا با صدای زنگ می گه (ک) دیگه هیچی همهش هم می خواد با من باشه از نوزادی همین جوری بود تو بغلم بود خیلی کم با اسباب بازی به تنهایی سرگرم می شه
مهتاب جون پسر منم دیر شروع به حرف زدن کرد.فکر نکنم توی سن پسرت گفتاردرمانی تاثیری داشته باشه.شایدم موثر باشه.خودتم میتونی باهاش کار کنی.البته گفتاردرمانی راهکارهای خوبی رو یاد میدند.نگران جیغ زدنهاشم نباش.بچه ها و به خصوص پسرها توی کودکی جیغ و داد زیاد دارند.انشاالله به زودی بهتر بشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام مهتاب جون من فکر میکنم یکی دو جلسه بری خوبه و تازه میتونی خودت هم باهاش تمرین کنی البته بایدسعی کن از میزان وابستگیتون کم کنی تا نتیجه بهتری بگیری
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
اهالی منتو این هفته تا الان سه تا مهمونی رفتم یکی هم فردا میریم از رکسانا راضی بودم:)) خدا ازش راضی باشه!!
مرسی خانوما به دکترش گفتم گفت تا دو سالگی صبر کن ولی شاید به مرکز طبی کودکان تو بلوار سر بزنم شما یادتونه که بچه هاتون تو یکسالگی چه رفتارایی داشتن؟ کلا تشخیص بیش فعالی از کیه؟
مهتاب خانم جیغ زدن ها تا زمانی که حرف زدن رو یاد نگرفته ادامه داره . چون با جیغ می خواد خواسته هاشو بگه . نگران حرف زدنش نباش، هنوز نمیشه گفت تاخیر تکلم داره . بعد از دو سالگی مشخص میشه . اگه اطلاعات بیشتری راجع به بیش فعالی می خواهی من همه ی معلوماتم رو اینجا نوشتم . http://www.farsiwebnet.org/Forum/Catgory/87/Post/26
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی کلا به زندگی امیدوارتر شدم :) انگار این روش جواب میده امشب هم منزل جاری بودیم فقط یک بار یه تنش ناشی از لجبازی پیش اومد بین دخترا حتی دیروز با رکسان خرید رفتم و اخرش بدون اینکه از عصبانیت در حال مرگ باشم برگشتیم! امروز هم رفته بودیم رادیولوژِی برای دندونش چشمتون روز بد نبینه چنان زمینی خورد که همه پریدن با پس سر خیلی نگران این زمین خوردنام ://
2810