2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
مامان حسن جون پسر من اولین باری که رفت مهد تا یک ماه وقتی میبردمش گریه میکرد همش اونجا تا لحظه ای که بیام دنبالش بهانه گیری میکرد و مرتب به مربیش میگفت مامانم کی میاد دنبالم و وقتی هم که میومدم دنبالش به قول یکی از دوستان که میگفت انگار از زندان ازاد شده اونجوری بود اون موقع هنوز بهش ریتالن نمدادم منم فکر میکنم به خاطر جای جدیه من اون زمان به توصیه مربی مهد روز به روز دیرتر میومدم دنبالش تا بالاخره عادت کرد سال بعد هم که همون مهد بود از اول سال خودش خوش وخرم میرفت باز سال بعد برای پیش دبستانی که اوردمش مدرسه ثبت نامش کردم اول سال گریه گریه که من و ببر همون مهد خودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به به به
چه کردین شماها
چقدر همتون نازین
هم بچه ها هم مامانا
البته شامل بابا ها نمیشه ها!!

پروین جون
چقدر این پسرت موقر و متینه
نمیتونم شیطنت کردنشو تصور کنم:)))

نسیممممممممممممممممممممممم
موهای فرفریشو کوتاه نکن خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باحال میشه با این موها

پروین جون
ماشالا دخترت خانمیه ها
شبیه خودت هم هست

امیدوارم هر روز بهترین ها برای همتون اتفاق بیوفته
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
به به...چه خبره اینجا...عکس بارونه...ماشالا همه خوشگل و خوشتیپ...
بچه ها منم باهاتون موافقم..وقتی به عکس پسرم نگاه میکنم یا توی خواب تماشاش میکنم باورم نمیشه که همین یه الف بچه معصوم بارها منو به سرحد جنون رسونده..بارها باعث شده ناشکری کنم..ناامید بشم...به دیگرون غبطه بخورم ...دنیای نگرانی بشم.....و...و....
از وقتی از شمال اومدیم همچین...یه مقداری انگار آرومتر شده...خدایا یعنی میشه ادامه پیدا کنه/اگرچه استرسم زیاده ولی بیصبرانه منتظرم تا مدارس باز بشه و ازش یه مدتی بگذره..ببینم معلمشون چیزی میگه یا نه/سعی میکنم ذوق مدرسه رفتن رو تو دلش زیاد کنم...ولی انگار خیلی هم تو باغ نیست..شاید فکر میکنه شبیه پیش دبستانیه...(پیش فقط 4ماه رفت و هرروز با ریسپریدون راهیش میکردم ومشکل خاصی نبود..فقط یکی دوبار ازش گله کردن..که یکیش رو یادم رفته بود قرص بدم...)
بچه ها شما تا حالا با ریسپریدون بچه هاتونو به مدرسه فرستادین؟اگه مجبور شم قرص بدم به نظرتون کم عوارض تر از ریتالین نیست؟
دوس جونا...احساس میکنم خیلی منو تحویل نمیگیرینا..دوسم ندارین؟
دیگه هیچ کدومتون مکمل نمیدین به بچه ها/ طاها خیلی تغذیه اش ضعیفه..فکر میکنم واجبه ..
دعا کنین پول و پله ردیف شه..یه لب تاپ نو بخرم..واقعا داغونه این..به زور میتایپم باهاش...منم هروقت بشه عکس طاها رو خواهم گذاشت...وروجک 20کیلویی من...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
بهاران جون ممنونم.خدا نگهدار پسر شما هم باشه.

کاتریناجون مطمئن باش اینجا همه همدیگرو دوست داریم.اینجا هممون خوب همدیگرو میفهمیم...
ریسپریدون باعث خواب آلودگی میشه.من شبها نیم ساعت قبل از خوابش بهش میدادم.شما وقتی بهش ریسپریدون میدادی خوابش نمیگرفت؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
کااترینا جان
ای خواهر...
بدون مکمل که زنده نمیمونه این دختره لاغرمن
من هر روز فروگلوبین و سانستول میدم
این هفته تموم شد ...

هر روز یک چهارم ریتالین ، تغییر خاصی ندیدم فقط به نظرم یه ریزه آرومتر شده اما فکر میکنم اشتباه میکنم چون این حسو حتی عصر ها هم داشتم اما من که فقط صبح بهش دارو دادم و عصر که دیگه اثری از دارو تو بدنش نیست

درساشو هر روز باهاش زبان تمرین میکردم امروز هم فاینال داشت از لحاظ تمرکز و کم حوصلگی هم هیچ تغییری ندیدم

امروز با دکترش صحبت کردم گفت یک چهارم براش دوز پایینیه از هفته ی دیگه نصف بده ، من هفته ی دیگه هر روز صبح سر کارم ، دلم میخواد قبل از رفتنش به مدرسه دوز مناسبش رو تشخیص بدم ، به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
کاترینا جون منم به دخترم سانستول و شربت امگا 3 میدم ، این دو هفته ای که امگا 3 میدم اشتهاش خیلی خوب شده ، هم دوستان اینجا تائید کردن که تاثیر داره هم وقتی که سرچیدم دیدم اشتباه نمیکنم
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
ممنونم بهاره و سومیسو جان
بهاره موهاش دیگه کلافم میکرد فقط از حموم میومد خوشگل میشد یه بار میخوابید بهم میخورد باباشم راضی نبود کوتاه کوم اما پسرم خودش میگفت کچلم کن.
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
دوستان واقعا فکر میکردید پسرم از اون خپلها هست؟نه خپل نیست قدش از هم سن و سالهاش بلندتره و به چهارم پنجمیها

میخوره ولی خب باز 9 کیلو اضافه وزن داره ...کلا درشت هیکله...ولی اونقدر گرد و کپل نیست.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون من قبل از اینکه عکس پسرت رو ببینم فکر میکردم خیلی تپل هست.چون اونجور که شما میگفتید فکر میکردم خیلی چاقه!!! مثل من که همش میگفتم پسرم زیادی لاغره و شما گفتید چون موهاش کوتاه هست لاغر به نظر میاد.ولی با دیدن عکس پسرت دیدم که خیلی هم هیکلش خوبه و ماشاالله قدش هم خیلی خوبه.خدا نگهدارش باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نسیم جان
ما هم این هفته موهای دخترو قیچی کردیم ریختیم سطل اشغال و خلاص!
امشب رفتیم براش لباس بخریم دیوانمون کرد رسما
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اذیت کرد خیلی زیاد
بلاخره یه نیشگون یواشکی از در کونش گرفتم
راستشو بگم؟
حقش بود!
خیلی شرارت کرد خیلی زیاد
تمام بند لباسشو جوید همه لباسش خیس شده بود نصف مدت خودشو ول میکرد رو زمین بقیه مدت منو باباشو میزد
شال منو با دندون کند
اصلا امشب چل شده بود
تازه 2 ساعت بعد از ظهر خوابید و بعد هم باباش بردش پارک تا انرژی اش تخلیه بشه . بعد رفتیم خرید
از همون اول هم اذیت کرد نه که بگم کلی گشتیم که خسته شد بعد اذیت کرد:/
خلاصه که اون نیشگونه حقش بود ولی خدائی خیلی یواش گرفتم ها
نمیدونم اینبچه کی از مرحله دهانی در میاد
هنوزم همه جیزو میکنه دهنش و میجوئه
دائم یه چیزی تو دهنشه
روانیم کرده این کارش
ترکشم نمیتونم بدم
خیلی از اسباب بازیا رو به همین دلیل نمیتونم براش بگیرم