2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982063 بازدید | 11748 پست
بهاره جون ممنونم.انشاالله رکسانا خانم هم میره مدرسه و شما میای اینجا و از موفقیتاش میگی.مطمئن باش خوب خوب میشه.منم روزهایی بود که این مشکلاتی که شما میگین رو داشتم.خدا تنهامون نمیذاره...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شیرین
مقطعیه
نگران نباش و لی اگه ادامه دار شد یا شدید دنبال علت باش
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سومیسو جون
امیدوارم
شما که میگین بچه ها بدون دارو خوبن من خیلی خوشحال میشم
امیدوارم ما هم مثل شما خوب جلو بریم
گرچه فعلا خیلی خوب نیستیم
امروز رفتیم برف بازی
تا دو تا دونه برف میاد ما شال و کلاهمون میکنیم ومیریم مثلا بازی
میترسم سال دیگه همینم نباشه اینه که میگم بریم استفاده کنیم :)
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
فداتون بشم بهاره عزیزم

و سومیسو عزیزم

من یکم روی خواب صدف حساسیت دارم به این جهت بهم ریختم..

خدا رو صدر هزار مرتبه شکر

دیشب بسیار خوب بود اصلا به کسی گیر نداد و رفت طبق معمول خوابید

و اون اتفات اصلا نیفتاد خودش متوجه شد که من دیگه برام اهمیت نداره . عادی رفتار میکنم

خود به خود درست شد

از ذهنش خارج شد

از کمکتون و روحیه دادن بهم ممنونم

موفق باشید
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
شیرین عزیزم خدارو شکر.بچه ها هر کدوم به نوعی مشکلات مقطعی دارند که باید مطمئن باشیم خود به خود و با کمتر شدن حساسیت والدین به زودی رفع میشه.شما هم موفق و در پناه خدا باشی...
سلام دوستان عزیزم.امیدوارم همتون شاد و سلامت باشید
نتایج امتحانات پسرم رو معلمشون بهم گفت.خدارو شکر همش رو خیلی خوب شده.نمیدونید چقدر خوشحال شدم وقتی امتحاناتش رو دیدم.امیدوارم تمام بچه هامون همیشه موفق و سربلند باشند...
تقویم های تک برگ

http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178 تایپکم
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
سلام من هم درگیرامتحانات آقاپسرهستم تا حالا که خوب بوده فقط مشکلش اینه که خیلی کندمینویسه وتوسوالات

تشریحی همیشه وقت کم میاره

الان دوهفته است درگیر مریضی پسرهاهستم دلم برای خودم تنگ شده ماکه اززمستون فقط سرماوهوای خشکش گیرمون

اومده نه برفی نه بارونی عوضش هرروز هواابری ودلگیره انگاراین شهرنفرین شده
فریال جون انشاالله به خوبی امتحانات رو آقا پسرت بده.شما چه شهری هستی؟؟ کرج هم فقط سوز و سرما داره.یه برفی اومد و دیگه نیومد
سومیسو جان
بهت تبریک میگم که با تلاش خودت و پسرت تونستید به نتیجه دلخواه برسید.
فریال جان
انشاا... پسر تو هم با موفقیت امتحانات رو پشت سر میزاره.

پسر ما که دائما امتحان دارند دیگه اول ترم و آخر ترم نداره خسته شدیم به خدا
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنونم پروین جون.انشاالله گل پسر شما هم همیشه موفق باشه.راست میگی نمیدونم جریان این همه امتحان چیه.تازه چند روز پیش امتحاناتشون تموم شده بازم معلمشون گفته شنبه امتحان علوم داریم.امتحان هم که هست ما هم باید حسابی براشون وقت بذاریم.پروین جون شما درسهای حفظی رو چطور با پسرت کار میکنی؟؟امسال پسرم اولین سالی هست که داره علوم و هدیه هارو حفظ میکنه.من خودم باید کنارش باشم تا حفظ کنه.پسر شما خودش میشینه می خونه و بعد شما ازش می پرسی؟؟نمیدونم چرا من کنارش هستم بهتر حفظ میشه
فریال جون اتفاقا پدرشوهر خدابیامرزم اهل نیشابور بود.پس یه جورایی با هم آشنا هستیماونجا الان باید خیلی سرد باشه
سومیسو جان
پارسال چون هنوز پسرم خواندن و نوشتن رو کاملا بلد نبود من براش درسهای حفط کردنی را توضیح میدادم امسال خودش میخونه و من میپرسم و خیلی بهتر یاد میگیره چون فکر میکنم حافظه دیداریش از شنیداریش بهتر هست .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...