دوستان عزیزی که خرید پیش داشتین انشالله به سلامتی و شادی استفاده کنن و شاهد پیشرفتهای گل هاتون باشین
بهاره جون خیلی خوبه میتونی خودتو کنترل کنی ، من یه کار اشتباه که میکنم اینه وقتی خیلی عصبانیم میکنه دستشو که میگیرم بزور بشونمش نمیدونم چرا ناخن هام خودبخود میره تو دستش
بخدا باکاراش خیلی کلافم میکنه و معمولا اینجور مواقع کم پیش میاد که از وره در برم ولی بعدش انگار کینه میکنه نمیدونی چه غوغایی میکنه و بابغض هزار تا چیز بارم میکنه و دیروز هم یه همچین موردی پیش اومد و بعد از 10 دقیقیه با بغض اومده جاشو نشونم میده و میگه دستم نمیسوزه چیزی نشده دلم آتیش گرفت نمیدونم از بی صبری خودمه یا شیطنت های اون
مامان کسری شیطون
منم مشکل شمارو دارم خیلی رفتار دختر3 سال و نه ماهم شبیه بیش فعالهاست ولی چون تمرکزش بد نیست رو مسایل میکن بیش فعال نیست البته توجه به جزئیاتش به نظر خودم خیلی کمه .
مامان حسن دختر منم تا یکسال پیش اصلا علاقه ای به نقاشی کشیدن نداشت و گاهی که بزور مدادو دستش میدادم از سر لج خط خطی میکرد و فراررررررررررررر ولی اینقدر با حوصله و بازی بازی و رنگ بازی ( رنگ انگشتی و گواش) باهاش وقت گذروندم که الان بعد از یکسال نقاشی جز لاینفک برنامه روزانش شده و عاشق نوشتن و خوندن اعداد و حروف فارسی و انگیسیه کلا با دفتر و کتاب آشتی کرده در حالی که پارسال همین موقع ها هر موقع کتابی باز میکردم یا پاره میشد و یا با جیغ فرار میکرد و میبستش و پرتش میکرد.
دختر من خیلی لجوج و پرتوقعه و گاهی فکر میکنم بیشتر رفتارهای عجیب و غریب و شلوغش یه جور خالی کردن کینه و لجاجتش با خو.د منه چون وقتی باهاش آروم میشم و قربون صدقه اش میرم و با ناز باهاش حرف میزنم رفتارش خیلی عوض میشه ولی در کل میگه هرکاری میکنم بهم چیزی نگین وگرنه لج میکنم .شوهرم نگران آینده اشه و میگه همه عالم که مثل ما ناز این بچه رو نمیکشن باید با واقعیت زندگی کنه ولی متاسفانه هر قانونی براش بذارم لج میکنه مگه اینکه نفهمه قانون بوده و کاملا غیر مستقیم باشه . خوب اینم یه جورشه دیگههههههههههههههههه