2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981020 بازدید | 11748 پست
بهاره جون ممنون از مطالب مفیدت
باهات کاملا موافقم.میدونی ما باید زیادی به بچه هامون سخت نگیریم.همین حساسیتهای ما باعث میشه به نوعی لجبازی کنند و مقابله با مارو از همین کوچکی شروع کنند.یه کم صبر و آرامش ما صبرو آرامش زیادی رو توی بچه هامون به وجود میاره
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهاره جون
خانم روانشناس مطلبت مفید بود
منم معتقدم اکثر مامانهایی که بچه بیش فعال دارن در واقع مادرانی وسواسی و سخت گیر و پر استرس و کمالگرا هستند
میخوان همه چی عالی باشه نظم حکمفرما باشه بچه سر ساعتی که دوست دارن بخوابه و سر ساعت بلند بشه تو مهمونیا ساکت بشینه و مودب باشه و تکون نخوره ...ولی نمیشه بچه ها شیطونن و بازیگوش ...میخوان ریخت و پاش کنن نمیخوان تابع قوانین سختگیرانه مادران باشن و به خاطر همین ما مامانها مرتبا ناراضی هستیم و غر میزنیم و فکر میکنیم بچه مون غیر عادیه در حالیکه خودمون وسواس غیر عادی داریم .
بهاره جون
واقعا ظهرها رکسانا رو به زور میخوابوندی؟چه کاریه؟ دوست داری خودتو یکی به زور بخوابونه
یه کم از وسواستون کم کنید همه چی حله

نورا نگران سنجش نباش ...سنجش آسونتر از اون چیزیه که فکر میکنی
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سومیسوی عزیزم ممنون .توکلم به خداست.انشااله که سنجش رو بدون هیچ نشکلی پشت سر نیذاره
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
یادمه اوایل ازدواج تو خونه سازمانی بهمون دادم شیر دستشویی یه کم کج بود خودم رو کشتم چقدر به شوهرم گیر دادم و غر زدم حساسیتها و وسواس بی مورد ...هم خودمو داغون کرده بودم هم بچه ها و شوهرم رو ...الان زدم به طبل بی عاری حالا شیر آب یه کم کج باشه دنیا کن فیکون میشه؟یا اصلا بچه حوصله نداره اتاقشو مرتب کنه خب نکنه مگه دنیا به آخر میرسه ؟
یا نمره 20 نیاره چی میشه؟
سالهای بعد یادمون به حرکات و سختگیریهامون میفته میگیم حیف ...وقتی رو که باید صرف شادی و خوشی میکردیم همش حرص خوردیم و خون به دل خودمون و اعضا خانواده کردیم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بهاره جون ممنون از مطلب مفیدتون.اتفاقا میخوام اینوبرای تحرک بیش اندازه پسرم امتحان کنم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون راست میگی.یکیش خود من.دوست داشتم بچه 4ساله وقتی میریم جایی یه جا آروم بشینه.گاهی از خودم بدم میاد که اینقدر روی پسرم حساس بودم
نورا جون انشاالله گل پسرت سنجش رو به خوبی انجام میده.انشالله بچه هامون بزرگ که میشن قدر ما مامانهای همیشه نگران رو بدونند...
پروین عزیز .منم دقیقا همین کمال کرایی وحساسیت هارو تو زندگیم دارم ولی سعی کردم در مورد پسرم خیلی سخت نگیرم.
برای سنجشم توکلم به خداس
سومیسووووو با عصبی شدنش با مصرف ریتالین چکار کردین ؟ دکتر داروش رو قطع کرد؟؟؟ یا خودتون دیگه ندادین؟؟

موندم واقعا بخاطر نداشتن تمرکز و یادنگرفتناش تا کی باید ریتالین بدیم با این عوارض قشنگش تو طولانی مدت
سکوت جون کاری نمیتونستم بکنم جز مدارا...باور میکنی پارسال برام سخت ترین سال عمرم بود...کافی بود یک کلمه رو پاک کنم.اینقدر حرص میخورد و منم داغون میکرد.با پایان کلاس اولش و عوارض زیادی که از ریتالین پیدا کرده بود تصمیم گرفتم دارو رو قطع کنم.به دکترش گفتم و گفت اگر میبینید بدون قرص بهتر میشه دارو رو میتونید قطع کنید.با قطع قرص و به مرور زمان حالتهای عصبیش کم شد.ترسهاش هم خدارو شکر از بین رفت.
امتحان کنید که بدون دارو یادگیریش چقدر فرق داره؟؟آخه اگر با مصرف قرص درس رو عالی یاد بگیره ولی رفتارهای عصبی داشته باشه به نظر من بهش از نظر روحی فشار میاد.انشالله به زودی بدون ریتالین بتونه درساشو بخونه
ریتالین روی افراد بزرگسال اثر بدی داره دانشجوها چندتاشو باهم میخورن این دارو فقط مال بچه‌هاست، پسرمن امتحان کردم بدون ریتالین تمرکز کمی داره و مثلا حل مساله براش طولانی میشه،تو املا کلمه جا میذاره و بدخط مینویسه!من عصبی شدن بعدازاثر دارو رو با محبت و توجه کم کردم،مثلا وقتی حس کنم موقع عصبی شدنه بغلش میکنم بستنی براش میارم. یا بازی که دوست داره انجام میدیم هرچی بهانه گیری کنه سکوت میکنم،این زمان عصبی شدن فقط نیم ساعته منم تحمل میکنم ولی زمانی که اثر داروهست خیلی حرف گوش کن،خوش خط و منظمه
تونلهاراست میگویند...راه هست...حتی دردل سنگ!
پسر من امسال را بدون ریتالین پشت سر گذاشت ...درسش خوب بود و فرقی با سال گذشته که ریتالین میخورد نداشت فقط پارسال که دارو میخورد سر کلاس آروم بود و تمرکز داشت امسال به گفته معلمش 20 دقیقه اول رو تمرکز داشت و بقیه اش تمرکزش کم میشد البته معلم میگفت من 20 دقیقه اولو درس میدم و بقیه اش حل تمرینه و سرگرم میشن.
خدا کنه کلاس چهارم هم به خوبی و خوشی طی بشه.
پروین عزیز
خوشحالم پسرت بدون دارو تونست امسال رو پشت سر بذاره.پسر منم بر خلاف پارسال که همش اذیت میکرد امسال رو خوب گذروند.یادته همش نگران حفظیاتش بودم.خدارو شکر درسهای حفظی هم خوب یاد میگیره.ریاضیشون هم تقریبا داره تموم میشه.امسال علاقه اش به ریاضی زیاد شده.پارسال ریاضی رو اصلا توی کلاس خوب یاد نمیگرفت.ولی خداروشکر با اینکه ریاضی دوم سخت تر از پارسال هست مطالب رو توی کلاس یاد میگیره.مطمئن باش با کمک خدا پسرت چهارم هم خیلی خوب میگذرونه.راستی ریاضی سوم چطوره؟کتاب درسی چیزی اضافه میشه؟
2810