2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرمن هم آستانه ی دردش خیلی بالابودوقتی کوچکتربودوبابچه هادعواش میشدبااینکه محکم کتک میخورداصلا گریه نمیکرد وطرف مقابلش حتی اگه انگشت بهش میخورددادش به هوامیرفت وبرای همین همیشه تقصیرها به گردن پسرمن میافتاد چون گریه نمیکرد
توبازی هم تحمل باخت رونداشت ولی الان پرخاشگریش خیلی کم شده کلا دربیرون ازمنزل حسابی آقا ومودبه ولی تو خونه....

راستی شماهاچراازکپسول امگا3استفاده نمیکنیدشربتش خیلی بدمزه است من کپسول های کوچیکش که برای بچه هامناسبه روهم دیدم توداروخانه ها
سر جاش نمیشینه که بنویسه منم شفاهی ازش سوال میکردم جمع منها جمله سازی برا روخونی هم هر تابلو یا نوشته ای رو دورو بر میدیدم میخواستم برام بخونه ولی کلا نوشتنش ضعیفه دیکته بهش میگی هر چی میشنوه مینویسه فکر کنم کلاس دوم هم سر همین دیکته ماجرا ها داشته باشم
سلام..من هنوز با بیماری پسرکوچولوم درگیرم..استفراغش بند اومده..ولی تب و اسهال شدیدش ادامه داره...اینقدر ضعیف و بیجون شده...جیگرم براش کبابه...خیلی لاغر و طفلکی شده...

فریال جون..میشه بگی پرخاشگری پسرت از کی و چجوری کم شد؟چجوری تحمل باخت نداشتنش درست شده/همینجوری خودبخود...من ارزو دارم که بیرون از خونه اقا باشه و بدیهاش رو تو خونه خودم تحمل کنم..
پسر من قرصها رو میجوه...نمیدونم میشه عادتش بدم که قورت بده/اگه بشه این کپسولها که میگی پیشنهاد خوبیه...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سومیسو جون لطف داری خواهر...راستش حدس زدن اسمت خیلی راحت بود برام..
من از وقتی که تو مدرسه خوندم که اسم اولین شهید زن در اسلام سمیه هست به این اسم علاقمند شدم..تو دبیرستان هم دوستی به این اسم داشتم و الانم اسم خواهرشوهرم سمیه است...و البته اسم یکی از دوستانم در دنیای مجازی که مثل من یه پسر وروجک داره....
پروین جون..چقدر داروهای رنگ و وارنگ برای پسرت تجویز کردن..چه خبره مگه/طفلکی ...دلم سوخت براش..
میگم دقیقا میدونی اینا که نوشتی چجور تاثیری دارن/من همش دارم فکر میکنم اگه مجبور شدم یه دارویی غیر از ریتالین مصرف کنم...یه علتش همینه که پسرم همینجوری هم ضدخوابه...و کم اشتهاست..فکر کنم با ریتالین کلا نابود شه...یه علتش هم مخالفت باباشه...وقتی فهمید بعضیا تیک میگیرن و یا ترسو میشن...کلا مخالف شد...
حالا میخوام ببینم معلمشون احتمالا چجور گله و شکایتی ازش میکنه...با درنظرگرفتن اون برم دکتر و...
بهاران جون همین که به صورت شفاهی هم ازش پرسیدی خوبه.پسر منم دیکته رو بیشتر ازش به صورت شفاهی میپرسم.خیلی دوست داره توی هوا بنویسه!!! بزرگ هم مینویسه و خودش از کار خودش میخنده!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون..من یه کم تو گوگل گشتم..چیزی پیدا نکردم که بهم اطلاعات بیشتری در مورد دگزامین بده..دوست داشتم بدونم چه فرقایی با ریتالین داره/
ولی فهمیدم که این دارو ظاهرا همیشه نایاب هست...و البته من که دنبالش نگشتم ولی شاید تو تهران هم نباشه...میشه با تماس با داروخانه 13 ابان تهران یا داروخانه هلال احمر.یا داروخانه تک نسخه ای نور...سوال کرد که این دارو رو دارن یانه/اگه تو تهران نباشه که خب دیگه خیالت راحت میشه که کلا موجود نیست...دکتر از عوارض دگزامین و تفاوتش با ریتالین نگفت/اصلا چرا داروش رو عوض کرد/بخاطر تیک؟دگزامین دیگه بیخوابی و بی اشتهایی نداره؟
سومیسو جون مثل اینکه شما اوایل مهر قراره بری پیش اشرفی..
میشه ازش در مورد دگزامین بپرسی؟اینکه فرقش با ریتالین چیه و درمورد کدوم بچه ها تجویز میشه و اصلا تو ایران پیدا میشه یانه/
آخه من همش دنبال یه دارویی هستم غیر از ریتالین که فقط یه کمی رو اخلاق پسرم تاثیر بذاره..
دیروز رفتم مدرسه شون..2تا کلاس اول دارن..از یکی از معلمهاشون که خیلی خوشرو بود و به دل مینشست خیلی تعریف میکنن..اون یکی که امسال جدید اومده هم میگن خوبه و تو اون مدرسه ای که بوده برای کلاسش سرودست میشکستن...ولی اون یکی خیلی به دلم نشست....هرکاری کردم این معاون مدرسه بگه بچه من تو کدوم کلاسه نگفت...باید تا 1شنبه و جشن شکوفه ها صبر کنم...خدایا توکل به تو...
مثلا دوستم میگفت که پارسال این معلمه که معلم پسرش بوده زنگ تفریح و ورزش با اینکه هیچ وظیفه ای نداشته با بچه هایی که درسشون ضعیف بوده اختصاصی کار میکرده و میگفته اینا امتحان الهی هستن برای من و....
فکر کن مهربونی و وجدان کاری تا چه حد...میسپرم دست خدا..
کاترینا جون دگزامین رو به جای ریتالین نوشت که کلا گیر نیومد نه یزد نه کرمان...یک چهارم بیپریدون و یک چهارم اوراپ فورت رو هم برای رفع تیک بهش داده .

سومیسو زودتر بجنب خواهر ببرش دکتر و بگو براش بنویسه تو خونه داشته باش شاید خدا خواست و اصلا نیاز پیدا نکرد.

بهاران جان تو شهر ما که نیاز به رفتن به دانشکده پزشکی نیست.ولی حتما با نسخه روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب میدن.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
کاترینا جون من به دکتذ گفتم پسرم با ریتالین دچار تیک میشه اونم گفت هفته اول مهر نصف ریتالین صبح و اون دو تا و عصر بده تا تنش و تیک رو کم کنه اگه باز هم ریتالین نساخت اونوقت دگزا رو بده که گیر نیومد تا من ببینم چه اثری داره اصلا به سرم زده هفته اول مهر بدون دارو بفرستم ببینم معلمش چی میگه؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین فکر خوبیه...امتحانش ضرر نداره...منم هنوز نرفتم پیش دکتر پسرم که یقینا بدون هیچ بررسی ریتالین رو خواهد داد...میگم فعلا بره..ببینم چی میگن
2810