2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
سلااااااااااااااااااااام خوبین ؟
ما هم پریروز از مسافرت برگشتیم جاتون خالی خداییش پسزها هم اذیت نکردن و در مجموع مسافرت بدی نبود رفتارهاشون عادی شده ولی بچه ها اضطرابشون زیاده مشخصه مضطربن حدود دو هفته ای بود پوبا شب ادراری داشت خیلی خیلی هم بدش بود خجالت میکشید البته من نمیذاشتم کسی بفهمه اما بازم ...
بچه ها به خدا ازدیدن تک تک بچه هاتون کلی کیف کردم ماشالله خیلی نازن و البنه مظلوم اصلا بادیدن این عکسها گی باور میکنه این تاپیک در مورد این بچه هاست و اینهان که شب و روز رو از ما گرفتن خدا همشونو حفظ کنه
بچه ها راستی یه سوال خودتون وقلی کوچیک بودین منظورم دوران مدرسس خودتون چطوری بودین
من خودم خیلی مضطرب بودم حتی یادمه دوبار در مدرسه تو خودم ... اینقدر که اصطراب داشتم از لحاظ تمرکز هم افتضاح بودم هیچ وقت نتونسنم حتی یک بار مثل ادم بشینم درس بخونم تا چند خط میخوندم حواسم پرت میشد و میرفتم اووووووووووووووووووووووووووووه من با وجود حافظه قوی که داشتم هیچ وقت از درس خوندن لذت نبردم
همیشه با خودم میگم کاشکی زمان ما هم مثل حالا بود هییییییییییییییییییییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم هم همین طوره اونم همش بارشوه و تقلب درس خونده پویا هم همینطوره خیلی گیجه یادتونه گفتم از بچه ها تست گرفتن اون که از پویا تست گرفت میگفت خیلی اعتماد به نفسش کمه فقط منتظر بوده اون خانمه بهش بگه چی کار کنه اعتماد به نفس پایین تمرکز پایین و اضطراب زیاد پیام به نسبت خیلی بهتره بازم خدارو شکر فقط منتظرم برن مدرسه ببینم چی میشه کاشکی زودتر این مدرسه ها باز میشد
راستی میخوام برای خودم ریتالین بخرم خیلی تمرکزم پایینه همه چی یادم میره باوجودی که اهل مطالعم اما نمیتونم هیچ جا ازش استفاده کنم چون یادم نیست نمیدونم اول برم دکتر یا همین طوری بخورم بعد اثرشو ببینم
راستی بچه هایی که مشکلات گفتاری دارن یه سری کتاب هست به نام قصه های من و بابام که سه جلدهست تو اینترنت هست میتونین دانلودش کنین جلد اولشو pdfهست یه صفحشو براتون میذارم ببینین
آپلود عکس رایگان و دائمی
خیلی بزرگ شد شرمنده وقت ندارم کوچیکش کنم اول باید داستانشو بخونین بعد بدین خود بچه ها دور عکیها رو بچینن و شماره هاشو پاک کنین و بگین عکسهارو به ترتیب بچینن و براتون داستانشو بگن
امروز مدرسه پسرم آزمون تشخیصی گذاشته بودوپسرمن هم که به سلامتی چیززیادی یادش نمونده بوداین چندروزاینقدربه این طفل معصوم استرس واردکرده بودم که باباش گفت دیشب تا صبح این بچه بیداربوده

وقتی رفتم مدرسه دیدم ازسربچه ی من زیادن یک کم آروم شدم

مدتیه که طبق دستورپزشک کلونیدین ونوروتریپتیلین مصرف میکنه ولی من که تغییری نمیبینم
پسر من امسال به کلاس پنجم میره ومثل همه ی بچه های شما عاشق بازی کامپیوتریه
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای قصه های من وبابام
عااااااااااااااااااااااااااشقشونم
یعنی اینارو بدون بغض نمیتونم بخونم بس که برام خاطره انگیز هستن

دوستان تهرانی
نمایشگاه دائمی کتاب کودک در انقلاب جنب بازارچه کتاب این مجموعه 3 جلدی رو داره

لازمه بگم وقتی خریدمش به دخترم ندادمش؟؟؟؟
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
پروین جون خواهش میکنم.قابل گل پسرت رو نداشت.
امسال نمیخام چیزی به معلم پسرم از مشکلاتی که داشته بگم.فقط چون حرف زدنش مثل هم سناش نیست میخام بگم کمی مشکل گفتاری داره.البته خدارو شکر خیلی بهتر شده.نسبت به پارسال که میخاست بره مدرسه مقایسه میکنم خدارو شکر خیلی بهتر شده.حالا موندم چیزی به معلمش بگم یا نه؟؟تا حالا که هرموقع صداقت داشتم بدجور چوبش رو خوردم...به نظرت چی کار کنم؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شعله جون خدارو شکر مسافرت خوش گذشته بهتون.انشاالله همیشه با بچه هات خوش باشی.ممنون از کتابی که معرفی کردی.پسرمنم میرفت گفتاردرمانی چندجلد کتابهایی مشابه همین کتابها بود که باهاش کار میشد.خیلی براش مفید بود.همین مرتب کردن داستان خیلی برای حافظه خوبه.
درمورد یادگیری خودم در دوران کودکی باید بگم من درسم تا راهنمایی خیلی خوب بود.ولی دبیرستان زیادی شیطون بودم و درسم زیاد خوب نبود.ولی همسرم چشمش نزنم!!! یادگیری خوبی داره و حافظه اش هم برای درس خیلی بهتر از من هست.
فریال جون سال تحصیلی خوب و سرشار از موفقیت رو برای پسرت آرزومندم....
اتفاقا دختر منم امسال میره پنجم.
سومیسو جان ازت ممنونم میدونی برای چی این سوالو پرسیدم میخوام ببینم تاثیر ارث روی تمرکز چقدره من و شوهرم دوتامون مشکل داریم شوهر من در حدی هست که تا حالا به خاطر همین مشکلش خیلی یهمون خسارت زده کلی چیز گم کرده اما نمیخوام بچه هام مثل من و باباشون بشن
بهاره جون من تو اصفان دنبال کتابش بودم اما خیلی بد گیر میاد میتونم بپرسم چند خریدی من جایی رفتم 30بهم قیمت داد راستش یکم برام زور بود
عزیزم سومیسو ممنون .عکست سرشار از انرژی مثبت بود برای من و پسرم اونو به فال نیک میگیرم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
2810