2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980727 بازدید | 11748 پست
سلام بنظرم یه دکتر دیگه هم ببرش بهر حال بیش فعالم نباشه باید گفتاردرمانی و.. ببریش  سعی کنید ا ...

واقعا بازی درمانی برای بچه های سه ساله جواب میده

آخه خیلی ها میگن بازی درمانی و نوروفیدبک فقط تبلیغاته

کلا هر فردی تو زندگیش یه سری مسائل و مشکلاتی داره. هیچ بچه ای هم پرفکت نیست.

در کنار دارو درمانی، به کار درمانگر و بازی درمانگر مراجعه کنید تا درمانگر بهتون آموزش های لازم رو بدن که چطور دقت و تمرکزش رو بالا بیارید. و خود درمانگر هم با کار درمانی روی فرزندتون کار می کنه و پا به پای روانپزشک مثل یک تیم کار رو پیش می برن.

موسسه روانشناسی کودک من تو زمسنه ی کار درمانی هم فعالن. 

من پیج اینستاگرامشون رو دنبال می کنم

Koodake_zirak

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.وقتتون به نیکی.دخترمنم بیش فعاله.سه سالشه،دایره لغاتش کمه،جمله بندی نمیکنه،لجبازه صبر نداره.دکتر هم اتنتالین داده ولی تاثیری نداشته در یک ماه.چی کار کنم.بدجور داغونم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
2805
خانمای عزیز لطفا هرکسی کلوندین و استراموکس استفاده کرده تاحالا بگه ک چطور بوده  لطفا

سلام گلم، دختر کنم تازه دو هفته‌ست استراموکس و آریپیرازول مصرف میکنه، صبح که استراموکس رو میخوره خواب آلود میشه، دکترش جعفر فیلی هست، گفت باید حداقل ۴ هفته بگذره اگر پرخاشگری و بیقراری، نداشت یعنی بهش ساخته.

شما چه تاثیری تا حالا دیدی؟ برای منم مهمه که بدونم این دارو چطور جواب داده تا حالا.

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨
سلام.وقتتون به نیکی.دخترمنم بیش فعاله.سه سالشه،دایره لغاتش کمه،جمله بندی نمیکنه،لجبازه صبر نداره.دکت ...

ریتالین میدید؟ زیر شش سال ریتالین تحویز نمیکنن معمولا، دختر من پنج سالشه و حدود چهار ماه ریتالین خورد، نمیگم بد بود و لی بعد از مدتی انگار نیاز داشت که دوز دارو زیاد بشه و انگار دیگه جواب نمیداد، ضمن اینکه ریتالین بعد از نیم ساعت فقط بمدت سه ساعت پایدار بود و بعدش تاثیری نداشت.

دختر من زمانی که 9 سالش بود نوروفيدبک بردمش خوب بود یعتی مشکلاتی که مدنظرم بود در دخترم کم و بیش برط ...

سلام عزیز دلم، متشکرم بابت جوابگویی، چه مشکلاتی مثلا برطرف شد؟

روی تمرکز و دقت دختر عزیزتون تاثیر مثبت داشت؟

سلام عزیز دلم، متشکرم بابت جوابگویی، چه مشکلاتی مثلا برطرف شد؟ روی تمرکز و دقت دختر عزیزتون تاثیر م ...

خواهش می کنم 

دخترم یه دوره دچار استرس شدید ترس از آسانسور و متاسفانه از شدت اضطراب موهای ابروش رو می‌کند که هم دارو روانپزشک و در کنارش نوروفيدبک و بازی درمانی چند جلسه در کنار هم خداروشکر خوب شد 

خواهش می کنم  دخترم یه دوره دچار استرس شدید ترس از آسانسور و متاسفانه از شدت اضطراب موهای ابرو ...

الحمدلله🤲🏻 الهی که همیشه تندرست باشه😊 دختر من پنج ساله هست، آیا در این سن هم نوروفیدبک انجام میدن؟

سلام مامانای عزیزپسرمنم بیش فعالی داره ۸سالش واقعادیگه استانه ی تحملم تموم شده ،یه مدت قرص ریتالین وریسپریدون مصرف می کرداولاش خوب بودبعدبه مدت دیگه اثرنداشت منم دیگه گذاشتمش کنارندادم الان درحدی که خودم هم مریضی اعصاب گرفتم 

سلام مادر عزیزی که بچه بیش فعال دارین. خواهشا راهنماییم کنید فکرم درگیره. از چه سنی شیطنت بچتون شروع شد وشک کردین بیش فعاله؟ دکتر روانپزشک زنگ زدم بهم میگه زیر 3 سال نمیشه تشخیص، داد باید صبر کنی. بچه من 1 سال و9 ماهشه

2810