2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982131 بازدید | 11748 پست
با سلام

عرضه پوشاک وارداتی المانی با مارک چیبو ( tchibo) زنانه مردانه بچه گانه سایز بزرگ و کوچک

آدرس وبلاگ :

http://www.euromark.blogfa.com

30 درصد تخفیف کد های تک سایز شده
ارسال رایگان
تسویه بعد از تحویل کالا

کلوب :

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=26575&login_time=1/3/2014%201:11:18%20AM&login_time=1/5/2014%206:31:05%20PM

فروشگاه اینترنتی انواع لباسهای مجلسی و اسپرت از بهترین برند های ترکیه و آلمان . با امکان پرو حضوری در محل شما ادرس وب سایت : www.tchibogallery.com ادرس کلوپ : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=26575

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان
شبتون به خیر

روزهای بدی را پشت سر گذاشتم ولی گفتم بیام و چند خطی بنویسم و چراغ تاپیکمون روشن بمونه .

پسر ما خوبه مدرسه را میره و مشقهاشو مثل بچه آدم مینویسه ولی بیدقتی همچنان داره و فراموشکاری
با معلمش چند روز پیش مفصل صحبت کردم گفت 20 دقیقه اول زنگ رو گوش میده و دیگه خسته میشه و گوش نمیده
همون 20 دقیقه اول که گوش میده هر چی درس میدم خوب و عالی یاد میگیره و اگه تو خونه دیدین چیزی رو بلد نیست یا خوب یاد نگرفته مربوط به بعد از اون 20 دقیقه اوله...
گفت اگه تمرکزش خوب بود جزو سه نفر اول کلاس بود با همین طرز گوش دادن هم جزو شاگردان خوب کلاس هست.

چند روزیه با خودم فکر میکنم آیا دارو ندادن خیانت به این بچه نیست؟وقتی با خوردن دارو میتونه جزو بهترینها باشه و از هوشش به خوبی استفاده کنه آیا من در حقش کوتاهی نمیکنم؟مخصوصا اینکه با شاگرد اول کلاسشون بهنام که پدر و مادرش هر دو پزشک متخصص هستند هم رقابت میکنه و دایم گزارش میده که بهنام اینقدر ستاره داره و من اینقدر از بهنام کمتر دارم و....
از طرفی میگم لزومی نداره به خاطر درس و شاگرد عالی شدن به پسرم داروی شیمیایی بخورانم.
لطفا نظرتون رو بگید جای من بودید چکار میکردید؟

پسر خواهرم که معرف حضورتان هست پس از کلی دکتر رفتن و مشاوره کردن و حتی نوروفیدبک انجام دادن نهایتا ریتالین برایش تجویز شده نصف صبح و نصف عصر+ فلوکسیتین 20 روزی یک عدد
خواهرم میگه هم اخلاقش خیلی خوب شده (قبلا به شدت لجباز و پرخاشگر بود)و هم تمرکز و دقتش و آزمونهاش رو عالی میده ...میگه عجب معجزه میکنه این ریتالین و تصمیم داره تا پایان کنکور بهش بده یعنی دکتر تجویز کرده
میگه بیخود اینقدر خودم و پسرم اذیت شدیم ....همش میگه ای کاش از بچگی درمانش رو جدی گرفته بودم
میدونید این چیزهاست که سر در گمم میکنه
سومیسو جان پسر گلت بدون دارو در چه حاله؟خوب پیش میره؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون مجدد بهت تسلیت میگم.خدا همکارتون رو رحمت کنه...

پسرم نسبت به پارسال بهتر شده.ولی کماکان باید خودم باهاش زیاد کار کنم.ریاضی رو وقتی من بهش یاد میدم خوب یاد میگیره.ولی نمیدونم بزرگتر بشه میتونه توی کلاس همه چیز رو یاد بگیره؟؟ امسال علوم رو معلمشون بهشون سوال و جواب از کتاب میده و باید حفظ کنند.حفظیات رو داره خوب یاد میگیره.ولی دغدغه مهم منم همین تمرکز کافی توی کلاس هست.معلم امسالش بر خلاف پارسالی زیادی صبور هست.همش میگه پسرم خوبه و ازش راضیه.ولی خودم میدونم که توی کلاس اونطور که باید خوب به معلم گوش بده نیست.پروین جون منم هنوز دارم به دارودرمانی فکر میکنم.ولی وقتی یاد مشکلاتی که ریتالین براش درست کرد میفتم تمام تنم میلرزه...پارسال خیلی موقع مشق نوشتن اذیتم میکرد.حالا خودم هیچی.خودش داغون شده بود.تازه یه کم وزنش رفته بالا.نمیدونم چه راهی رو باید انتخاب کرد.ولی اگر سالهای دیگه با این سیستم آموزشی که داره پیش میره و کتابها سنگین تر میشه.نتونه تمرکز کافی رو داشته باشه.برخلاف میلم اگر دکترش بگه دارو بدم باید بازم برم سر پله اول...پارسال زیاد با هم کلاسیاش حرف نمیزد و دنبال دوست پیدا کردن نبود.ولی امسال داره اجتماعی تر میشه.از نظر رفتاری دارم به خوبی حس میکنم بزرگتر شده.حرف گوش کن شده.ولی منم مثل شما دغدغه ام درسش هست.درسش هم تا اینجا خدارو شکر خوب بوده و داره خوب پیش میره.ولی میگم ریاضی رو کماکان داره با من یاد میگیره.منم مثل شما بین دادن و ندادن دارو سردرگم هستم.انشاالله خدا به پسرامون کمک کنه.همیشه یاریگرشون بوده.از این به بعد هم تنهاشون نمیذاره...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
تراپی میره خیلی کمکش می‌کنه برای تمرکزش ...یه جدول درست کن به شکل افقی از ۱ تا ۱۰ بنویس و یه مداد بذار پهلوش و دو تا دستش رو میز باشه مشقشو بذار رو میز یه خوراکی موردعلا قش بذار اگه تکلیفش و خوب انجام نداد مداد رو بذار رو شماره یک بگو اگه خوب انجام ندی شمارت بیشتر شه چیز موردعلا قش نمی‌گیری اگر خوب انجام داد شماره ‌اش کم کن مثلا از ۴ به ۳ ،۳ به ۲ اگه دیدی خوب انجام داد چیز مورد علا قش بده همیشه حواست باشه دوتا دستش رو میز باشه
سلام به همه دوستان عزیزم
دلم برا اینجا خیلی تنگ شده چه کنم که خیلی کلافه ام از دست این پسر
اصلا از درساش راضی نیستم خیلی بی دقتی داره اصلا انگار تو یه دنیای دیگست در ساشون هم که واقعا سخته خودمم هم با بچه کوچیکی که دارم نمیرسم مرتب باهاش کار کنم جدیدا هفته ای یه روز میفرستمش پیش معلمش کلاس خصوصی مدام هم در حال زهر چشم ازش گرفتنیم تا بیشتر به درس توجه کنه تمام فکر این بچه دنبال بازیه جدیدا هم چیزی که خیلای کلافه ام کرده این شب اداری هاش هست
در جریان کلاس شطرنج رفتن پسرم که هستید جدیدا ماهی یکبار برای مسابقات به شهر های دیگه میرن که اونجا حتی با قهرمان های ایران و جهان هم میتونند بازی کنند ولی من به خاطر همین شب ادراریش نمفرستمش یک بار هم که ساری رفتن شب برای خوابیدن نذاشتم باشه و اومدیم دنبالش و بردیمش بعدا فهمیدم تو همون روز پسرم با مطهره اسدی که پارسال قهرمان و امسال نایب قهرمان جهان شد بازی کرده بوده حیف ...........
راستی دوستان من در مورد همین شب اداری یه تاپیک زدم اگه کسی تونست کمک کنه خوشحال میشم اینم ادرسش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?pageNumber=1&threadID=688634
سومیسو جان شما چطورید
پسر شما هم که خدا رو شکر خوب بوده
امتحانات نیمه اول رو دادن پسر من دیروز هدیه اسمان وامروز امتحان علوم داره میخوام ازش سوال هم کنم نمیدونم با این کتابا چی بپرسم باز بین همه درس هاش علوم و املاش از همه بهتره بنویسیمش که اصلا تعریفی نداره ریاضی همه رو بلده ولی همین که میخواد بنویسه اشتباه مینویسه کلافم کرده کلا
مارال جان
پسر من غیر انتفاعیه ولی سخت گیر هستند و باهاشون زیاد کار میشه و هم چنین از مادرها هم خیلی کار میکشند.

بهاران جان
پسر منم مشکلش بی دقتی و گوش ندادنه ولی با این حال حساس هم هست خودش وقتی غلط داره یا ستاره نمیگیره خیلی ناراحت میشه مثل چند روز پیش که به خواهرش جایزه دادند از شدت حسادت گریه میکرد و خواهرش رو میزد و گرنه همین که خوب باشه برای من کافیست نمیخوام به زور قرص عالی باشه ولی این خواسته منه خودش میخواد عالی باشه .

پسر خواهرم هم وقتی پس از کلی تلاش نمره دلخواه رو نمی آورد به کلی از درس زده شده بود و پرخاشگر و عصبی حتی خواهرم میگه گاهی گریه میکرد پسر 18 ساله حالا خدارو شکر داره خوب پیش میره میخواد رشته عمران رو انتخاب کنه دعا کنید موفق بشه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سومیسو جان
یادته میگفتم ریاضی پسرم بهتر از بقیه درسهاشه؟امسال ریاضی سخت شده و برعکس حفظیاتش بهتر شده
منم نه تنها ریاضی که همه درسها رو باید خودم باهاش کار کنم و مرور کنم وگرنه فراموش میکنه.