2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981330 بازدید | 11748 پست
مامان حسن جون خوشحالم که از رفتار پسر گلت راضی هستی نتیجه ی زحمتاته. وقتی درددلای مادرا و کارای بچه ها که کلافشون میکنه رو میخونم بی اختیار اشکام میریزه و وقتی رضایتشونو میبینم منم از ته قلب خوشحال میشم . خدا هممونو کمک کنه
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
فرناز جونم الان که حرفاتو خوندم یاد کارای دخترم تو افتادم .اونم تو اون سن و سال دقیقا همین رفتارارو داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرناز جان به نظر من دادن ریتالین سرخود کار خیلی اشتباهیه .من الان با اینکه دکتر براش ریتالین تجویز کرده اما به شدت با خودم درگیرم .
اگه واقعا کلافه ات کرده کاری رو بکن که همه ی ما انجام دادیم با یه روانشناس و یه روانپزشک کودک خوب مشورت کن .

البته گاهی باید به رفتارای خودمون هم دقیق بشیم و تمام مشکل رو از بچه ها ندونیم این چیزیه که در مورد من یکی کاملا صادقه .
سلام

نیلو جان پسرم امسال میره سوم

فرناز جون به نظر من اصلا و ابدا سر خود نه تنها ریتالین هیچ دارویی به دخترت نده ...همین منم که با تجویز 6 تا روانپزشک مجبور به دادن ریتالین هستم دنبال راهی هستم که حتی الامکان یا این دارو رو ندم یا جایگزینی براش پیدا کنم.

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنون دوستان که جواب دادید

من یه بار رفتم پیش روانشناس ولی پیش روانپزشک تا حالا نرفتم
ولی چیز خاصی نگفت

چند وقته دارم با خودم کلنجار می رم که ببرمش تا اینکه دختر خوبی می شه و می گم نه بابا این که بچه خوبی ولی دوباره جایی می ریم و نق نق شروع می شه و یا شیطونی زیاد می کنه و دوباره برمی گردم سر خونه اول

بچه ها من وقتی کوچولویی توی فامیل بدنیا میاد همش دوست دارم بفهمم بچه آرومی یا نه
چون خودم روزگار سختی پشت سر گذاشتم از شب اولی که دخترم بدنیا اومد گریه بود گریه
اصلا هیچی از زندگی متوجه نیم شدم بچه بسیار نق نقو و کم خوابی داشتم
همش دنبال این بودم چرا اینقدر کم می خوابه می دیدی نوزاد 1-2 ماهه 6 ساعت مداوم بیداره وقتی هم می خوابید سر نیم ساعت با گریه بیدار می شد
هیچ خاطره خوبی از نوزادیش ندارم
شوهرم بعضی موقعها می گه یکی دیگه بیاریم ولی من تنم می لرزه می گم اگه اونم اینطوری اذیت کن بود چی

بعضی موقعها ناشکری می کنم وقتی می بینم فلانی خدا بهش بچه داده ساکت و آروم و خوشخواب و خوش خوراک
ولی می ترسم که یه روز خدا جواب ناشکری منو بده

ببخشید این حرفها اینجا زدم چون جای دیگه ای نمی تونم بگم

بچه ها اصلا علت بیش فعالی چی من چه کوتاهی تو بارداری کردم یا اونا چی کردن که بچه هاشون آرومن خیلی برام سواله؟؟
سلام سومیسو جان اره سه ساله ریتالین میدم ابتدا با رسپیرودون میدادم بعداز یه مدت دیدم که پسرم ترسو شده یعنی از یه چیزایی میترسید که ادم خندش میگرفت منم سریعا به دکترش گفتم گفت به خاطر رسپیرودونه که اونو قطع کرد و ریتالین خالی رو میدادم گفت ببین اگه اثر نداشت دوباره بیارش راستش رو بخوایین ریتالین خالی هیچگونه اثری نداشت ولی الان ریتالین با اریپیپرازول میدم وراضیم از همون اول هم دکترا به من گفتند بستگی به شرایط خود بچه داره که کی دارو رو قطع کنیم یکی زودتر یکی دیرتر ولی پسر من هنوز نیاز داره امیدوارم جواب سئوالاتون رو گرفته باشید
فرناز جان من ابتدا که پسرم رو پیش روانشناس و روانپزشک های مختلف میبردم همشون این سئوال ها رو میپرسیدن که دوران نوزادی دچار زردی شدید یا بستری طولانی مدت در بیمارستان ضربه به سر و عفونت های شدید مثل مننزیتیا کمبود اکسیزن در بدو تولد داشته که جواب من منفی بود شاید یسری عوام باعث بیش فعالی بشه ولی علت دقیق اون رو نمیدونند شما که دختر تون بیش فعال نیست چرا میخوایید ریتالین بدید شما با رفتن پیش یه روانشناس یا روانپزشک برای مشاوره میتونید رفتار های دخترتون که شما رو اذیت میکنه درست کنید ما هم که بچه های بیش فعال داریم یسری از رفتار های نا درست بچه هامون رو با رفتار در مانی درست کردیم
سلام دوستان عزیزم

مامان حسن جون خیلی خوشحال شدم نوشتی گل پسرت بهتر شده.مطمئن باش با برخورد خوب و کمی مدارا روز به روز بهتر هم میشه.

نیلو جون خواهش میکنم.بله پسرمنم میره دوم.با دختر شما هم سن هستند.انشاالله کلاس دوم هم با موفقیت پشت سر بذارند.

خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنونم بهاران جون.پس پسر شما هم میره دوم.چه جالب من و شما و نیلو جون امسال کلاس دومی داریم.
در مورد ریسپریدون درست میگید.پسر منم از خیلی چیزا میترسید که خدارو شکر از وقتی داروهاشو قطع کردم ترسش خیلی کمتر شده.منم فقط منتظر شروع کلاس دومش هستم تا ببینم باید ریتالین رو شروع کنم یا نه...
فرناز جون به نظر منم ریتالین رو سرخود بهش نده.بهت کاملا حق میدم.ولی عزیزم بچه هامون نیاز به کمک و پشتیبانی ما دارند.میدونم ناخوداگاه همش بچمون رو با بچه های ساکت مقایسه میکنیم.من دخترم خیلی آروم و حرف گوش کن بود و وقتی پسرم شیطنتاش شروع شد اوایل همش با دخترم مقایسش میکردم.ولی یه مدت که گذشت باخودم گفتم حتی دوقلوها هم رفتاراشون شبیه هم نیست.مثل خودم که دوقلو هستم!!!
به نظر من برای اینکه خیالتون راحت بشه به یک روانپزشک مراجعه کنید.در مورد اینکه دوران بارداری نقشی توی بیش فعالی داره به نظر من تاثیری نداره.من خودم شرایط بارداری در هر دو فرزندم یکسان بود.حالا اینکه چرا پسرم بیش فعال شد رو خدا میدونه....استرس رو که همه داریم.هستند کسانی که دوران بارداری پر از استرسی رو داشتند و فرزندشون مشکلی نداشته.من که خودم به این نتیجه رسیدم که وراثت خیلی تاثیر داره.برادرشوهرم وقتی کوچک بوده خیلی شیطون بوده.همچنین پسرش و پسرخاله همسرم هم خیلی از شیطنتای دوران بچگیش میگن.ولی الان که بزرگ شده بیش از اندازه مظلوم هست!!!خاله همسرم میگه ای کاش همونطور شیطون بود و اینقدر مظلوم نبود.البته الان ازدواج کرده و زندگی خوبی هم داره.اتفاقا دخترش هم وقتی کوچک بود فوق العاده شیطون بود.ولی الان خیلی خوب شده....خلاصه فرناز جون اصلا به فکر مقایسه کردن نباش.اینجوری جز نگرانی چیزی نداره.به خدا توکل کن.حتما پیگیر کاراش باش و به یک روانپزشک مراجعه کن.موفق باشی
فرناز جان دختر منم توی دوران نوزادیش خیلی بیقرار و ناآروم بود و مدام گریه میکرد البته من تو دوران جنینیش هم ماههای آخر به خاطر تکونای شدیدش خیلی اذیت میشدم و بعدشم تبدیل شد به یه بچه نق نقوی تمام عیار که هنوزم ادامه داره

تصور من اینه که خیلی از بچه های بیش فعال تو دوران نوزادی بچه های سختی بودن البته این کلیت نداره و دلیل نمیشه که هر بچه ای که زیاد گریه میکرده و... این مشکل رو داشته باشه

عزیزم در مورد علل بیش فعالی نظریه های مختلفی هست مثلا خیلی ها مساله وراثت رو خیلی دخیل میدونن از جمله دکترایی که من دخترمو بردم حتی یکیشون میگفت از قد ارثی تره این مساله
استرس زیاد مادر تو دوران بارداری ، مصرف الکل یا سیگار
مصرف بعضی خوراکیها تو بارداری رو هم میگن باعث بیش فعالی میشه مثل آهن و کندر و... که البته من فکر نمیکنم از نظر علمی تائید شده باشه
به قول نازی جون هایپر بودن این بچه ها ، کاراشون باعث واکنشهایی از طرف بقیه میشه که در طولانی مدت باعث تشدید علایم بیش فعالی و یا سایر مشکلات رفتاری تو بچه ها میشه

مثلا در مورد دخترخود من
شوشو میگه با این حساب من خودم هم بیش فعال بودم که وقتی نگاه میکنم میبینم بیراه نمیگه
تو دوران حاملگیم استرس و فشار و غصه ی زیادی داشتم
من از اونایی بودم که تو دوران بارداریم خیلی کندر مصرف میکردم

هرچی میگذره و بیشتر راجع به این موضوع میخونم خدا رو شکر میکنم که لااقل تونستیم مشکل بچه هامون رو بشناسیم اگر چه خیلی تلخه ، قبلا همیشه تو ذهنم دخترم رو مقایسه میکردم و به قول شما ناشکری میکردم ولی الان وقتی به این فکر میکنم که خیلی از این رفتارا از کنترل خودش خارجه برخوردم با کاراش عوض میشه

البته من حس میکنم واقعا اعصابم ضعیف شده کاش بهاره جون میومد و یکم بیشتر برامون مینوشت که چجوری خشمشو کنترل میکنه

با نظرت موافقم سومیسو جان اما به نظر من روحیات مادر خیلی موثره مثلا من کسی و میشناسم که سر سه تا بارداریش مشکلاتی رو داشت که اگه خدایی نکرده من داشتم روانیی میشدم به معنای واقعی ، اما خیلی آدم صبور و پرتحملی بود و زندگیو آسون میگرفت و میگیره بچه هاشم بینهایت آروم بودن و هستن همیشه میگم کاش منم یه روز بتونم اینجوری بشم میدونم که این چیزا به ذات و سرشت آدم برمیگرده ولی خوب فکر میکنم شدنیه
پس شدیم سه تا کلاس دومی . بهاران جان و سومیسو جان تو این مدت که ریتالین میدادین چه عوارضیش رو توی بچه هاتون دیدین ؟ البته امیدوارم که جوابتون هیچی باشه