2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982003 بازدید | 11748 پست
سومیسو جان همون سه شنبه که پسرم اومد گفتم میخوای شعر رو حفظ کنی گفت اره باور نمی کنید چون خودم هم باورم نمی شد سه یا چهار بار براش خوندم حفظ شد فقط پندت رو میگفت پندم فرداش هم با یه کارت امتیاز اومد و کلی خوشحال بود بهش گفتم درست خوندی گفت بازم گفتم پندم ولی الان درست وکامل مرتب یرا هر کی میبینه میخونه راستش رو بخوایین خودم هم خیلی ذوق کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار جان شما بچه هاتون رو بغیر از دارو و مشاور
کار درمانی هم می برید
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
بهار یعنی عکس العملی به هالوپریدول نشون نمی داد

من پسرم خیلی با هوشه زود خیلی چیز هارو یاد میگیره ولی شیطنت نمیزاره
همش هم داره کارهای شخصیت های کارتونی رو که نگاه میکنه رو در میاره

مثلا سونیک یا اواتار

نینجا و بن تن رو هم نمیزارم ببینه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
مامان لیلا

آیا دکتر پسرشما هم ریتالین تجویز کرده؟

پسرمن هم قبلا که کلاس شنا ویا فوتسال میرفت عملا چیزی یاد نمیگرفت چون توعالم خودش بود وهرکاردلش میخواست میکرد.پسرشما هم هنوزخیلی کوچیکه اینقدر رویبیش فعالیش زوم نکن وخوبیاش روببین

نمیدونم پست های قبلی رو خوندی یانه ولی شعله جون ونازی جون وسمیسو ازکاردرمانی وبازی درمانی خیلی راضی بودن ونتیجه گرفتن
فریال جون ممنون
خواهر زاده من کلاس دومه الان کتاب فارسیشو دیدم به نظرم خیلی سخت اومد چقدر کتابای درسیو سخت کردن درس اول کتاب فارسی دوصفحه بود واقعا مشقش برای یه بچه هشت ساله سخته
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن خیلی خوشحال شدم که پسرت مشکلی نداره یادته چقدر ناراحت و نگران بودی؟...من خودم گاهی از رفتارهای خوب پسرم ذوق میکنم و گاهی به کلی ازش نا امید میشم کلا پسر من حالی به حالیه گاهی خوبه گاهی بد ...گاهی خیلی خوب و سریع مطلبی رو یاد میگیره گاهی کلا هنگ میکنه هنوز نتونستم دلیلش رو کشف کنم ...منم تو فکر کادو درمانی هستم البته اگه قرار باشه به پسرم دارو ندم و معلمش باهاش کنار بیاد اگه قرار باشه دارو بدم دیگه میدونم آروم میشینه و کادو درمانی معنی نداره.

مامان لیلا من فکر کردم پسرت مدرسه میره خیلی کوچولوه ولی خیلی خوبه از الان به فکر درمان باشی من اگه ریتالین به پسرم میساخت بهش میدادم ولی متاسفانه نمیسازه و جایگزینش هم نایابه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان عزیزم

مامان حسن جون خیلی خوشحال شدم پسرت داره پیشرفت میکنه.مطمئن باش با کمک خدا و تلاشهای شما از این بهتر هم خواهدشد

بهاران جون خوشحال شدم پسرت شعرو حفظ کرد.بچه های ما مشکلی توی یادگیری ندارند فقط ماهم باید به قولی استارت یادگیریشون رو روشن کنیم و یاریگرشون باشیم.شماالان ریتالین رو شروع کردی؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون پسرمنم میبینی یه مساله سخت رو زود راه حلش رو پیدا میکنه و یه وقت توی یه مساله ساده می مونه!!!گاهی خودم هاج و واج می مونم که چرا اینجوری میشه...پارسال که بهش ریتالین میدادم زیاد از مدرسه برام تعریف نمیکرد.دیروز برام داشت از پارسال میگفت.اگه بیشتر روی کاراش فکر کنه خیلی خوب میشه.گاهی انگار نمیدونه کدوم کار بد هست و کدوم درست
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بچه ها ببخشید ها من این سوال رو می کنم
می گم بچههای بیش فعال که دارو استفاده می کنن به نظرتون ممکنه در آینده مبطلا به افسردگی بشن ؟
و به نظر شما تا چند سالگی باید دارو بخورن
ممنون دوستان گلم
راستشو بخواین این پسر منم مثل نمودار سینوسی بالا و پایین داره یه وقتایی خوبه یه وقتایی گیجمیزنه.خدا شکر نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی هنوز مشکل داره .مخصوصا گفتارش از هم سناش هنوز عقبه البته بیشتر رو تلفظ مشکل داره و حرفاشو بیشتر خودم میفهمم خدا کته این یه قلمم درست شه.
یادگیریش خیلی خوبه .بن بن بن براش خریدم در عرض یه هفته خواندن حدود بیست تا کلمه رو یاد گرفت شکر خدا رنگ آمیزیش بهتر شده.
خدا کمکمون کنه مشکلات بچه ها یکی بعداز دیگری رفع بشه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
ممنون دوستان گلم
راستشو بخواین این پسر منم مثل نمودار سینوسی بالا و پایین داره یه وقتایی خوبه یه وقتایی گیجمیزنه.خدا شکر نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی هنوز مشکل داره .مخصوصا گفتارش از هم سناش هنوز عقبه البته بیشتر رو تلفظ مشکل داره و حرفاشو بیشتر خودم میفهمم خدا کته این یه قلمم درست شه.
یادگیریش خیلی خوبه .بن بن بن براش خریدم در عرض یه هفته خواندن حدود بیست تا کلمه رو یاد گرفت شکر خدا رنگ آمیزیش بهتر شده.
خدا کمکمون کنه مشکلات بچه ها یکی بعداز دیگری رفع بشه
مامان لیلا

والله این سوال رو منم سالهاست که دارم میپرسم و جواب درست و حسابی نگرفتم نمیدونم آیا واقعا دارو رو به این دلیل تجویز میکنن که بچه چند ساعتی آروم سر کلاس بشینه و مطالب رو یاد بگیره و توبیخ نشه یا اینکه واقعا به درمان بیش فعالی در آینده کمک میکنه؟اگه شما جوابشو پیدا کردید به منم بگید.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بارها گفتم اگه به درمان بیش فعالی کمک میکنه به عوارضش می ارزه ولی اگه قرار باشه فقط چند ساعتی بچه رو آروم کنه در عوض یکی مثل پسر من دچار عوارضش بشه اصلا نمی ارزه.