2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980943 بازدید | 11748 پست
وای هزار ماشالله چه پسمل نازی... حق با پروین جونه تو عکس آخر کوتاهی موهاش لاغرتر نشونش میده

خدا برات حفظش کنه سومیسو جان

راستی من شنیدم شربت روغن کبد ماهی اشتهای بچه ها رو خیلی باز میکنه ، کسی تجربشو داشته؟
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان..
سومیسو جون و نازی جون ممنون از راهنماییهاتون.
دقیقا زمانی که داشتم وسوسه میشدم که اگه لازم شد ریتالین رو بهش بدم باباش شدیدا مخالفت کرد..کاش ریتالین هم مثل ریسپریدون اشتهاآور بود.پسرم شدیدا بدغذا و کم غذاست و لاغره..الان مدتهاست 20کیلوهست...
مامان حسن پسرت چندکیلویه؟من فکر کنم فرم صورتش خیلی لاغر نشون میده؟متولد سال 84 هست؟
بچه ها من عکسای بچه هاتونو دیدم...امیدوارم که سلامت باشن زیر سایتون ...
ما 2روز رفتیم شمال و ااومدیم..وای که چقدر طاها دریا رو دوست داره..همش فکر میکردم اگه هرروز اینجوری میرفت لب دریا و خسته میشد کجا بیش فعالیش معلوم میشد؟
پریشب خیلی دیروقت رسیدیم و دیروز هم از صبح رو دنده قاطی و بداخلاقی بود...شب بعد از مدتها بهش یک چهارم ریسپریدون 2 دادم..که بگیره بخوابه بلکه خستگیش دربره..همیشه بدنش مخصوصا سرش داغ میشد و لرز میکرد و بعد از یه غذای مفصل میخوابید..ولی ایندفعه اینقدر بدجور بهش اثر کرد همش یه کمی غذا خورد و بدنش خیلی خیلی داغ شد و حتی تا نصفه شب هم مثل تب 40 درجه میسوخت..خیلی عجیب بود و کلی نگران شدم...
شماها بچه هاتون خوش غذا هستن؟پسرم نصف بیشتر غذاها و میوه ها و خوراکیهای مفید رو نمیخوره..شما خوراکی چی میدین برای مدرسه؟
نیلو جون روغن کبدماهی برای بچه های بیش فعال تجویز میشه ..چون سطح اسیدچرب بدنشون پایینه و خیلی براشون لازمه..دکتر اشرفی همیشه میده...میگه مارک آکوامارین بهترینشه...ولی فوق العاده بدبو و بدمزه اس..کار هرکسی نیست خوردنش..من تا حالا کلا 2-3تا شیشه به پسرم دادم اونم با کلی التماس و بعدش خوراکی خوشمزه بدم و ...الانم تموم شده و نمیدونم بخرم میتونم با به خوردش بدم یا نه؟
راستی مولتی ویتامین که توش زینک هم باشه چی میدین یا شربت آهن؟من به فکرم رسیده بهش یه چی بگیرم بدم..رفتم مولتی -زینک سندروس خریدم که شدیدا مزه شکلات میده .ایرانیه ولی آقای داروخونه گفت عالیه ولی طاهاخوشش نیومده..بیایید در اینمورد مشورت کنیم و یه مکملهای خوشمزه و مفید رو به هم معرفی کنیم..مخصوصا که مدارس نزدیکه و...
میان وعده مفید چی بذاریم تو کیفشون؟
من خیلی دوست دارم بیام اینجا باهاتون حرف بزنم ولی وقت تایپ ندارم..الانم استثنا شده امروز..
راستی نازی جون و بقیه دوستان نگفتین قرص آرامبخشی نمیشناسین که بجای ریتالین و ریسپریدون اگه لازم شد بدم برای مدرسه که فقط تحرکش کم بشه و اخلاقش یه کم مهربونتر...ممکنه با همون هم کارم راه بیفته..من اصلا آشنایی ندارم با قرصهای آرامبخش...
سومیسو نیومدی سمت فردیس بشینی؟یه دفه گفتی میخوای بیای...پسرت کلاس دومه دیگه؟کدوم مدرسه میره؟همیشه صبح میره یا چرخشی؟
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

برا علیرضا کوچولو ختم حمد گذاشتیم..هر چند تا در توانتان هست...دریغ نکنید

بیاید اینجا:http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561066&PageNumber=1
لطفا برا دوستانتون پیغام خصوصی بزارید و اطلاع رسانی کنید

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
سلام دوستان..

سومیسو جون خوبی؟‌ عکس پسر گلت رو دیدم .. خیلی ناز و خوشتیپه. فکر میکردم لاغرتر ازینا باشه... خیلی هم خوبه... زیاد هم لاغر نیست..
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
کاترینا جون من بهش مولتی ویتامین سانستول آهن دار میدم

من این چند روز که دارم بهش ریتالین میدم خیلی داغونم ، اصلا نمیدونم چه مرگمه به جای اینکه باهاش مهربونتر باشم به شدت عصبیم ، فکر میکنم قلبم داره از تو سینه در میاد
مامان حسن جون ممنونم.خدا نگهدار پسر شما هم باشه.

پروین جون ممنونم.لطف داری عزیزم.راست میگی 4 سالگیش اوج شیطنتاش بود.خیلی خوشحال شدم گفتی زیاد لاغر نیست و به خاطر کوتاهی موهاش لاغر دیده میشه.خودش گفت باید منو کچل کنید!!!! حالا الان موهاش دراومده خیلی کچل بود!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نیلو جون ممنونم.من به پسرم شربت آکوامارین میدم.البته تابستون مرتب بهش ندادم.توی اشتها تاثیر داره.برای حافظه هم خوبه.

روشن جون مممنونم.لطف داری

وارش جون ممنونم.لطف داری.شما چطوری؟دختر گلت چطوره؟
کاترینا جون خواهش میکنم. نه نیومدم فردیس.امسال رو اینجا هستم.پسرم امسال به امیدخدا میره دوم.مدرسه اش هم چرخشی هست.در مورد تغذیه مدرسه من برای پسرم یک زنگ رو حتما میوه میذارم.مثل سیب یا موز.لقمه هم چند روز یکبار براش میذارم.مثل نون و پنیر گردو یا نون و پنیر و گوجه.پسرم خیلی دوست داره.من مولتی ویتامین بهش نمیدم.همون شربت آکوامارین رو میدم.در مورد غذا خوردن هم قبلا گاهی بدغذایی میکرد،ولی با رفتن به کلاس اول خدارو شکر بهانه گیریاش خیلی کمتر شد.شما هم مطمئن باش با بزرگتر شدن خیلی از مشکلات کمتر میشه.موفق باشی...
نیلو جون میدونم الان چه حالی داری.منم اولش که ریتالین رو شروع کرده بودم، اصلا نمیتونستم چی کار کنم.اعصابم داغون بود...
ولی مطمئن باش با کمک خدا روز به روز بهتر میشه.پارسال توی کلاس پسرم یه پسر طفلک بود که تمرکز خوبی نداشت.تا به حال هم دکتر نبرده بودنش.متاسفانه از کلاس بیشتر اوقات عقب بود.من هر وقت میدیدمش دلم براش خیلی میسوخت.شاید اگر ریتالین مصرف میکرد اینقدر سرزنش نمیشد.اواخر سال بود که به توصیه معلم بردنش آتیه.مادرش باهام صحبت میکرد که توی خونه هم خیلی بی حال و زیادی آرومه.همش منتظرم سال تحصیلی شروع بشه و از مادرش بپرسم که چی کار کردند.گاهی درمان دارویی باید انجام بشه.منم منتظرم ببینم دکتر پسرم چی صلاح میدونه.الان شما باید روحیه خودتون رو قوی بگیرید.دختر شما الان بیشتر از گذشته به حمایت شما احتیاج داره.یادمه پسرم هفته های اولی که ریتالین میخورد خیلی زود رنج شده بود.الان وقتشه که از همه لحاظ حمایتش کنید و اصلا هم فکرتون رو مشغول نکنید.
ممنونم سومیسو جون که اینجور با حرفات آدمو آروم میکنی

من امروز نوبت روانپزشک داشتم الان رسیدم خونه ، اصلا برام دارو ننوشت و گفت بهتره با روان درمانی مشکلت رو حل کنی
حالا قراره خودشون باهام تماس بگیرن و روانشناسشون بهم نوبت بده، نمیدونم به نظر شما موثره؟ کسی تجربشو داشته؟

سومیسو پسرت این آکوامارین رو راحت میخوره؟
چقدر خوب که میتونی لقمه نون پنیر بدی بهش...پسرم گردونمیخوره..گوجه نمیخوره..پسته و بادوم و..نمیخوره..حتی کلوچه هم نمیخوره..قبلنها پنیرگچی میخورد...الان پنیر و کره هم نمیخوره...مصیبتی شده صبحو نه هاش...حتی یه دونه نیمرو هم از پسش برنمیاد..اونم گاهی...موز و خیلی میوه ها...(تقریبا همشون)نمیخوره....

نیلو جون...ببخشید...شما بخاطر فشار ناشی از مسایل دخترت رفتی روانپزشک؟
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
آقا جان
شما نمیگین من و نازلی الان تو چند راهی قرار گرفتیم با این پسرهای جنتلمن و خوش تیپ شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سومیسو جون هزار ماشالا
چه دسته گلیه پسرت
بابا این پسر بهش میاد آروم باشه که
اینا همشون قیافشون غلط اندازه !!!
نانا هم همینطوره:))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نیلو جون
هفته قبل استرس،مادر منو راهی اورژانس بیمارستان قلب کرد:(

اخ از این زندگی که همه چیزش استرس و تنش میاره
خیلی مواظب خودت باش
من رواندرمانی رو هزار بار موثرتر از دارو درمانی میدونم
البته پروسه طولانی تره و سختتر ولی نتیجه بسیار بهتره
گرچه دارو درمانی هم مکمل این پروسه اس
حتما برو مشاوره و اگه دیدی حاذق و وارده ادامه بده
خود من هر چند وقت یک بار میرم مشاوره
الان هم میرم
این موضوع که روان ما بیشتر از هر عضو بدن نیاز به درمان و نوازش داره تازه داره برای همه ما جا میوفته:)
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
ممنون بهاره جون از نوشته هات

ایشالله بلا از مادرتون دوره و امیدوارم حالشون بهتر باشه

امیدوارم نتیجه ای رو که میخوام بگیرم و امیدوارم هممون بتونیم مامانای خوب و سالم و صبوری برا جگرگوشه هامون باشیم
2810