2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981099 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متراجون خیلی ناراحت شدم برات...اگر قابل باشم حتما برات دعا میکنم.هرجوری شده زندگیتو حفظ کن.اگر میتونی به خاطر پسرت برگرد و یا اونو بیار پیش خودت.نذار پسرت قربانی این مشکلات بشه.قوی باش عزیزم.خدا بزرگه...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سکوت جان شاید و یا حتما دارودرمانی براش مفید نبوده.منم خودم هنوز موندم که بهبودی الان پسرم نتیجه دارو درمانی بوده و یا نه؟؟پسر منم با مصرف دارو خیلی زود عصبانی میشد.ترس زیادی از خیلی چیزا پیدا کرده بود و خلاصه اونقدر که از ریتالین مضرات دیدم فایده ای ندیدم.گفتاردرمانی رو حتما براش شروع کنید.پسرمن با گفتاردرمانی خیلی از نظر گفتاری بهبودی پیداکرد.کلاسهای آموزش ذهنی هم خیلی براش مفید بود.در مورد نوروفیدبک هم دکتر پسر من زیاد موافق نیست.پروین جون هم پسرش رو چند جلسه ای برد و نتیجه ای نگرفت
نازی جون آقا پسرت میره دبیرستان؟؟مگه ششم نبود؟؟پس دیگه برای خودش مرد شده.حق داری بحران بلوغ خیلی سخته.دختر منم رفتارش کمی عوض شده.خدا بهمون کمک کنه
گیلاوا جون به نظر من پسرت فقط داره بچگی میکنه.اون فقط3سالشه و باید شیطنت رو داشته باشه.منم پسرم کوچک بود خیلی به کاراش حساس بودم.ولی حالا که دارم شیطنتهای بچه های کوچک رو میبینم میفهمم پسرم فقط بچگی میکرده.اصلا حساس نباش و فقط سعی کن براش زیاد وقت بذاری.ببرش پارک و بذار دل سیر بازی کنه
ترلان جون خداروشکر پسرت از نظر درسی مشکلی نداره.چرا ریسپریدون هم مثل ریتالین قطع نمیکنی؟؟دکترش تشخیص داده؟؟
بهاره جون توی دوران عید به خاطر همین شکلات زیاد خوردنها هم بچه ها شیطونتر و لجبازتر میشن.پسرم این چند روز خیلی شیطونی میکنه.البته میدونم بازم خودم زیادی دارم حساسیت نشون میدم.ولی زیادی شکلات خورده این چند وقت رو مشخصه شیطونتر شده
سومیسو جان ممنون،ریتالینو قطع نکردم قبل مدرسه میدم اگه نخوره به خاطرعدم تمرکز تو املاهاش کلمه جامیندازه یا بدخط مینویسه چندروز قطع کردم این نتیجه رو داد،اگه تکالیفش زیاد باشه قبل تکالیفشم میخوره،اثر بد داره ریتالین مثل اضطراب و کمی افسردگی ولی تو تحصیل پسرم سودش بیشتر بوده،ریسپریدون به خاطر لجبازی زیادش میخوره الان خیلی بهتره دوزش از4به2رسیده.درکل نظردکترش اینه ریتالین تا پایان دبستان مصرف بشه
تونلهاراست میگویند...راه هست...حتی دردل سنگ!
مرسی سومیسو جان منکه میخوام زندگی کنم اما باید شوشو ادب بشه برام خیلی دعا کنیدخیلی که اوضاع بدتر نشه و ایندفعه به حرفام گوش بده
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
ناناجان نگران نباش مصرف دارو واسه بعضی بچه‌ها خیلی ضروریه و سودش بیشتراز ضررشه،من از دارودرمانی راضیم. به اطرافیان نگید بچه دارو مصرف میکنه نظرات غیرکارشناسانه میدن فقط دچار شک و اضطراب میشین،منکه فقط به حرف گفتاردرمانگر و دکتر گوش دادم نتیجه خوبی گرفتم.
تونلهاراست میگویند...راه هست...حتی دردل سنگ!
2810