2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981158 بازدید | 11748 پست
دوستان نازنینم سلام.عید بر شما دوستان عزیزم مبارک
انشاالله سالی سرشار از سلامتی و موفقیت برای هممون و بچه های گلمون باشه
نوروزی باشید و سرسبز...

آپلود عکس
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار که می آید، دستان باد بوی شکوفه می دهد
جوانه های تک درخت باغچه، با نوازش نسیم جان می گیرند
آرام و آهسته
خدایا، رویش یک دانه تمام عظمت تو را فریاد می زند
آپلود عکس
سلام دوستان عزیز
سال نو بر همگی مبارک
من تازه با کلوپ شما آشنا شدم، و مشکل شماها را دارم .
به تازگی دخترم را پیش دکتر رادفر بردم و براش دارو تجویز کرده (رسپیردون 1) شبی 1.4 و من بهش میدم به نظرم یک کوچولو بهتر شده . ولی تو چند تا از پستهای شما خوندم که با دادن دارو مخالف هستید واقعا آدم سر دو راهی میمونه که باید چکار کنه؟
سلام

دوستان عزیز سال نو مبارک

امیدوارم امسال برامون سراسر سلامتی و موفقیت باشه . بخصوص برای بچه هامون .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نانا خانم

عید شما هم مبارک

من دکتر رادفررو نمی شناسم ولی ریسپریدون برای کنترل جنب و جوش بیشتر استفاده می شه. و بعضا هم خواب آور هستش .

نمی دونم دختر شما چند سالش هست و چه علائمی داره ولی معمولا روانپزشکان اطفال در مرحله اول همین دارو رو پیشنهاد می کنند.

داروی نسبتا بی ضرری هستش . اگر جنب و جوش دخترتان فوق العاده زیاد هست و شما ظرفیت و توان و تحمل این جنب و جوش رو ندارید و دخترتان رو تنبیه می کنید . یا اینکه شیطنت های دخترتون باعث آسیب رسوندن به خودش یا دیگران میشه از این دارو استفاده کنید.

اگه عارضه ی خاصی برای دخترتان نداشته باشه می تونید هر از گاهی استفاده کنید.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام نازی جون
دختر من 2 سال و 3 ماهش هست و به گفته شما دقیقا فعالیت و جنب و جوشش خیلی زیاده یعنی اصلا بلد نیست زمین بشینه و غیر قابل کنترله، ولی راستش نمیدونم چرا احساس خوبی ندارم که این دارو را بهش میدم و تصمیم گرفتم از امشب بهش ندم نمیدونم واقعا سر دو راهی موندم.
نانا جون عیدت مبارک
پسر منم از ریسپریدون استفاده میکرد.همونطور که نازی جون گفت تقریبا اولین دارویی که برای بیش فعالی در زیر6سال تجویز میشه ریسپریدون هست.پسرمنم با خوردن این قرص زود خوابش میگرفت و خاصیت دیگری براش نداشت.من خودم مخالف دارودرمانی هستم.گرچند گاهی به این نتیجه میرسم که بهبودی الان پسرم شاید نتیجه دارودرمانی بوده.ولی در کل تجربه خوشایندی از دارودرمانی نداشتم.امیدوارم فرزند شما هم نیازی به دارو نداشته باشه
سلام دوستان عزیز.کجایین؟؟نیستین!!!! حتما همه مشغول دیدوبازدیدهستید.انشاالله به همتون خوش بگذره
پسرمنم تکالیف عیدش تموم شده و آماده رفتن به مدرسه شده.این روزها یاد پارسال افتادم که داروهای پسرم رو قطع کرده بودم و بعد از تعطیلات به اصرار معلمش بازم داروهاشو شروع کردم...خداروهزار مرتبه شکر که کلاس دوم رو بدون دارو داره پیش میره.انشاالله تمام بچه های گل این تاپیک همیشه موفق و سلامت باشند
سلام به همه دوستان گلم دلم براتون خیلی تنگ شده بود اما از وقتی خونمونو عوض کردم اینترنت نداشتم
اما دلم پیش همتون بود
راستی سال نو هم مبارک باشه
بعد از دو ماه اومدم با دل پر درد هم اومدم اگه کسی هست دردو دل کنم
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
هیچکس سراغ از از من نمیگیره؟؟
نمیخوام اول سال جدید ناراحتتون کنم اما خیلی خرابم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
سلام متراجون.سال نو مبارک.انشاالله سال خوبی رو داشته باشی.اتفاقا باور کن به فکرت هستم.اگر قابل باشم هرموقع به یادت میفتم دعاگویت هستم.توکل به خدا کن عزیزم.انشاالله در سال جدید مشکلاتتون حل بشه
2810