سلام مامانای مهربون من سرم یه ریزه زیادی شلوغه نمیتونم زیاد بیام بنویسم اما هی سر میزنم و نوشته هاتونو میخونم آخه یه احساس نزدیکی و اشنایی میکنم با مامانای این تاپیک و واقعا دلم تنگ میشه
بهاره جون ایشالله که دخمل باهوشت تو موسیقی موفق باشه من شک ندارم که همه ی این بچه ها که امروز جونمون رو به لبمون میرسونن آینده ی خیلی روشنی دارن ... چون مامانایی مثل ما دارن...حال کردین تحویل گرفتم خودمون رو در حد المپیکککک
... دختر منم به مباث علمی خیلی علاقه نشون میده اینکه فلان چیز چجوری عمل میکنه یا چجوری ساخته شده یا چرا اسمشو این گذاشتن و ...
الان دیگه توضیحات من براش کافی نیست یه چند تا دایره المعارف دیدم ولی نمیدونستم کدومش رو بگیرم ...گنج دانش کسی داره ببینم خوبه یانه ؟
پروین جونم از خوندن نوشته هات خیلی متاثر شدم خدا هممون رو کمک کنه و صبرمون رو زیاد کنه ... دیروز اولین جلسه ی روان درمانیم بود با مشاورم راجع به دخترم و حساسیتم رو دارو خیلی حرف زدم ...جواباش رو هممون میدونیم ولی نمیدونم چرا هی دچار تردید میشیم وقتی میبینیم بچمون واقعا نیاز به دارو داره چرا میذاریم به عنوان یه بچه بی دقت و شلوغ کار معرفی شه، کلی برچسب بخوره ، از همه مهمتر خودش کلی عذاب بکشه ذهنیتش راجع به خودش و توانایی هاش بد شه ، اعتماد به نفسش پایین بیاد ، روابطش با همسن و سالاش مختل شه خودمون هم داغون شیم بعد آخر سر بعد همه ی این عوارض دارو رو شروع کنیم حالا خوشحال باشیم که مثلا یه ماه دارو ندادیم ...همه ی اینا رو دارم به خودم میگم هر کسی شرایط بچه ی خودشو از هر کس دیگه ای بهتر میدونه میدونم که شرایط برا شما خیلی سخت تره حتی تصور اون تیکها موقعی که نوشته هاتو میخوندم خیلی سخت بود اما عزیزم باید ببینی کدوم شرایط به حال خودش و خودت بهتره ...تازه اول راهیم و چقدر انرژی میخوایم تا آخر سال
سومیسو جان خوشحالم که اوضاع گل پسرت روبراهه...
بهاران جان دکتر این دوز دارو رو برا گل پسرت تجویز کرده یا خودت هم به مرور زمان تشخیص دادی چقدر براش مناسبه؟