2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980989 بازدید | 11748 پست
مامان حسن

این پیشنهاد من چندان اخلاقی نیست ولی چاره ای نیست

بهت پیشنهاد میکنم اگه ریتالین بهش نساخت و مجبور شدی ندی دم معلم رو ببینی ...کادو درمانی کنی ...اونقدر به معلمش محبت کن (البته از نظر مادی) که خجالت زده بشه ...همون روز اول یه کادوی قلمبه ببر در خونه اش یا بزار تو ماشینش که کسی نبینه و شرمنده بشه و لااقل شیطونیهای پسرت رو تو بوغ و کرنا نکنه و به دفتر نکشه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام مامان جونا

مامان حسن جون منم از دیروز شروع کردم به دادن ریتالین به دخترم

فقط یک چهارم صبح

هر چی فکر کردم با خودم دیدم بهتره الان که مدرسه نمیره یه هفته آزمایشی بهش بدم و زیر نظرش بگیرم تا متوجه بشم تاثیرش چجوریه ، چون اگه بخوام طبق تجویز پزشک صبح ها بهش بدم وقتی بره مدرسه که من نیستم ببینم که تاثیر داشته نداشته بهش میسازه نمیسازه

چقدر تلخه دارو دادن به بچه ها

درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسطوخودس برای چی خوبه؟

ویه سوال دیگه پسرم فکر نکرده کاری رو انجام میده چه جوری یادش بدم اول فکر کنه بعدش کارش رو انجام بده

مثلا روی تراس تسمه کولر بود میخواست بندازه توی حیاط بهش میگم فکر کن ببین کار خوبی یانه

میگه من نمیتونم تو بگو چی میشه اگه اینو بندازم پایین کمکش کردم که

مامان: این تسمه مال کیه ؟

امیر: بابا

مامان: اگه بیفته کی ناراحت میشه؟

امیر: بابا

مامان:بعدش برای امیر چه اتفاقی میفته ؟

امیر:باید برم توی اتاق

مامان:خوب حالا باید چی کار کنی؟

امیر : بزارمش زمین

نمیدونم باید چه جوری کمکش کنم .فعلا هرکار بدی میکنه بهش میگم: اگه نینی مون بیاد چی باید کارای خوب بهش یاد بده؟

میگه من .بعدش سعی میکنه که کار خوب انجام بده
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مامان حسن جون زیاد نگران نباش.منم با حرفهای پروین جون موافقم.کلا توی پیش دبستانی مشکلات بیشتره.پسرم توی پیش دبستانی چیز زیادی یاد نگرفت.مربیش هم خیلی راحت تمریناتش رو میداد تا من توی خونه باهاش کار کنم.میگفت توی کلاس همکاری نداره.در صورتی که توی خونه خیلی خوب انجام میداد!!!
در مورد چله کلیمیه هم ممنونم گفتی.التماس دعا دارم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون منم هر روزی که به شروع مدارس نزدیکتر میشیم فکر و خیالاتم داره بیشتر میشه.پسرم تازه وزنش خوب شده.ولی اگر ریتالین رو شروع کنم بازم ضعیف و لاغر میشه.طفلک پارسال اواخر سال خیلی لاغر شده بود.ولی تصمیم گرفتم امسال رو توی درس زیاد حساسیت نشون ندم.پارسال خیلی روی خطش اذیتش کردم.چند روز پیش داشتم کتاب بنویسیم اول دخترم رو با پسرم مقایسه میکردم.میدیدم که خط پسرم خیلی بهتر از دخترم هست و چقدر هم خیلی جاها دخترم بد خط نوشته.ولی من کلاس اول پسرم رو خط به خط رو چک میکردم و هر جا بد خط بود پاک میکردم.اونم زود تمیز مینوشت.دیگه نمیخام برای درس زیاد اذیتش کنم.میترسم با حساسیتهای نابجام از درس زده بشه.
شما هم نگران نباش.خدارو چه دیدی،توکل به خدا،شاید بچه هامون امسال دیگه بدون دارو بتونند درس بخونند...
مامان حسن جون من تو این دو روز تغییر خاصی ندیدم یعنی مثل وقتیه که دارو نمیدادم .

نمیدونم الان زوده برا قضاوت یا این مقدار برا دخترم کمه .

به نظرم یه دو روز هم بدون دادن ریتالین ببرش مهد ببین همین جوریه یعنی بیقراری میکنه یا نه ، شاید طفلی بیقراریش برا اینه که تازه داره میره مهد و ربطی به ریتالین نداشته باشه ، وقتی بیقراریهاش و اضطرابش کم شد و به محیط مهد عادت کرد ، اونموقع میتونی ریتالین دادن رو شروع کنی و ببینی اثرش چیه ، اینجوری سردرگم نمیشی که این از دارو هست یا نه ، البته این نظر منه

یا اینکه همونطور که خودت گفتی ظهرهابهش دارو بدی و زیر نظرش بگیری ،چون میدونی آرامش داره و اضطراب نداره ،کاری که من الان دارم انجام میدم همینه الان که تو خونه هست بهش دارو میدم و درساشو با هم دوره میکنیم تا هم دوز مناسبش دستم بیاد و هم ببینم رو دخترم اثر و یا خدایی نکرده عوارضش چیه
سومیسو جون منم پارسال سر خطش خیلی بهش گیر میدادم ، یعنی هم تشویقش میکردم و براش جایزه میخریدم و هم وقتی میدیدم بیفایدست دعواش میکردم ، الان که دارم فکر میکنم میبینم طفلکی چقدر خودش هم ناراحت بود همش اسم همکلاسیاش که خطشون خیلی خوب بود و تشویق میشدن رو میاورد و هی میگفت مامان چرا من اینقدر بدخطم ، منم بهش میگفتم مامان هر کسی تو یه چیز قویتره مثله تو که ریاضی و علومت عالیه ، اینجوری یه ذره آروم میشد

منم میخوام امسال حساسیتامو بذارم کنار البته اگه بتونم
ممنونم نسیم جون.درست حدس زدی شبیه خودمه.البته شبیه همسرم هم هست. بچگیاش زیاد شبیه من بود.ولی حالا که بزرگتر شده شبیه همسرمه.عکس آخرش زیادی لاغره؟؟
آخی سومیسو عکس گل پسرتو دیدم .خدا حفظش کنه.انشااله روز به روز شاهد پیشرفت وبالندگیش باشی.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام و صبح به خیر

سومیسو ماشاالله به گل پسرت ...عکس چهار سالگیش معلومه خیلی شیطونه ولی تو عکس دوم خیلی بزرگتر و خوشگلتر و

آقاتر شده ...عکس سومش هم به کلاس چهارمیها میخوره ماشالله ...تو عکس آخر موهاشو کوتاه کردی به خاطر همین

لاغرتره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810