2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981314 بازدید | 11748 پست
راستی
نازلی من اصلا به رکسانا دارو ندادم
هالوپریدول رو هم نمیدونم برای چیه؟
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
آیلار جون اگه شماره اقای جعفری تبار رو میخوای 9099072222 واقعا استخاره هاش میزنه به هدف اینقدر قشنگ مربوط به موضوع استخارت یگه میمونی
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسیم جون و زیبا جون منم حرفهای بهاره جون و پروین جون رو تایید میکنم.
ما نباید به مشکلات فرزندامون به صورت یک بیماری غیر قابل درمان نگاه کنیم.میشه با یک خونه تکونی و تمیزی خونه احساس شادابی کنیم.وقتی فرزندمون دیگه از کنترل خارج میشه ما هم از کنترل خارج نشیم.میشه تنها با محبت خیلی از مشکلات رو حل کرد.اگر از غذا ایراد میگیره کافیه یکبار و یا چند بار بدون هیچ واکنشی بشقاب رو بذاریم جلوشو بریم خودمون رو سرگرم کار دیگری کنیم.باالاخره میفهمه که باید غذاشو بدون بهونه گیری بخوره.مطمئن باشید با خونسردی ما خیلی از مشکلات کمتر و به مرور از بین میره.منم بود زمانی که باید غذا دهن پسرم میذاشتم و خیلی بد غذایی میکرد.به توصیه همسرم یه مدتی واگذار کردم به خود پسرم.بعد از مدتی دیگه فهمید که باید بدون بهونه گیری خودش غذاشو بخوره.گاهی میشه با حذف کردن بعضی از کارهای خودمون روی کارهای اشتباهشون تاثیر بذاریم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
آیلارجون شاید همسرتون زیاد باهاش مدارا نمیکنه که با پدرش بدرفتاری میکنه.کلا بچه ها همینطورند یه بار اینقدر خوبن که تعجب میکنیم و یه بار هم زیادی بد میشن.البته نمیشه گفت بد میشن.میشه گفت لجبازی میکنند و یه جورایی میخان خودی نشون میدن!!! باهاش هر جور که خودتون میکنید بهتر میشه رفتار کنید.بهتره یه مدتی زیاد به رفتاراش توجه نکنید و حساسیت نشون ندید.
بهاره جون و سومیسو جون می دونی ایلیا بیش از حد با آیلین لجبازی می کنه و بعد دو تایی شروع به لج کردنو جیغ می کنن منو روانی می کنن
خدا نکنه آیلین به یکی از وسایلش دست بزنه روزگارمون سیاهه
باباش باهاش لج می کنه ولی نه اینقدر که بخواد اینطوری بکنه دیگه
افتاده رو دنده بد بودن و داره منو روانی می کنه
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
آیلارجون دعوای بچه ها همیشه هست.بچه های منم گاهی باهم خوبن و گاهی هم دعوا میکنند.ولی هرچقدر برزرگتر میشن رابطشون بهتر میشه.زیاد با ایلیا صحبت کنید که باید از وسایل هم استفاده کنند.بگو وسیله هاتو به آجی امانت بده و اونم وسایلش رو بهت امانت میده.باهاشون بازی کنید تا با بازی صمیمیتشون به هم بیشتر بشه.میدونم دعوای بین بچه ها به قولی سوهان روح آدم میشه.ولی بازم میگم با بزرگتر شدن رابطشون خیلی بهتر میشه
بهاره منم عاشق اون افاضاتت شدم و عاشق رکسانا ...میدونی دخترت با همه شیطونیاش چقدر خواستگار پیدا کرده؟...
یه عکس از این کوچولوی شیطون بزار ببینیم.

نازلی جان هالوپریدول برای رفع اضطراب و تیکهای عصبی تجویز میشه و کلا آرامبخشه دکتر برای پسر منم قرص 5 دهمش رو داده و من شبی یه دونه میدم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

نازلی جان

من فقط ریسپریدون می دادم .

مامان حسن امیدوارم با خبرهای خوب برگردی

بهاره بهاره بهاره
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جون
من میخواستم مادر زن پسرت بشم ولی مثل اینکه هی به دخترای خوشگل نگاه میکنه پسرم:))
نه نمیدمش
دخترم بعدا غصه میخوره میگه مامان این شوشو هر چی بهش میگم خودشو میزنه کوچه علی چپ ولی اصلنم اینطور نیست خیلی هم حواسش جمعه!!!!

نازی جون
پسر تو چی؟
مرد خانواده هست؟
به همسرش کمک میکنه؟
بلده ظرف بشوره؟؟
آره؟
نه؟؟؟

نفر بعد!!!!!!!!!

به این میگم مادر فعال!!!!!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم