دوستای عزیزم مهربونای با حوصله و سختکوش
من کوچیک تر از اونم که مورد اینهمه محبت همتون واقع بشم و باور کنین از اینکه اینقدر بهم لطف دارین خیلی خوشحال و کیفورم:)
منم مشکلات خاص خودمو دارم که گاهی از یاداوریشون شدیدا خجالت میکشم و گاهی خنده ام میگیره و گاهی گریه...
اما همونطوری که بارها گفتم
این تاپیک برای من فقط یکی از علاقمندیهام یا محل کسب اطلاعات صرف یا وقت گذرونی نیست
اینجا برام مثل کلاس درسه
گاهی مثل دادگاه
به خودم میگم من دیروز فلان پستو درباره رفتارم با نانا گذاشتم اگه الان داد بزنم یا بی طاقتی کنم به هیچ کس هم که نگم وجدان خودم چی میگه؟
من که رفتم و گفتم فلان دوست عزیزم تحملتو ببر بالا پس فقط حرف زدم؟
خودم چی؟
اینه که این تاپیک و شما دونه دونه اتون هم برام خیلییییییییییییییییییییییییییی عزیزین
و از شادی و ارامش خوشحال میشم و از نگرانی و ناراحتیتون ناراحت
وهم کلی از همگیتون درس های مهم و کاربردی که تو هیچ کتاب روانشناسی و مطب هیچ دکتر خوشابی و دکتر امیری پیدا نمیشه ،میگیرم
و هم برای من مثل وجدانم عمل میکنین
هر کسی که دوره کودکی خودش رو با کتکهای هر روزه و به شکل بسیار بیرحمانه و شن و بعضا وحشیانه گذرونده باشه میفهمه حذف تنبیه فیزیکی از روش تربیتی اش چقدرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر سخته
چون این همون شیوه تربیتی خودشه و تنها شیوه ایه که بلده
اما من با افتخار میگم با کمک تک تک شما موفق شدم این شیوه رو از رابطه ام با دخترم حذف کنم و ماههاست که حتی در بدترین شرایط هم دستی طرف دخترم دراز نکردم و اینو مدیونشما و این تاپیک و بخصوص شقایق عزیزم هستم
اگه زمانی شوخی میکنم،چرت و پرت میگم و یا نصیحت میکنم شما به بزرگواری خودتون ببخشید و بدونین که دارم درس پس میدم همین
با عشق برای همه شما مامانهای متفاوت و همه دختر پسرای متفاوت این تاپیک