2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981290 بازدید | 11748 پست
پروین جون دیروز پسرم امتحان ژیمناستیک داشت.مربیش میگفت خیلی از جلسات قبل بهتر بود.دلگرم شدم.واقعا بچه های ما برای آموزش نیاز به یک فرد دلسوز و با وجدان دارند.مربی پسرم هم خدا خیرش بده توی این چند وقت بیشتر از بقیه با پسرم کار میکرد و شرایطش رو درک میکرد.خدا به تمام انسانهای خوب و با وجدان عمر با عزت بده
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام
نمیدونم من رو خاطرتون هست یا نه؟

پروین جون
یه پست در مورد دخترت گذاشته بودی هر کاری کردم دلم نیومد چیزی نگم
بابا دخترت رو یه چشمات بکش! وظیفته اتاق همچین دختری رو تمیز کنی
اصلا نباید ازش انتظار کمک داشته باشی!
دختری که انقدر به وظیفه خودش که درس خوندن عالی عمل میکنه .چی میخوای دیگه؟!
مامان من 12 سال به خاطر برادر کوچیکم همه کار کرد و نتیجه اش رو هم با رتبه 2 رقمی داداشم دید!
واقعا این دوره زمونه برای همچین بچه هایی همه کار باید کرد
اگه تو قدر شناس دخترت باشی . شک نکن که اون هم رفتارش بهتر میشه

شرمنده پررویی کردم عزیزم اما به نظر من بچه ای که خوب درس میخونه حقش خیلی بیشتره
وقتی درس نداره باید استراحت کنه و به فعالیتهای مورد علاقش برسه
درکش کن و همه جا بهش افتخار کن
بازم شرمندم
سلام مامان پارسا

لطف کردی که نظرت رو گذاشتی میدونی آخه منم مشغله زیاد دارم دلم میخواد یه کار کوچولو برام انجام بده مثلا پریشب سر درد داشتم چشم بند گذاشتم و خوابیدم سرم اونقدر درد میکرد که می دونستم اگه بلند شم حالت تهوع بهم دست میده یکی از لامپهای هال نورش مستقیم میتابه تو اتاق خواب این لامپ روشن بود و سردردم رو مضاعف کرده بود دخترم توی هال داشت با لب تاپ ور میرفت چند بار بهش گفتم این لامپ رو خاموش کن من پا شم حالت تهوع بهم دست میده با پررویی تمام گفت خودت پاشو خاموش کن و آخر سر خودم بلند شدم خاموش کردم .

مامان پارسا قبول کن همه چی درس نیست آخه بچه اینقدر بی عاطفه !

واقعا بعضی وقتها میگم حیف که اینقدر حرص بچه ها رو بخوریم ...یه آشنایی داشتیم همیشه میگفت برای پدر و مادر هیچ دشمنی بدتر از بچه نیست جونت و جوونی و زندگیت رو به پاش میزاری خیلی بچه خوبی باشه فقط یه سر بهت میزنه و اگه نا خلف بشه که خدا نصیب نکنه.

وقتی فکر میکنم میبینم تمام عمرم هر چی حرص و خون دل خوردم همش به خاطر بچه ها بود آخرش که چی؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان عزیز

پروین جون منم باهات موافقم.متاسفانه بچه های نسل ما خیلی متوقع شدند.باید بهترین امکانات رو براشون فراهم کنیم و بازم تازه کمشون هست...منم همیشه باخودم میگم این همه دارم خودمو فدای بچه هام میکنم .خداکنه حداقل توی پیری نبرنم سالمندان!!!!!!! باور میکنی اصلا نمیتونم برای خودم وقت بذارم.دوست دارم برم کلاس ورزش. ولی کو وقت آزاد.دختر منم با بزرگتر شدن داره متوقع تر میشه.همه کاراش هم مثل پسرم باید خودم انجام بدم.حالا تصمیم گرفتم بهش کار بگم تا انجام بده.هفته پیش بهش گفتم خونه رو جارو بزن.با هن و هون!!!! جارو زد.منم اصلا به روی خودم نیاوردم خسته شده.حالا خوبه مثل قدیما با جارو دستی نباید جارو میزد.تازه با جاروبرقی خسته شده بود!!!نمیدونم چرا بچه های این نسل اینقدر تنبل و متوقع شدند.البته پروین جون خودمون هم مقصریم.زیادی ساپورتشون کردیم.باید بذاریم یه کم هم مزه سختی رو بکشند.ولی یعنی میشه؟؟؟خیلی دوست دارم دخترم زرنگ بار بیاد.خودم هم خیلی مقصر هستم که تمام کاراشونو انجام میدم...
gol rose جون سلام.کاملا درکت میکنم.خیلی سخت هست...
برخورد شما بعد از رفتن مهمونا باهاش چطوره؟آیا فقط دعوا وسرزنشش میکنید یا تنبیه هم میکنیدش؟شاید داره جلوی مهمونها به نوعی تلافی سرزنشهارو در میاره و مقابله به مثل میکنه.شیوه ای که من تازگیا خیلی بهش مطمئن شدم محروم کردن از وسایل مورد علاقه کودک هست.پسرم وقتی کار اشتباهی انجام میده از بازی با کامپیوتر یا ندیدن دی وی دی!!! محرومش میکنم.خیلی توی رفتاراش تاثیر داشته.تازگیا تا میخاد کار اشتباهی انجام بده خودش میگه بعد نمیذاری با کامپیوتر بازی کنم!!!!
یا میتونی براش قصه تعریف کنی و کارهای بدش رو توی قصه بگی و اینجوری ناخوداگاه متوجه میشه کارش درست نیست.امیدوارم به زودی مشکلات شما حل بشه
گل رز عزیز
اتفاق خاصی تو این مدت نیفتاده؟
چیزی که روی پسرت اثر زیادی بزاره؟
رفتارش قبلا چطور بوده؟
مهد میره؟تو مهد مشکلی نداره؟
بیشتر رفتارهای پرخاشگرانه نوعی نیاز به جلب توجه رومیرسونن
حتی اگه شده توجه منفی
مهمترین مساله ریشه یابی این رفتاره
باید بفهمی چی فرق کرده چه اتفاقی افتاده که پسرت پرخاشگر شده
زمانی که پرخاشگری میکنه چه جلوی جمع چه تنها یه رفتار ثابت داشته باش
یعنی همون رفتار تنهائی رو تو جمع هم بکن تا از وجود مهمون به عنوان سپر استفاده نکنه
گرچه اغلب بچه ها تو جمع رفتارشون بی پروا تر از تنهائی میشه
عصبانیت نشون نده
قاطع و جدی:ما حرف زشت نمیزنیم
ما کتک نمیزنیم
البته اینو بدون ک هنمیشه توقع داشته باشی مثلا تو بزنیش و اون نزنه
یا تو حرفی بزنه و اون نزنه
پس اول خودت و همسرت تلاش کنین مواظب کلماتی که بکار میبرین و همینطور رفتارتون با پسرتون باشین
بعدهم از روش تایم اوت استفاده کن
مثلا برای هر بار قانون شکنی (قانون خونه ما اینه که حرف زشت نزنیم و الان قانون میگه کسی که حرف زشت زده باید 5 دقیقه یا ده دقیقه بره گوشه اطاق یا روی صندلی مخصوص )
اگر نموند دعوا نکن هر بار با آرامش برگردونش همونجا
به هیچ وجه نزنش و داد نکش و حرف دیگه ای نزن
درگیر نشو
خونسرد قاطع اروم
قانون تایم اوت در بیشتر بچه ها جواب میده
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
gol rose جون خواهش میکنم.شما اگر تصمیم میگیرید از چیزی به طور موقت محرومش کنی.روی تصمیمت بمون.اصلا به قول پسرت لحظه ای که گفتی مثلا از این بازی محرومی گوش نکن.هفته پیش پسرم موقع درس همش میگفت برم دی وی دی بذارم.منم بهش گفتم چون حواست به درس نیست تا فردا خبری از دی وی دی نیست.هرچقدر هم اصرار کرد و قول داد بهش گفتم همونی که گفتم.دیگه هم موقع مشق حرفی ازش نزده.شما از همون اول بهش بگو مثلا تا یک روز از این بازی محرومی و به حرفتون هم عمل کنید.با حرفهای بهاره جون هم موافقم
نگران حرف بقیه نباش.متاسفانه همه اطرافیان اینجور موارد میشن یه پا کارشناس اخلاقی و روانشناس کودک!!!!!
وقتی مهمون میاد یه جورایی سرگرمش کنید.ببینیند به چی علاقه داره. اون تایمی که مهمون هست بگین اون کارو انجام بده.اگر پازل دوست داره بازی وقت گیری میتونه براش باشه.موقع مهمون آمدن سرگرم باشه کمتر اذیت میکنه.امیدوارم مشکلاتتون به زودی حل بشه
سومیسو جون
شکر خدا
هستیم
رکسان همطبق معمول
کارای همیشگی
لجاجت و حرص در آوردنای همیشگی :))
مامانم هم بد نیست
کمی بهتره
منزل خودشون هستن
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم