2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980779 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروینی من عاشق امام حسن و اسم حسنم.ولی به دلایلی اسم پسرمو نذاشتم حسن .
برای مدیریت ایمیل زدم که اسممو تغییر بده.
حالا نورا یا نیلسا یا نیلیا اسم دختر روباهام .حالا اگه یه روزی صاحب دختر شدم یکی ازین اسمارو میذارم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
2805
نورا جان
منم عاشق حضرت ابوالفضل بودم یه زمانی هر چی سر راش وایسادم محلم نداد...
اصلا حاضر نشد با اون چشمای خمارش یه نیم نگاهی به من بکنه حتی به یک نگاه غضب آلود هم راضی شدم اما انگار نه انگار...
هی نامه نوشتم انداختم تو خونه اش پاره شون کرد و نخوندشون ..
هر چی اس ام اس دادم خبری نشد
هرچی زنگ زدم اصلا حاضر نشد باهام حرف بزنه
به هر دری خودمو زدم برم پیشش شوهرمو طلبید اما منو نه
اسم پسرمم به خاطر اون گذاشتم امیر فاضل اصلا جلوی چشمش رو نگرفت ...
منم دیگه باهاش قهرم و کاری بهش ندارم ...
حالا همش میگم کاش اسم پسرمو گذاشته بودم پارسا ...
هم به اسم خودم میخورد هم به اسم دخترم هم یه اسم فارسی هست و هم با معنی هست و هم شاید اسم هم اثر داشت و پسرم از خیلی کارها پرهیز میکرد.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروینی عشقم .نگو نا انید نشی از لطفشون از مرحمتشون .مطمین باش جوابتو داده خودت نمیدونی همین که چهار ستون بدن خودتو بچه های گلت سالمه خیلیه .
عزیزم همچنان عاشق بمون.تو شی تاسوعا که در پیش داریم بازم از آقامون بخواه .نذر کن حتما جواب نیگیری
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
ممنونم بهاره جون
یه چیز بگم دعوام نکن من دو جلد این کتابرو قبل یکسالگی محمد کیا خریدم همون موقع فقط همینطوری نگاهش کردم که نوشته بود نباید به بچه بگید بچه بد بگید کارت بد نگید دوست ندارم بگید کارتو دوست ندارم اینا رفت تو مخم اما بقیه رو هنوز نخوندم اخه اینقدر کتاب خریدم اوناروم نصفه خوندم درمورد رفتار با بچه ها
محمد کیا تا هنجره من پاره نشه به حرفام گوش نمیده خیلی وقتهام جور دیگه رفتار میکنم همش باید تهدید باشه تا حرف وش کنه البته تهدید تو خالی نیست عمل میکنم

یه کار بد دیگم هم اینه که وقتی به حرفم گوش نمیده و من عصبانی میشم چیزی که تکه کلامم شده تو اینجور مواقع حالا چه شوهرم چه بچه میگم میام کلتو(سرتو) میکنم یا میگم کشتمت اگه این کارو نکنی!خودم میدونم همون لحظه کارم اشتباه اما نمیتونم خودمو کنترل کنم
پدرو پسر منو دق میدن اینقدر سربه هوا هستن بخدا واقعا بعضیوقتها میخوام خفشون کنم اینقدر با اعصاب من بازی میکنن
اینقدر ازشون خسته و ناراحت میشم دلم نمیخواد ریخت جفتشونو ببینم هردوشونم عین کنه همش به من میچسبم
محمدکیا تا کوچکترین کاریرو که بهش گفتمو انجام میده دفعه اول اینقدر میگه دیدی چه پسر خوبیم همش میگه منم تحسینش میکنم اما همش میگه
یا وقتهایی که ناراحت میشم ازش هی میگه منو ببخش منم خسته شدم هی بخشیدم و کار بدشو تکرار کرده اگه نبخشم بیچارم میکنه که باید ببخشی بخشیدن کار خوبیه یادت من تو رو بخشیدم اگر از یه چیز محروم کنم اینقدر میگه میگه تا دیوونم میکنه یا میگه فردا بهم اجازه میدی اگه بگم نه. بیچارم میکنه یا گریه الکی یا راستکی میکنه. اگرم بگم اره که نمیدونم کارم درسته یا نه اونوقت اروم میشه اگرم جوابشو ندم بازم بیچارم

بهاره جون اگر بهش گفتم بیا راه حل مشکل و پیدا گفتیم چرت و پرت بیربط بهم تحویل داد چیکار کنم؟
همشم میخواد کارتون ببینه اگه بذارم ول کن کارتون نیست اگه نذارم یه جور دیگه اذیت میکنه با اسباب بازیاش بازی نمیکنه فقط ریخت و پاش میکنه وقتی ریخت دیگه ولش میکنه اویزون من میشه بخدا حاظرم بریزو بپاش کنه ولی سرشو باهاشون گرم کنه نه فقط چند دقیقه بعدشم بگم جمع کن بگه نمیتونم بیا کمکم کن !!!!!!
از این که به حرف گوش نمیده و باعث مریضی میشه من باید حرص بخورم همش هم حرص حرف گوش نکردن هم غصه مریضیشو هم حرص دارو نخوردن و ادا دراوردن الان که همش سرفه میکنه میخوام خفش کنم یکماه مریض خوب نمیشه خسته شدم از دست جفتشون باباشم لنگه این در سایز بزرگش

نقاشی نمیکشه فقط خط خطی همش بازیهای هیجانی میخواد یا همش توپ بازی که اگر باهاش بازی هم کنی دیگه ولت نمیکنه اینقدر التماس میکنه

اونروز کنار من رو کاناپه دراز کشیده بود یهو با پاش زد به من میگم چرا لگد میزنی با لوس بازی میگه اخه قلب من چشم داره وقتی میزنه میاد تو پام پامم میخوره به شما !!!!!!!
اخه این یعنی چییییییی. تو بعضی کاراش که ازش میپرسم چرا ؟میگه احه قلب من چشم داره!!!!؟؟؟؟؟؟ من چیکار کنم ؟؟؟؟

هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
ببخشید میشه بپرسم از کجا میشه فهمید که یه بچه بیش فعالی داره؟دختر من خیلی تو رویا سیر میکنه و با خودش تو رویاهاش حزف میزنه.خیلی هم پر حرفه.البته ما ژن پرحرفی را داریم اما این دیگه اخرشه.کارهای خلاقانه عجیبی میکنه و چیزهای عجیبی با کاغذ و قیچی درست میکنه.ایا بیش فعالی داره.اگه کاغذ بهش بدی تا ریز ریزش نکنه راحت نمیشینه و خوابش کمه.
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....      
نسیم جان پسر منم عین محمد کیا هست از نظر کنه شدن از نظر اینکه اگه از چیزی محرومش کنم دیوونه ام میکنه
همش هم میگه تو قلب منی ...هیچ کس تو دنیا تو رو مثال من دوست نداره و......
هم خیلی مهربونه هم اذیتهای خاص خودشو داره که البته عمدی نیست ....خلاصه اینکه ماهم موندیم با این پسر چه بکنیم؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
محمدکیا به من میگه تو بهترینی مامان جونم !تو بینظیری!!
الان خونه مادر شوهرم هستن داره دیوونم میکنه !!!!
الان سرفه داره سینش خرابه ولی همه شیطنتاشو که داره هیچ وقتی مریض میشه اون یه ذره ای هم قبلا میتونستم کنترلش کنم دیگه نمیتونم نمیدونید داره دیوونم میکنه خونه مادرشوهرم نگاهم میکنه بعد یه خرابکاری میخوام بکوبمش تو دیوار!!!
همشم دستش به سینه های من بخدا دیوونم میکنه
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
عسل جون پسرمن روزی یک قرص میخورد که فعلا خداروشکر نمیخوره.در مورد رفتاردرمانی من اطلاعی ندارم.من پسرم رو کاردرمانی ذهنی و گفتاردرمانی میبردم.فرزند شما 2تا ریتالین میخوره؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون مطمئن باش حضرت ابوالفضل همیشه مراقب پسرگلت هست.همین که داره بدون ریتالین امسال درس میخونه داره نشون میده که بی جوابت نگذاشته....توکل به خدا عزیزم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810