2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980937 بازدید | 11748 پست
سلامممممممممممممممممممممممممممممم
به مامانهای شکوفه ها و جوانه ها و بذرها:))))))))))))))))))))))))))

مهر ماه مبارک
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
جشن شکو فه های زیبا رو به تمام مامانهای گل کلاس اولی تاپیکمون و فرزندان گلشون تبریک میگم.سالی همراه با موفقیت و آرامش را برای فرزندان عزیزتون و شما آرزومندم...

آپلود عکس رایگان و دائمی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممممممممم
دلم حسابی تنگ شده بود این روزا درگیر عروسی خواهرم بودیم دیروز پاتختیش بود و به سلامتی تموم شد

منم جشن شکوفه ها رو به کلاس اولیهای این تاپیک و مامانای مهربونشون تبریک میگم

مدرسه ای که دخترم رو میبرم معلم کلاس دومش فوق العاده بود خیلی تعریفش رو میکردن اما برادر جوونش فوت کرده و شانس ما امسال گفته نمیاد و یه خانم جوون و تازه کار رو به جای ایشون گذاشتن من دیشب این مطلب و فهمیدم صبح یه چند تا مدرسه زنگ زدم و از آشناها پرس و جو کردم و تصمیم داشتم مدرسه شو عوض کنم ...اما مامانا صبحی که رفتم مدرسه شون و با خانمه حرف زدم نظرم عوض شد نمیدونم شما ها هم مثل منید یا نه اما من به حسی که از طرف مقابل میگیرم خیلی بها میدم و اعتماد میکنم ، آرامش تو صورتش موج میزد بهم گفت من مادرم 30 سال معلم کلاس اول و دوم بوده تو مسائل درسیشون کاملا بهم کمک میکنه و حتی هر موقع لازم باشه با بچه ها خصوصی کار میکنم و دلم میخواد از دل و جون مایه بذارم ، میگفت آموزش درسی رو بیشتر معلما خوب از پسش برمیان اما من دلم میخواد دانش آموزامو بشناسمو باهاشون رفیق شم میگفت رفتم برا هر کدومشون یه دونه دفترچه خریدم تا حرفاشونو گله هاشونو از من کارایی که کردم که ناراحت شدن برام بنویسن تا بتونم بشناسمشون و درست برخورد کنم ...خلاصه از این نیروهای تازه کار و فهمیده که خیلی انگیزه دارن و میخوان مایه بذارن ....خدائیش دیدم این همون چیزیه که بچه های ما نیاز دارن دعا کنین همه چیز خوب پیش بره
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
سلام نیلو جان
خوشحالم که معلم دخترت فهمیده هست به نظر من بزار بره مدرسه ببین چه جوری پیش میره شاید اصلا نیاز به دارو نباشه
منم استرس زیادی دارم معلم پسرم با تجربه هست ولی شنیدم تند و اهل کتک زدن هم هست مدرسه پسر من غیر انتفاعیه که تمام معلمهاش بازنشسته و مسن هستند فقط معلمهای پیش دبستانش جوون هستند پارسال معلم علوم پسرم جوون بود پسرم خیلی خوشحال بود که خانمشون جوونه خیلی پشیمونم که پسرم رو فرستادم این مدرسه فقط یک هزینه گزاف میگیرن و عملا همه بار درسی بچه ها رو دوش والدین هست دو تا مدرسه دولتی تو شهرمون هست که تعربفشون رو خیلی شنیدم یک مدرسه ویژه فرهنگیان هم هست که اونم عالیه ولی پسرم حاضر نیست از دوستاش جدا شه
این هفته را بدون ریتالین میقرستمش هر چند که میدونم دوباره گله و شکایتها شروع میشه یا پسر من از بچه ها شاکیه یا بچه ها از پسر من و نهایتا مجبور میشم ریتالین رو بدم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
نیلوجون عروسی خواهرتون مبارک باشه.انشاالله خوشبخت بشه

خداروشکر معلم دخترت خوبه.معلم پارسال پسرمنم جوان بود.دومین سال تدریسش بود.بااینکه تقریبا تمام آموزشش با خودم بود.ولی از معلمش راضی بودم.خیلی جاها پسرم رو خوب درک میکرد.انشالله سال تحصیلی خوبی رو دختر گلت پیش رو داشته باشه
پروین جون معلم با تجربه هم مزایای زیادی داره.منم میخاستم پسرم رو بفرستم غیرانتفاعی.ولی چون همسرم دبیر هست و از سیستم اینجور مدارس آگاه هستٰ زیاد موافق نبود.به نظر شما مدرسه غیرانتفاعی برای بچه هامون خوبه؟؟مدرسه ای که پسرم میره همسرم با مدیر و معاونش دوست و همکار هست.ولی متاسفانه امسال کادر مدرسه عوض شده و منم خیلی استرس و نگرانی دارم.پارسال خیلی هوای پسرم رو داشتند.حالا فردا بریم ببینیم مدیرش چطوریه.منم فعلا توکل به خدا میکنم بدون دارو سال تحصیلی رو شروع میکنم تا ببینم خدا چی میخاد...

فردا روز پر از هیجانی برامون هست.نازی جون هم نیومد بگه امروز با دخترگلش چی کار کرده.
اولین روز دبستان بازگرد
کودکی ها، شاد و خندان باز گرد

باز گرد ای خاطرات کودکی
بر سوار اسب های چوبکی

خاطرات کودکی زیباترند
یادگاران کهن مانا ترند

درسهای سال اول ساده بود
آب را بابا به سارا داده بود

درس پند آموز روباه و خروس
روبه مکار و دزد و چاپلوس

روز مهمانی کوکب خانم است
سفره پر از بوی نان گندم است

کاکلی گنجشککی باهوش بود
فیل نادانی برایش موش بود

با وجود سوز و سرمای شدید
ریز علی پیراهن از تن می درید

تا درون نیمکت جا می شدیم
ما پر از تصمیم کبری می شدیم

پاک کن هایی ز پاکی داشتیم
یک تراش سرخ لاکی داشتیم

کیفمان چفتی به رنگ زرد داشت
دوشمان از حلقه هایش درد داشت

گرمی دستانمان از آه بود
برگ دفتر ها به رنگ کاه بود

مانده در گوشم صدایی چون تگرگ
خش خش جاروی با پا روی برگ

همکلاسیهای من یادم کنید
باز هم در کوچه فریادم کنید

همکلاسیهای درد و رنج و کار
بچه های جامه های وصله دار

بچه های دکه سیگار سرد
کودکان کوچک اما مرد مرد

کاش هرگز زنگ تفریحی نبود
جمع بودن بود و تفریقی نبود

کاش می شد باز کوچک می شدیم
لا اقل یک روز کودک می شدیم

یاد آن آموزگار ساده پوش
یاد آن گچها که بودش روی دوش

ای معلم نام و هم یادت به خیر
یاد درس آب و بابایت به خیر

ای دبستانی ترین احساس من
بازگرد این مشقها را خط بزن

بالاخره اول مهر اومد

دخترک ما هم امروز رفت مدرسه

دیروز هم جشن شکوفه ها بود و .....

امیدوارم همه بچه های عزیز در امر تحصیل موفق باشند.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

از مدرسه سر کوچه صدای ناظم میاد:بچه ها سلامممممممممممممممممممممممم
همه با هم داد میکشن:سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

رفتم تو حال و هوای سر صف ایستادن و وول خوردن و این پا اون پا کردن و جیغ کشیدن از بند دل در جواب حرفای ناظم مدرسه!
ببینم الان هم یکی میره بالا ورزش بده بده به بچه ها؟؟؟
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام

مجددا سال تحصیلی رو تبریک میگم انشاالله سال پر باری باشه.

سومیسو جان چه خوب که شوهرتون فرهنگیه ماهم یک خانواده فرهنگی هستیم 19 نفر معلم تو خانواده 60 نفری ما هست بقیه به استثنای بچه ها و دانشجوها کارمند هستند و فقط یه شغل آزادی خر پول داریم که اصلا روحیاتمون باهاش سازگار نیست و یه جورایی ازش خوشمون نمیاد...خیلی خودش رو میگیره و فکر میکنه از دماغ فیل افتاده

گاهی وقتها از اینکه کارمند و معلم هستیم پشیمون میشیم ولی ته ته دلم برای معلمها و کارمندها احترام قایلم الان که گفتی شوهرت فرهنگیه حس خوبی نسبت به خانواده شما پیدا کردم.

ماهم پسرک را رسوندیم و تا کلاس بدرقه اش کردیم و اومدیم ...خیلیها از معلمش تعریف میکردند بعضی ها میگفتند معلم بسیار سختگیر و منظمی هست بعضیها میگفتند کتک هم میزنه ...من ترجیح میدم هر کار میکنه فقط تو کلاس باشه و مسایل رو به دفتر و کادر مدرسه نکشه...منم این 3 روز رو بدون دارو میفرستم تا ببینم خدا چی میخواد.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
سال تحصیلی جدیدو تبریک میگم انشااله پر از موفقیت باشه
منم ایلیارو بردم رسوندم رفت سر کلاس پیش بچه ها نشست و خیلی آقا بم گفت مامان خداحافظ اصلا فکر نمیکردم یه روزی پسرم این طوری مودب سر کلاس بشینه .خدا آخرو عاقبتشو بخیر کنه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
ممنون عزیزم
پروین جون همون شبی یه نصف ریسپریدونو میدم
فعلا به توصیه مربیش ریتالینو ندادم ببینم چی میشه شاید امسالو اصلا بش ندم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون ممنونم.نظر لطفت هست عزیزم.منم خوشحال شدم که شماهم خانواده فرهنگی هستید.
ماهم توی فامیلمون داریم افرادی که اوضاع مالی خیلی خوبی دارند ولی متاسفانه مادیات خیلی از مسائل انسانیت رو توشون از بین برده....درسته شغل معلمی و کارمند بودن سختیهای خودش رو داره.به خصوص از نظر مادی.ولی منم از جامعه فرهنگی خوشم میاد.مجرد هم بودم دوست داشتم همسرم فرهنگی باشه که همونم شد!! انشاالله هر کسی هر شغلی داره اول از همه سلامت باشه و بعد هم همیشه دلی مهربان داشته باشه..
منم صبح پسرم رو بردم مدرسه.معلمش هم دیدم و فقط بهش گفتم میز اول بشینه.به همسرم هم گفتم چیزی از مشکلاتی که داشته به معلمش فعلا نگیم.تا ببینیم خدا چی میخاد و چطور پیش میره.معلمش جوان هست و زیاد ازش تعریف شنیدم.حالا ببینم پسرم چطور پیش میره.
2810