2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981280 بازدید | 11748 پست
پروین جان امیدوارم مشکل خاصی نباشه
میدونم سخته عزیزم اما باید آرامش خودت رو حفظ کنی تا بتونی این آرامش رو به اون بچه منتقل کنی ، میدونم که خودت اینو بهتر میدونی

من نمیدونم نازی جان برا چی باید گل پسرشو ببره ام آر آی اما امیدوارم مشکلی نباشه و نتیجه ی خوبی بگیره
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهاره جون بهتره خودت رو سرزنش نکنی تو واقعا تو این زمینه موفق بودی به نظر من اینکه انتظار داشته باشیم علیرغم همه ی فشار ها و خستگی ها همیشه خوب باشیم و هیچوقت کنترلمون رو از دست ندیم چندان منطقی نیست ، نمیگم خودمونو با این حرفا توجیه کنیم اما گاهی لازمه که در مورد خودمون هم مهربون و صبور باشیم
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
ممنون از همه تون دعا کنید واسه پسرم

مامانایی که بچه هاتون رو دعوا میکنید و بعدش عذاب وجدان میگیرید ...به نظر من یه وقتهایی قاطعیت و دعوا کردن لازمه نمیشه که همش قربون صدقه رفت بالاخره بچه باید یه جوری بفهمه کارش اشتباه بوده .البته این نظر منه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
دوستان پسرم 20 ماهشه و واقعا خستمون کرده..یک لحظه یک جا بند نمی شه...خواستم بگذارمش مهد...اینقدر روز اولش شلوغ کرد ..می رفت روی میز مدیر منشی می خواست لپتابشونو بندازه تلفنشونو برمی داشت موبایلشونو پرت می کرد وقتی هم می خواستن بیارنش پایین خودشو می زد یا به اونها لگد می زد..مدیر مهد گفت ما نمی تونیم قبولش کنیم...خودمم عاجز کرده..باباشم نمی فهمه میگه تو می خواهی بچه یه جوری باشه تو صبح تا شب لم بدی جلوی تلویزیون...مادری سختی داری تو حاضر نیستی سختی بکشی...همش سرم درد می کنهکاملا افسرده و عاجز شدم ا خودم می گم ازش طلاق بگیرم مسولیت بچه بیفته گردنش راحت شم...حتی به خودکشی هم فکر می کنم...بگید چیکار کنم بریدم!نمی دونم بیش فعال هست یا نه...از کجا باید بفهمم بچه ها تو را خدا کمکم کنید اینم ایمیلم هستbaharesh82@yahoo.com
مامان پارسا جون خواهش میکنم.خیلی خوشحال میشم بتونم کمکی به شما دوستان عزیزم بکنم.گاهی دارو درمانی برای آرامش لازمه.ولی مواظب باش وابسته این داروها نشی.مادر من سالهاست داروی اعصاب استفاده میکنه.متاسفانه هربار هم میره دکتر یک قرص جدید اضافه میشه.میشه با یک تغییر اساسی در رفتارامون شرایط ایده آلی رو به وجود بیاریم.برات آرزوی موفقیت دارم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بچه ها یه اعترافی بکنم...چند روزه که دیگه مولتی ویتامین بهش نمی دم می گم بلکه انرژیش کم شه....خوابش هم خیلی کمه...شبها 12 می خوابها تا 7صبح...تو روزم لطف کنه 1 ساعت...نیم ساعت پیش دیدم خدا بخواهد ارومه رفتم دسشویی با صدای گریش پریدم بیرون دیدم رفته بوده روی میز پرنتر را انداخته پایین شکسته...خوشم از روی میز افتاده بود پایین ...صورتش همش کبود وزخمیه
باران جون بچه شما هنوز سن کمی داره و به نظر من نمیشه گفت این کاراش نشون میده بیش فعاله.الان دیگه اکثر بچه ها خیلی شیطون شدند.به نظر من اگر خانه دار هستید،فعلا از مهد بردن منصرف بشین.خودتون زیاد براش وقت بذارید.ببرینش بیرون حتی اگر اذیتتون کرد بازم هرروز ببرینش بیرون.باهاش بازی کنید.خمیر بازی،لگو،پازل مناسب سنش و خیلی بازیهای دیگه هست که میتونید سرگرمش کنید.ببرینش توی حموم و با هم حسابی آب بازی کنید.بگین عروسکاشو بشوره.خدا نکنه به خاطر یه همچین مشکلی زندگیتون خراب بشه.خودتون رو قوی بگیرید و اصلا کم نیارید.میشه با یک برنامه ریزی خوب مشکلاتتون رو کمتر کنید
باران جون من پسرم رو پیش دکتر اشرفی میبرم.آدرسش و تلفنش رو توی تاپیک گذاشتم.اگر سختته پیداش کنی برات بذارم؟؟
نیلو جون من همون یک قرص هم با تن لرزه میدادم.پایان کلاس دوم هم تیک گرفته بود و کلمات اول جمله ای که میخاست بگه رو تکرار میکرد.خیلی لاغر شده بود.دکترش هم موافق بود کمتر بهش ریتالین بدم و موافق قطع دارو بود.از وقتی دارو رو قطع کردم انگار داره به خیلی چیزا دقت میکنه.سوال زیاد ازم میپرسه.در صورتی که قبلا اصلا زیادی توی خودش بود.شما داروی دخترت رو شروع کردی؟
مرسی عزیزم ولی خودمم دیگه عصبی شدم...از پسش بر نمی یام...ما تو تهران غریبیم هیچکس نیست که لااقل نیم ساعت این بچه را نگه داره من بخوابم یا استراحت کنم...قبلا پرستار داشت از دستش هم راضی بودیم همه چی خوب بود ...چند هفته پیش این جاری من اومد تهران...گفت به به می بینم که پرستار دارید و تو خیلی را حتی و...یک هفته نشد نشستند زیر پای شوهرم که این زنت مادری نمی کنه برای بچتو اونم پاشو کرد توی یه کفش که دیگه پول پرستار را ندارم اخراجش کرد ...منم کلی کار سرم ریخته...سر دفاع دکترام هستم...از یه طرف دارم جایی مشغول به کار می شم اونها هم هی زنگ می زنند وهر روز یه جور ازم مصاحبه می کنند مصاحبه ها هم الکی نیست کلی خودندن داره.....قاطی کردم دیگه!
2810