2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981137 بازدید | 11748 پست
کاترینا
ریتالین در وحله اول بچه رو آروم میکنه شاید زیادی آروم در مرحله بعد تمرکز و دقت رو افزایش میده

به نظر من با دکتر مشورت کن داروخانه ها ریتالین رو فقط با تجویز روانپزشک میدن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان عزیزم

شعله جون امان از این بچه ها.بهت حق میدم ناراحت باشی.منم حاضرم تمام وسیله های خونمون رو پسرم خراب کنه،ولی وسیله کسی رو خراب نکنه.هر جا میریم همش مواظبم چیزی رو خراب نکنه.البته دیگه میریم جایی کمتر فضولی میکنه.ولی همش یه چیز جدید میبینه میخاد از همه چیزش سر در بیاره.کم مونده کالبد شکافیش کنه!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرناز دقیقا مامان منم میگه خودت این جوری بارش آوردی لوسش کردی..برادرزاده هام خیلی آرومن مامانم همش اونارو مثال میزنه میگه خیلی خوب بارشون آوردن
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پرروین جون و سومیسو جون به نظرتون اول مهر به پسرم ریتالین بدم.بعد چطور بفهمم اثر داشته یا نه .تا چند وقت اثرشو میذاره؟
میخوام یک چهارم بدم.به مربی و ندیر مهدم نمیخوام چیزی بگم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پرروین جون و سومیسو جون به نظرتون اول مهر به پسرم ریتالین بدم.بعد چطور بفهمم اثر داشته یا نه .تا چند وقت اثرشو میذاره؟
میخوام یک چهارم بدم.به مربی و ندیر مهدم نمیخوام چیزی بگم
بهاره جون حسابی استراحت کن تا بتونی بازم با حوصله و آرامش دخترت رو سرگرم کنی.بچه ها وقتی میبینند ما کم حوصله و خسته ایم اونا هم لجبازی و اذیتهاشون رو شروع میکنن.در مورد بهار نارنج هم من توی یک لیوان بیشتر بیدمشک میریزم و بعد بهارنارنج و گلاب رو با هم مخلوط میکنم و میدم پسرم.ولی من چند هفته اول که به پسرم اینارو دادم دیرتر عصبانی میشد.ولی بعد انگار اثر عکس براش داشت!!! حالا که چند روزی هست دیگه بهش نمیدم .خودم دارم چند روز یکبار می خورم.حالا نمیدونم این عرقهای گیاهی زیادیش برای بچه ها خوبه یا نه؟؟؟ولی خودم از داروهای گیاهی برای بچه هام زیاد استفاده میکنم.سرما میخورند مثل این مادر بزرگهای قدیمی!!!جوشونده بهشون میدم و همیشه توی درمانشون موثر بوده.ولی در مورد این عرقیجات اطلاعات زیادی ندارم.
مامان حسن جون ممنون از اینکه جویای حالم هستی.ریتالین رو از یک چهارم خوبه شروع کنی.ولی با دکترش مشورت کن که مقدارش رو تا چه حد زیاد کنی.من تا جایی که یادمه چند هفته به پسرم یک چهارم دادم و بعد نصف قرص شد و بعد از مدتی یک قرص کامل رو بهش میدادم.پسرشما پیش دبستانی میره؟راستی برای گوشیت هم انشاالله پسرت بزرگ میشه یه گوشی بهتر از این برات میگیره
کاترینا جون به سلامتی پسرت میره اول.حالا که شاهد نوشتی،ولی بهتر بود مدرسه ای مینوشتی که ظهر تعطیل میشد.ولی بچه ها زود خودشون رو با شرایط وفق میدن.در مورد ریتالین منم توی این چند روز با خوندن حرفهای مامان پارسا و پروین به این نتیجه رسیدم نباید اینقدر زود تصمیم از روی احساسمون بگیریم.حتما ریتالین فوایدی برای بچه هامون داره که براشون تجویز کردند.به نظر منم ریتالین رو طبق دستور دکتر شروع کن.ریسپریدون هم شبها بهش بده و اینجوری باعث میشه شب زود بخوابه.من زمان مدارس 8ونیم قرص پسرم رو میدادم و 9دیگه خواب بود.من از شرایط پسرم به معلمش گفتم.البته شاید یه جاهایی به یه چشم دیگه به پسرم نگاه میکرد،ولی بازم چون شرایط پسرم رو میدونست خیلی جاها از پسرم حمایت کرد.البته آخر سال هم خودش گفت که شما بودید باعث شدید پسرتون باسواد بشه.چون تقریبا تمام آموزش پسرم با خودم بود.حالا هر جور خودتون صلاح میدونید،خواستید از شرایط پسرتون البته(از خوبیهای پسرتون هم حتما بگید).ریتالین هم صبح که داره میره مدرسه بهش بدین.3تا 4 ساعت اثر داره براش و روی رفتارش هم حتما تاثیر داره.پسر من که ریتالین میخورد زیادی مظلوم بود.البته الانم زیادی مظلومه.هر کی میبینش میگه چقدر ظاهرش آرومه.البته خدارو شکر نسبت به پارسال خیلی بهتر شده.کاترینا جون این روزها به این نتیجه رسیدم حتما دارودرمانی باعث شده پسرم بهتر بشه.شما هم با توکل به خدا فعلا ریتالین رو شروع کن.نگران هم نباش.
پروین جون چطوری؟؟پسرت چطوره؟؟برای پسرم سی دی هوش وین تاتی،رو گرفتم .بازیهای هوش زیادی داره.خواستی برای پسرت بگیر.یه بازی داره به نام معمای مکعب خیلی برای هوش و تمرکز بچه هامون خوبه.پسر منم مثل پسر شما بازیهای کامپیوتری رو خیلی دوست داره.این سی دی هم بازیه و هم برای هوششون خوبه.
برای خواهر زادتون هم خیلی ناراحت شدم.راست میگی ما نباید درمان دارویی رو ساده بگیریم....
مامان پارسا جون ممنونم که از تجربه خودت برامون گفتی.راستش با خوندن حرفهای شما دیدم نسبت به ریتالین داره عوض میشه.دیگه نمیخام فکرم رو مشغول این کنم که دارو رو بدم یا نه.باید از روی احساسات تصمیم گیری نکرد...
مامان حسن عزیز
ممنون از لطفت و راهنمائیت

پروین جون
چقدر برای پسر خواهرت ناراحت شدم
خودمم تو مدرسه از این اشتباهات فوق العاده زیاد داشتم:(
نمیشه الان دارو بخوره؟
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
فرناز جون یادم نمیاد دخترت چند سالش بود.فکر کنم زیر 5سال سن داشت؟؟نگران نباش انشاالله بهتر میشه.حالا که میبینید توی جمع فامیل اذیت میکنه یه مدتی به جای مهمونی ببرینش پارک و هر جایی خودش دوست داره.منم پسرم کوچک بود خیلی جاها نمیرفتم.به جاش میبردمش بیرون.اینجوری هم بازی میکرد و هم خودش و ما اذیت نمیشدیم
سلام

وای ده صفحه اضافه شده !!!!

می خونم ، بر می گردم .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دوستای عزیزم

من دیگه وارد چهل و دو سالگی شدم . لطفا یه رحمی به این حافظه کوتاه مدت من بکنید.

به جز چند تا از دوستان کلا فراموش می کنم بچه ها چند ساله هستند.

بد نیست بعضی وقتا سن و جنسیت بچه ها رو اول پست بذارید.

من الان می دونم سومیسو پسرش میره کلاس دوم، پروین پسرش میره کلاس سوم، مامان حسن پسرش میره پیش دبستانی، شعله پسراش میرن کلاس اول، بهاره دخترش چهارساله هست . بعضی ها رو حدود سنی یادم مونده مثل چهار یا پنج ولی در کل بقیه رو فراموش می کنم .

فکر می کنم باید یه لیست فراهم کنیم و هر از گاهی بذاریم.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810