2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981814 بازدید | 11748 پست
پروین جون درست میگی.باید حساسیتم رو کم کنم.دیروز کتاب کارش رو که توی کلاس نوشته بود رو نگاه میکردم.خداروشکر خوب نوشته بود.طفلک زود میگه مامان ببین خوب نوشتم پاک نکنیا!!!! خیلی از خودم بدم اومد که اینقدر سال گذشته حساسیت نشون میدادم.باشه حتما این حساسیتم رو کم میکنم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بهاره جون مرسی از خوشحالیت...احساس میکنم اینجا هممون شدیم یه آشنای چندین ساله....منم وقتی میبینم بچه هامون دارن بهتر میشن خداروخیلی شکر میکنم و گریه ام میگیره....پسرم داره بدون دارو میره مدرسه.انشاالله باکمک خدا امسال بچه هامون بدون دارو میتونند درسشون رو بخونند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای صبور دختر من 5 ماه ونیمه از بیست روزگی تا الان نفس ازقفسم دراورده باهیچی سرگرم نمیشه زوداز فضا خسته میشه باعروسکاش که میدم دستش بازی نمیکنه مدام هم گریه وجییییییییییغ میکشه یعنی بچه منم پیش فعاله؟این 5ماه به اندازه 5سال سختم بوده خیلی نا اروم وعصبیه
سلام دوستان من هم دو تا بچه بیش فعال دارم امسال کلاس اول میرند خیلی خوشحال شدم که این تایپک و دیدم و صحبتهای شما ها رو تا حدودی خوندم خیلی جالب و کارآمد بودند ، یک سوال داشتم من پسرام و پیش دکتر بردم و بهشون ریتالین داد می خواستم ببینم شما حتما به بچه هاتون ریتالین می دید؟ عوارضی نداره؟
سومیسوی عزیزم
باور کن انگار رکسانای خودم باشن همه بچه های اینجا
بی نهایت خوشحالم که دارو لازم ندارن و شما ها نگران تیک و عوارض جانبی و ... نیستین
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نیایش جان
5 ماه که زوده خدائی
البته ممکنه بچه شما در رده بندی بچه های سخت باشه که بد خواب و بد غذان سخت اروم میشن و خیلی گریه میکنن
یه لطفی کن
خیلی به سازش نرقص:))
تحملت و حوصلتوبیشتر کن و خیلی حساس نباش نسبت به گریه
تا وقتی شکمش سیر و جاش تمیزو دمای محیطش مناسبه و تو یا پدرش کنارش هستین و مشکل و بیماری خاصی هم نداره گریه یعنی بهانه گیری و تلاش برای کنترل شما
به تمام نیازهاش رسیدگی کن و مطمئن شو مشکل دل درد یا بیماری نداره
اگر بازهم گریه میکنه و واقعا مشکلی نداره این نشونه سخت بودن بچه اس و تو هیییییییییییییییییییییییییییچ تقصیری نداری
بهتره خیلی حساسیت نشون ندی
زهره جان
شعله جان تاپیک هم دوقلو داره که امسال کلاس اولی هستن
من که دارو نمیخوره دخملم
ولی سومیسو و پروین جون و نازی جون میتونن بهتر راهنمائیت کنن

ممنون بهاره جون ، چه خوب که شعله جون هم دوقلوی کلاس اولی داره امیدوارم بتونم از تجربیاتش استفاده کنم.
امسال تابستون پسرامو پیش دکتر بردم گفت که بیش فعالند و تو تابستون بهشون ریسپریدون و بی پریدون داد و ریتالین هم داد و گفت که باید از اول مهر شروع کنم به دادنش ، اما من هنوز مرددم و ندادم بهشون ، تا حالا هم مشکل خاصی تو مدرسه نداشتن فقط امیر مهدیم اصلا مشقهاشو نمینویسه یه خط که مینویسه زود خسته می شه و میره دنبال بازی اما امیر علی خیلی خوب تکالیفشو می نویسه ، نمیدونم باید به امیر مهدی ریتالین بدم یا نه؟
سلام
وای چیقدر خوشحال شدم برای بچه ها که شکرخدا بهتر شدن .کلاسای آمادگی پسر منم ازفردا رسما شروع میشه البته هفته پیش شروع شده وزی آموزش ا ز فردا شروع میشه .خدا به خیر کده انشااله.منم هنوزریتالینندادم بهش همون ریسپریدونه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
این نانای بهاره رو بچلونم با این سوالاش ماشااله چه ذهن بازی دا ه همین که کامل به جوابا گوش میده خیلی خوبه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
زهره جون به نظرم فعلا ریتالینو نده ببین چطور پیش میرهاگه تومدرسه ازش شاکی نبودن و درساش خوب پیش رفت بش نده
مامان یک از دوستام که معلم با تجربه ای بوده و الانم بازنشستس میگفت بچه ها تو آمادکی سر دوماه خودشونو با کلاس وفق میدن و راه می افتن .
دوستایی که بچه آمادگی داشتن بیان توضیح بدن که بچه هاشون تو آمادگی جطور بودن دارو خوردن یانه
نیایش جون ممکنه خدای نکرده فرزندت کولیک داشته باشه که بی قراری میکنه.به نظر منم از الان نمیشه گریه زیاد رو دلیل بر بیش فعالی دانست

زهره جون خوش اومدی.به سلامتی دوقلوهات میرن مدرسه.انشاالله سال تحصیلی خوبی رو داشته باشند.من پارسال که پسر اول میرفت ریتالین و ریسپریدون بهش میدادم.به نظر من ببینید اوضاع درسیشون چطور پیش میره.اگر بدون ریتالین پیشرفت داشتند بهشون دارو رو ندید.گاهی هم دارو درمانی نیازه.ولی زیاد در دادن دارو عجله نکن.موفق باشی