2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
درسا جون

من که دارم کم کم به این نتیجه میرسم این بیش فعالی اصلا همش کشکه ...بعضی بچه ها شیطونتر از هم سنهاشون هستند دقتشون هم کمتره و بچه های سختی هستند خب همه که مثل هم نمیشن ولی با بزرگ شدنشون خیلی از مشکلاتشون حل میشه الان پسر من حدود 40 روزه رفته مدرسه مشکلی نداشته دیروز داشتم ازش درس میپرسیدم هی وول میخورد و درست گوش نمیداد گفتم تو کلاس هم همین کارا رو میکنی؟...گفت نه مامان من تو کلاس ساکت میشینم و گوش میدم به قرآن ...همین بچه سالهای قبل درست نمینشست ...پارسال اصلا نمیگفت چی مشق داره و چکار باید بکنه امسال اما میگه ...خب امسال مغزش بیشتر رشد کرده و بزرگتر شده

سومیسو جان:
یادته یه مقاله ای گذاشتی که توش دکتر رستمی گفته بود مغز بچه های بیش فعال کمبودهایی داره ولی به مرور که بزرگ میشن کم کم مغز خود به خود این کمبود رو جبران میکنه ...بعضی وقتها حس میکنم مغز پسرم خودش کم کم داره کمبود رو جبران میکنه وخیلی وقتها این مطلب برام مصداق پیدا میکنه.

میخوام بگم خیلی هم وحشت نداشته باشید از داشتن بچه ی بیش فعال خدا خودش همه چی رو درست یکنه ...این بزرگسالان محترم اطرافمون اگه بچگیهاشون رو مرور کنیم اکثرا بیش فعال بوده اند.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای گل
امیدوارم بتونیین منو با نظراتون کمک کنین
من بچه ندارم/اما بچه خواهرم اکپر مواقع پیش منه.اول ابتداییش که کلا من باهاش درساشو کار میکردم ومادرشم هروقت که از سر کار برمیگشت با تمام خستگیش برای این بچه وقت میزاشت.اما وقتی بیشتر باهاش سروکار داشتیم متوجه یه سری اخلاقای بدش شدم مثلاتمرکز روی درس نوشتن نداشت خیلی چند خط ساده رو از حد نرمالش طول میداد.موقع مشق نوشتن ساعتها با مدادش بازی میکرد وصداهای عجیب غریب وشکلک از خودش در میاورد.اصلا نمی تونست دوست پیدا کنه.
همش باشکلکاش بقیه بچه هارو میترسوند اونام فکر میکردن دعوا داره تا میخورد میزدنش.
این کتک خوردنا تو مدرسه اش بیشترم شد تا جایی که با سرو کله خونی بر میگشت
حتی نمی تونست درست توضیح بده سرچی زدنش.خیلی پر حرف والبته من من کن.اوایل فکر میکردم فقط کتک میخوره تا اونقد رفتیم مدرسه اش فهمیدیم کلی شاکی داره.مدام باید تومدرسه اش باشیم.
اصلا یه جا بند نمیشه.مدام باید تو تکالیفش یادش بندازیم که بنویسه.
کنار دفتراش تقاشی میکشه.با انکشتاش بازی میکنه.موقع دیدته نوشتن همشو بلده اما نقطه یا کم میزاره یا زیاد
تلوزیون که نگاه میکنه اصلا صداهارو دیگه نمیشنوه مثلا بارها صداش کنی جواب نمیده.خلاصه باید از رو در ودیوار جمعش کنی
بزاریش اصلا مشق نمینویسه مدام باید بگی بنویس.
اصلانم دوست نداره
خواهرم دیگه دیونه شده از بس مدادوپاکنو دفتر براش خریده بیچاره
صبح 3ساعت نصیحتش میکنیم که چیزیو جا نزار ظهر دست از پا درازتر بر میگرده
در خیالم....باخیالت....بی خیال عالمم.
سلام خانمای گل
امیدوارم بتونیین منو با نظراتون کمک کنین
من بچه ندارم/اما بچه خواهرم اکپر مواقع پیش منه.اول ابتداییش که کلا من باهاش درساشو کار میکردم ومادرشم هروقت که از سر کار برمیگشت با تمام خستگیش برای این بچه وقت میزاشت.اما وقتی بیشتر باهاش سروکار داشتیم متوجه یه سری اخلاقای بدش شدم مثلاتمرکز روی درس نوشتن نداشت خیلی چند خط ساده رو از حد نرمالش طول میداد.موقع مشق نوشتن ساعتها با مدادش بازی میکرد وصداهای عجیب غریب وشکلک از خودش در میاورد.اصلا نمی تونست دوست پیدا کنه.
همش باشکلکاش بقیه بچه هارو میترسوند اونام فکر میکردن دعوا داره تا میخورد میزدنش.
این کتک خوردنا تو مدرسه اش بیشترم شد تا جایی که با سرو کله خونی بر میگشت
حتی نمی تونست درست توضیح بده سرچی زدنش.خیلی پر حرف والبته من من کن.اوایل فکر میکردم فقط کتک میخوره تا اونقد رفتیم مدرسه اش فهمیدیم کلی شاکی داره.مدام باید تومدرسه اش باشیم.
اصلا یه جا بند نمیشه.مدام باید تو تکالیفش یادش بندازیم که بنویسه.
کنار دفتراش تقاشی میکشه.با انکشتاش بازی میکنه.موقع دیدته نوشتن همشو بلده اما نقطه یا کم میزاره یا زیاد
تلوزیون که نگاه میکنه اصلا صداهارو دیگه نمیشنوه مثلا بارها صداش کنی جواب نمیده.خلاصه باید از رو در ودیوار جمعش کنی
بزاریش اصلا مشق نمینویسه مدام باید بگی بنویس.
اصلانم دوست نداره
خواهرم دیگه دیونه شده از بس مدادوپاکنو دفتر براش خریده بیچاره
صبح 3ساعت نصیحتش میکنیم که چیزیو جا نزار ظهر دست از پا درازتر بر میگرده
وهزارویک کار مردم آزار دیگه که میره رو اعصاب بقیه
من به خواهرم گفتم دست خودش نیست انگار یکی اجبارش میکنه.حالا نظر شما چیه این بچه پیش فعاله ببردش دکتر.

ببخشید سر همه رو درد آوردم ممنون میشم کمکم کنید
دوستان امروز خانم معلم برگه های امتحانی پایان ماه بچه ها رو داده بود
جمله نویسی هیچ غلطی نداشت و خانمش نوشته جمله های قشنگی ساختی
املا یه دونه غلط فضا رو به ز نوشته
ریاضی دو تا کوچولو یعنی دو تا سوال 4 قسمتی بوده از هر کدوم یه دونه
در مجموع خوب ورضایت بخش بوده ...
بی دقتیهاش اونقدر زیاد نبوده که بگم خیلی عدم تمرکز داره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون خدارو شکر با اینکه پسرم مدرسه نرفته درکت میکتم وقتی تو درساش و حواسش موفقیت و دقت رو میبینی
راستی بابت راهنمایی در مورد مدرسه هم ممنون

بهاران جون بیا بگو ببینیم گل پسرت برنده شد ؟
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
سلام دوستان عزیزم

مترا جون پسرمنم وقتی با صدای بلند بهش تذکر میدم بهتر به حرفم گوش میکنه.ولی خداییش وقتی هم با آرامش باهاش حرف میزنم خیلی خوب حرفمو گوش میده.درست میگی باید بیشتر تمرین کنیم تا با آرامش بیشتری راهنماییشون کنیم.منم یه جاهایی خودم رو مقصر میدونم که باعث میشم پسرم لجبازی کنه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون خیلی خوشحال شدم گل پسرت توی درساش موفق بوده.باور کن اگر بچه هامون یک معلم کمی باحوصله داشتند سال پیش نیازی به ریتالین نداشتند.معلم پسرم پارسال تا یه چیزی میشد میگفت داروشو دادیامروز پسرم رو برده بودم مدرسه داشت با یکی از مادرهای شاگرداش حرف میزد و از بچه اون مادره داشت شکایت میکرد که با همه بد هست.با خودم گفتم چون پارسال جریان قرص خوردن پسرم رو بهش گفته بودم خیلی راحت میگفت قرصش رو بده.ولی به این مادره که نمیتونه چیزی بگه.باور کن درس پسرم هم خوب بود.ولی حیف که صداقت داشتم و حرفم رو به معلم گفتم.ولی همین باعث شدم بچم یک سال ریتالین رو بخوره.منم به این حرف باور دارم که مغز بچه های بیش فعال کمبودهارو به مرور جبران میکنه.پسرمنم خداروشکر نسبت به پارسال آگاه تر شده.حالا نمیدونم اون همه سادگی پارسالش برای ریتالین بود یا نه....
عسل بانو جون به نظر من حتما ببرینش دکتر.گناه داره طفلک از الان کتک بخوره.نذارید خدای نکرده سرخورده بشه.تا به حال هیچ دکتر یا مشاوره ای نبردینش؟؟الان کلاس دوم هست؟؟
عسل بانو جان
حتما با یه متخصص مشورت کنین
شاید بیش فعالیش خیلی جدی نباشه ولی عدم تمرکز و رفتار ارتباطی نامناسبش میتونه براش مشکل ساز بشه
هر چه زودتر برین پیش یک روانپزشک کودک یا یک رونشناس
تشخیص قطعی بدن تا بدونین باید چه راهی رو در پیش بگیرین شاید نیاز به کار درمانی یا گفتار درمانی داشته باشه تا بتونه ارتباط بهتری با همه بر قرار کنه
تو کتابی که اخیرا درباره بیش فعالی میخوندم درباره این تیپ بچه ها نوشته بود
اسمش الان یادم نیست
ولی بچه هائی هستن که درس رو کاملا یاد میگیرن و لی به شیوه خودشون
به نظر بی دقت و کند و حتی کم هوش میان اما اصلا اینطور نیست
اتقفاقا همه چیز و هم بلدن ولی به شیوه معمول درس پس نمیدن
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
عسل بانو
اسمش اینه
کودکان خیال پرداز
ADD
اینا بچهه ائی هستن که به شیوه معمول تکالیفشونو انجام نمیدن
گیج و گم و حواس پرت به نظر میان
در واقع شیوه تفکرشون کاملا متفاوته
به نظرم میاد پسر خواهرت این جوری باشه
اهل نقاشی یا هنر هست؟
حس میکنی درسو خوب لده و لی روش درس پس دادنش عجیبه؟
یه سال خوب و یه سال بده؟
نامنظم و حواس پرته؟

البته من از روی مطالب این کتاب دارم میگم
میتونی کتاب رو تهیه کنی و خودتون چک کنین
کلیدهای آموختن درباره کودکان کم توجه و بیش فعال
دکتر لیندا سونا
مترجم ترانه بهبهانی
انتشارات صابرین
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
یلام سومیسو جان مرسی عزیزم.آره کلاس دومه اما به سختی درس میخونه.خدارو شکر همه هواسشون بهش هست نمی دونم چرا اینطوره.با خواهرم حرف زدم قرار تو این هفته ببردش.تا حالام از قرصایی که ممکنه بدن میترسید میگه میترسم براش بد باشه
سلام بهاره جان مرسی از راهنماییت خیلی مفید بود عزیزم خدا خیرت بده.
دقیقا همین شرایطی رو داره که گفتی.
البته درسش واقعا خوبه ولی زیاد باید باهاش کار کنی یا ظاهران اینطور بنظر میرسه
2810