2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست

فرناز جان

بیشتر از یه قاشق مرباخوری بهش شربت رو نده. شاید خیلی بی حالش کنه.

سعی کن وقتی مهمانی یا جایی می خوای بری، خوابش و تغذیش مناسب باشه. با خستگی جایی نبرش.

راستش من الان اگه قرار باشه شب جایی مهمانی برم حتما دخترم رو شش سالش هست به زور وادارش می کنم ناهار مفصل بخوره و خواب حسابی بکنه. قبل از رفتن هم یه حمام مفصل با ْب بازی.

بعداز حمام هم یه ماساژ حسابی .

یه استکان اسطوخودوس هم بهش می دم. خلاصه حسابی ریلکسش می کنم

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون ممنون عزیزم که جواب دادی
منم معمولا قبل از مهمونی دختر مو می خوابونم
اتفاقا اون روز هم تا قبل از رسیدن به مهمونی شب یک ساعتی خوابوندم

ولی حمام و اسطوخودوس هم امتحان می کنم حتما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای باتجربه سلام
من صفحه ی اول رو خوندم ولی چیزی سردرنیاوردم
توروخدا کمکم کنید
پسر من 3 سالشه ، تا سه سالگیش بچه ی خوب و آرومی بود و شیطنتاش درحد معمولی البته پرجنب و جوش بود
از سه سالگی این رفتاراش کلافم کرده مخصوصا وقتی مهمون دارم یا مهمونی بریم بگید آیا بچم پیش فعاله و باید ببرمش دکتر و اگه آره چه دکتری ؟
1- اصلا حرف گوش نمیده و دایم در حال لجبازیه مخصوصا اگه بفهمه رو چیزی حساس شدی (میخواد حرص بده)
2- خیلی شلوغ بازی درمیاره و وقتی میخوام باهاش بازی فکری بکنم وسایل بازی رو برمیداره پرت میکنه و دوست نداره بازی کنه ( تا سه سالگیش پازل دو تیکه رو خوب میچید ولی الان پرت میکنه )
3- با بزرگترها که زیادی صمیمی بشه میزندشون و وقتی تذکر میدم اصلا توجه نمی کنه
4- در کل بچه ی حرف گوش کنی نیست
5- بعضی از بچه های کوچکتر از خودش رو هل میده ( البته اگه اونا یکبار قبلا اذیتش کرده باشند ) دیگه نسبت بهشون اعتماد نداره و تا نزدیکش میشن هلشون میده
فعلا اینا یادمه خواهشا کمک

لیلا جون دقیقا این رفتارها که گفتی توی دختر منم هست الان 3/5 سالشه
منم مشکلم باهاش وقتی که جایی می ریم یا یکی میاد
دقیق نمی دونم بشه بگی بش فعال هست یا نه
دوستان دارای تجربه بیشتری هستن
ولی من برای اینکه خیال خودم راحت بشه می خوام ببرمش پیش روانپزشک
دختر من توی خونه خیلی خوب صحبت می کنه و هر چی از منو باباش بخواد همش می گه خواهش می کنم فلان چیز بدید
ولی یه نفر به جز ما باشه کاملا عوض می شه

دخترم مهد می ره اونجا هم خوبه چون تا الان چیزی به من نگفتن
توی اونجا نقاشی می کنه و هرچی بگن گوش می ده
ولی توی خونه با من خیلی دل به نقاشی و پازل نمی ده همش دوست با اسباب بازیهاش مشغول باشه و ما هم به بازی دعوت می کنه
لیلا خانومی
لجبازی ویژگی سنین 3 تا 5 ساله به علت مستقل شد بچه و احساس استقلال و بزرگ شدنش
ضمنا این سن به دلیل همین مساله از سنین خیلی سخته تربیتی محسوب میشه
هیچ کدوم از رفتارهای پسرتون نشونه بیش فعالی نیست
صرفا بزرگ شده و نمیخواد شما براش تصمیم بگیرین چیکار کنه یا چیکار نکنه
همین
تا حد امکان دستوری و امری حرف نزنین بکن نکن کمتر بگین
مسائل تربیتی رو مستقیم بهش نگین با بازی و قصه بهش برسونین فلان رفتار مال کوچولوهاس ی افلان رفتار نشونه بزرگ شدنه
من عادت زدن بقیهبچه ها ر با همین روش از سر دخترم انداختم
اما بعضی بچه ها سابقه ذهنی خاصی دارن از بچه یا بزرگسال دیگه که روی قضاوت الانشون اثر میزاره
مورد پسر شما هم همینه و مرور زمان و تکرار نشدن رفتار قبلی میتونه کمکش کنه چیز غیر نرمالی نیست
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
فرناز جون پسر منم همینطوریه ، چند وقت پیش بردمش کلاس زبان ، با اینکه یادگیریش خوبه ولی اصلا تو کلاس جواب نمی داد و نمیزاشت از کنارش جم بخورم ، بعدش هم که یخش وا شد پا شده بود تو کلاس شیطنت میکرد ، خجالت کشیدم و دیگه نبردمش معلمش فکر میکرد بلد نیست حرف بزنه
پروین جون پسر منم یه بار میبینی میشه یه آقا و یه بار هم میشه .....
ولی رفتارش توی خونه خودمون خدارو شکر همیشه نرمال و خوبه.ولی امان از وقتی که جایی بریم و کسی سر به سرش بذاره.حالا چندروزی هست خیلی باهاش حرف زدم که اینقدر کسی اذیتش میکنه حرص نخوره.تا ببینم چقدر حرفمو گوش میده.به قول نازی جون با بزرگ شدن حتما بهتر میشن.ما امیدمون به اینه که بزرگ بشن و رفتاراشون رو بهتر کنند...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
لیلا خانومی جون منم با حرفهای بهاره جون موافقم.زیاد بهش سخت نگیرید.شاید امر و نهی زیادی شما و اطرافیان باعث شده به این کارها ادامه بده.مطمئن باشید با بزرگتر شدنش خیلی از رفتارهای اشتباهش از بین میره.البته به شرط اینکه با یک روش درست و با محبت بهش بفهمونید که انجام بعضی کارها اشتباه است
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام مامانای مهربون

واییییییییییییییییی چه بچه های نازی

چه نانای ملوسیییییییییی

ماشالله به چشمای ناز پسرت نازی جون زدم به تخته براش

سومیسوی عزیزم مرسی از نوشته هات اما فکر میکنم اگه یه سری برم پیش روانپزشک و شده برا یه دوره کوتاه دارو مصرف کنم البته اگه لازم باشه خیلی میتونه برام کمک باشه

نه پروین جونم برا چی باید ناراحت بشم ... من از همه ی شما تو این زمینه کم تجربه ترم و حرفاتون رو با جون و دل میخونم و سعی میکنم ازشون درس بگیرم

نازی جونم خوشحالم که دوباره نوشته های خوبت رو میخونم ... پارسال که دخترم اول بود هیچ شکایتی یا صحبتی راجع به اینکه بچه ها رو آزار میده یا سر کلاس نمیتونه بشینه از طرف معلمش نداشتم ، فقط بهم میگفت بی دقته مخصوصا تو دیکته و تو شروع کار و جواب دادن باید کمکش کرد

الان که این 5-6 صفحه آخر رو که من نبودم خوندم کلی نظرم راجع به دارو عوض شده به قول دوستان ما همش از روی احساس به دارو نگاه می کنیم و اصلا فکر نمیکنیم که عوارض دارو ندادن چقدر بیشتر از دادنه ...

درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
2810