2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981340 بازدید | 11748 پست
ما هم ای هستیم
بد نیستیم
مامانم یک هفته ای میشه رفته خونه خودشون و تنش بین من و رکسانا هم طبعا کمتر شده
دائم بهش نمیگم هیس ساکت نکن نرو بیا بشین و ..
بچه بیچاره ..
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
ولی بطور کلی خیلی وابسته و مضطرب شده
حدس میزنم بخاطر وضعیت مادرمه
در هر حال من تمام تلاشم تو هفته های اخیر این بوده که هر روزی که هوا خوب بود بردمش پارک و برف بازی و بیرون
و مهمونی و ..
خلاصه سعی کردم شرایط خونه رو از وضعیت بیمارستانی خارج کنم تا حد امکانم ..
ولی بعضی روزا و ساعتها وااااااااااااااااااااااااااقعا اذیتم میکنه ://
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز
فریال جون انشاالله وضعیت بهتر بشه.بچه های این دوره توی هر مقطعی اذیتهای خودشون رو دارند.نمیدونم چرا زمون ما این مشکلات نبود؟؟یا اگر هم بود خیلی کم بود.خدا به ماها صبر و توانایی بده
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون تبریک میگم برای معدل عالی دخترت.انشاالله همیشه موفق باشه.انشااله این بحران بلوغ هم به زودی براش بگذره
مهر عزیز همونطور که خودتون هم گفتید با تولد فرزند جدید مشکلات پسرتون بیشتر شد.پس باید محبت بیشتری رو بهش کنید.من هروقت میبینم یکی میخاد برای بیش فعالی به بچش دارو بده راستش میترسم...چون خودم اصلا تجربه خوبی نداشتم.باور کنیم که دارو علاج کار بیش فعالی نیست.درمان بیش فعالی صبر و حوصله والدین و محبت به کودک هست.ببینید چطور میتونید آرامش رو توی وجودش تقویت کنید.مطمئن باشید با روزی 2ساعت وقت مفید گذاشتن براش نیازی به دارو درمانی نخواهد بود
زهره جون منم کاملا باهات موافقم.ریتالین متاسفانه توی مملکت ما خیلی راحت تجویز میشه.امیدوارم بچه هات همیشه موفق و سلامت باشند
بهاره جون انشاالله حال مادرتون خوب بشه.بچه ها وقتی کنار یک فرد بیمار باشند خیلی توی روحیشون اثر میذاره.مواظب گل دخترت باش
خانم مهر 60

جای امیدواریه که پسرت 60 دصد خوب شده مطمئن باش کم کم این درصد به 100 میرسه.

ما چند روزی رفتیم مسافرت نمیدونید پسرم چه آقایی بود تو سفر ....کمک میکرد یه عالمه پیاده روی میکرد بدون غر زدن و تنها به خرید یکی دو تا اسباب بازی اکتفا کرد در صورتیکه همین آقا پسر سال 87 دقیقا نیم ساعت قبل از سفر سشوار داغ رو گذاشت روی قالی و قسمتی از قالی رو سوزوند و بوی سوختگی همراه با دود تو خونه پیچید و ما با اعصاب خردی عازم سفر شدیم ...اونجا هم همش دستشو ول میکرد و توی پاساژها بدو بدو میکرد و دائم باید دنبالش میدویدیم تا گم نشه آخرش هم حدود 20 دقیقع ای گم شد و دوباره پیدا شد اونم وقتی که من نصفه عمر شده بودم....تو هر مغازه ای میرفت بی اجازه دست به وسایل میزد و آبروریزی میکرد موقع خرید اسباب بازی ثبات نداشت یه چیز انتخاب میکرد پولش رو میدادیم و میخواستیم بیایم بیرون یهو میگفت اینو نمیخوام و یه چیز دیگه میخوام از فروشنده عذر خواهی میکردیم و یه چیز دیگه انتخاب میکرد دوباره پولو پرداخت میکردیم و میخواستیم بیایم بیرون دوباره میگفت اینو نمیخوام خلاصه چند تا مغازه مجبور شدم کتکش بزنم و یه مغازه دار هم خودش عذرمون رو خواست و گفت من اصلا جنس برای فروش ندارم.

توی جاده لج میکرد و با جیغ و داد میخواست تو بغل باباش بشینه اونم در حین رانندگی و یه بار که کلی جیغ کشید باباش گرفتش تو بغلش یهو عینک باباش رو از شیشیه پرت کرد بیرون بماند که یک روز تمام درگیر دکتر رفتن و نمره کردن چشم باباش و خرید عینک بودیم چون جوری عینک رو پرت کرد که اثری ازش نموند.
خلاصه اینکه بچه های بیش فعال گر چه بچگیهای خیلی بدی دارند ولی هر چه بزرگتر میشن بهتر میشن .
الان تنها مشکل من با پسرم علاقه شدیدش به بازیهای رایانه ای هست و خداروشکر فعلا مشکل دیگه ای نداریم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...