2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980900 بازدید | 11748 پست
کاترینا جان پسرمن 11سالشه فکرمیکنم یعنی مطمئنم که بچه هابزرگترکه میشن حتی بچه هایی مثل بچه های مافهمیده ترمیشن به نظر من حتی ماآدم بزرگها هم تحمل شکست رونداریم همه دوست داریم همیشه پیروز باشیم ولی خودمون روبا شرایط وفق میدیم
بچه ها تومدرسه بابچه های همسن خودشون طرفند وبه قولی مثل مهد وخونه نازکش ندارندبرای همین هم مجبورندشرایط روتحمل کنند پسرمن الان هم اگه بامن بازی کنه جرزنی میکنه ومیخوادخودش برنده بشه ولی باهم سن وسالاش درست بازی میکنه
پرخاشگریش هم هنوز هست ولی کم شده چون میفهمه که رفتار بدش عواقبی براش داره کلا باصبر وتحمل وگذر زمان مشکلات بچه ها کم میشه نگران نباش
سلام دوستان
من مدتی اینجا رو میخودم اما چون دخترم تو مجیط آمو زشی نبود نمیتونستم تصوری داشته باشم
الان دخترم مهد میره و 3سال و3 ماهشه
مربی های مهد ازش راضین ..میگن حرف شنوی داره و قوانین رو رعایت میکنه
اما یه مطلبی هست که منو نگران کرده واونم اینه که میگن اصلا نمینشینه
همش وایساده وکاراشو وایساده می کنه مثلا نقاشی یا کاردستی
یکی دوبار هم خونه مادر شوهرم گذاشتمش گفت اذیتم نکرد فقط چرا نمینشینه همش وایساده یا داره راه میره

این میتونه دلیل بر چیز خاصی باشه؟؟؟؟
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فندق جان من فکر می کنم فقط یک عادت باشه

شاید وقتی ایستاده برای انجام کارهایی که می خواد انجام بده مسلط تر هستش

بهرحال تمرینش بده برای نشستن . اینطوری انرژی مفیدش به هدر می ره.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

http://www.farsiwebnet.org/Forum/Catgory/7/Post/26

سفید عزیز اگر اطلاعاتی راجع به بیش فعالی می خواهی اینجا رو مطالعه کن
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام

نازی جون سلام خوبی؟مدرسه ها داره شروع میشه و استرس منم زیادتر میشه ...تیکها به اون وحشتناکی نیست ولی کماکان ادامه داره فقط شکلش فرق میکنه امروز یکی از همکارهام که اتفاقا داداش دکتر پسر من هست گفت پسر منم خیلی آرومه و بیش فعال نیست اما تیک عصبی داره گفتم چرا؟گفت چون خیلی با کامپیوتر بازی میکنه ...فکر میکنم تیک پسر منم به خاطر پلی استیشنه چون 4 ماه ریتالین نخورد تصمیم داشتم اول مهر ریتالین ندم ولی رفتم به این آدرسی که دادی و نوشته های صفحات آخر رو خوندم مخصوصا وقتی شرح حال مادر پسرک رو نوشته بودی خاطرات سال پیش برام زنده شد...نمیخوام دوباره خاطرات گذشته تکرار بشه ...مشکل عمده من وول خوردنها و شکایت همکلاسیهای پسرم سر کلاس هست تو پستهای قبلی خوندم پسر شما هم این مشکلات رو داشت چه جوری تونستی راضیش کنی سر کلاس درست بشینه و وول نخوره؟من که هر چی با پسرم صحبت میکنم فایده نداره آخه دست خودش نیست...با شکایت همکلاسیهاش چکار میکردی؟چی بهشون میگفتی؟هر سال که پسرت میخواست بره مدرسه به معلمش چیزی از مشکلاتش میگفتی؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان سلام
منم فکر می کنم این تیک ها قسمتی اش مربوط به همین بازیها باشه. چون پسر من هم وقتی زیاد پای این بازی ها می شینه به شدت پرخاشگر میشه در حالی که بازی ها اصلا خشن نبوده. حالا امسال من نگران پسرم نیستم نگرانی من بیشتر به خاطر دخترم هست که می دونم خیلی حرف می زنه و خیلی هم وول می خوره.
حامد خیلی تکون نمی خورد ولی از اینکه کسی بهش بچسبه خیلی عصبی می شد. مثلا اگر همکلاسیش ناخودآگاه بدنش بهش می خورد به شدت عصبی می شد. خب توی کلاس هم که معلومه شرایط چه جوری هست . بچه ها همش در حال تکون خوردن هستند بخاطر همین هر روز گله و شکایت داشتیم. الان هم کم و بیش همینطوره ولی بهتر شده . ولی کلا نزاشتم معلم ها چیزی بفهمند. جز معلم کلاس دوم که خیلی فهمیده بود و مشکلات رو درک می کرد بقیه این سالها اگه معلمی هم ازش گله می کرد می گفتم باهاش صحبت می کنم و قول می ده که خوب بشه. پروین امسال قطعا بهتر از پارسال میشه . نگران نباش
ولی خب بهرحال اگه لازم می دونی ریتالین رو بهش بده .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام دوستان عزیزم

کاترینا جون حتما در مورد اون قرصی که سوال کردید از دکترپسرم میپرسم.

پروین جون منم با نازی جون موافقم.نگران نباش.این تیکها مربوط به همون بازیهای رایانه ای هست.انشاالله امسال پسرت با کمک خدا حتما بهتر خواهد بود.خدارو چه دیدی شاید اصلا نیازی به دارو نخواهد داشت.برایت آرامش و برای گل پسرت سال تحصیلی موفقی رو آرزومندم....
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نازی جون پسرمنم پارسال یکی از دوستاش موقع نوشتن مشق خورده بود به دستش و پسرم اومد خونه کلی حرص میخورد که دستش خط افتاده!!! خیلی از اینکه یکی موقع مشق نوشتن بخوره بهش حساسه.حالا باهاش حرف زدم که به خاطر هر چیزی خودشو حرص نده.البته پارسال که ریتالین میخورد خیلی حساس و زود رنج شده بود.احساس میکنم از وقتی داروهاشو قطع کردم بزرگتر شده و به حرفام بیشتر اهمیت میده.حالا نمیدونم تا چقدر این احساسم درسته...
انشاالله دخترگلت هم سال تحصیلی موفقی رو داشته باشه...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامانهای عزیز دارای کودک مدرسه رو :))
فرا رسیدن ماه مدرسه رو به شما تبریک و شادباش میگم و از خداوند منان برای همگی شما آرزوی صبر در حد ایوب دارم
توروخدا مقاومت کنین من از الان استرس دارم والا شما که دیگه جای خود دارین:)
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام
منم آغاز سال تحصیلی جدیدو به ماماناو بچه های عزیزشون تبریک میگم امیدوارم سال آرومی رو شروع کنن بدون هیچ دارویی و با موفقیت به پایان برسونن
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
من شرایط پسرمو کامل برای مربی پیش دبستانیش گفتم نمیدونم کار خوبی کردم یا نه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
2810