2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981184 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان عزیزم.

پروین جون انشاالله خرید وسایل دانشگاه فرزندانت رو بری. چه خوب پسرت رفت کوه نوردی.یکی از بهترین ورزشهاست.انشاالله همیشه سلامت و خوش باشه.در مورد نذر هم ممنونم.منم توی نماز صبح خیلی تنبلی میکنم.دارم سعی میکنم کمنر نماز صبحم قضا بشه.

زیبا جون و مامان حسن جون برای تشویق به نقاشی میتونید کاغذهای بزرگ تهیه کنید و روی دیوار اتاقشون بزنید.ازشون بخوان با مدادرنگی نقاشی کنند.فکر کنم اینجوری علاقمند به نقاشی بشن.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیبا جون در مورد چطور بچه هارو سرگرم کنیم پرسیده بودی.یادم نمیاد که فرزند دیگری دارید یا نه؟؟پسرم بیشتر با دخترم بازی میکنه.همین بازی منچ که نازی جون گفتند رو دخترم بهش یاد داده و خیلی برای بچه ها خوبه.بازیهای بچگیهای خودمون خیلی خوبه.همین لی لی بازی.من برای بچه هام روی یک پارچه بزرگ لی لی کشیدم و توی خونه با هم بازی میکنن.اگر خوب فکر کنیم میشه حسابی سرگرمشون کنیم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنونم دوستان که جواب دادین
بهاره جان فکر کنم حق با شما باشه پسرم دوست نداره محدود باشه تو نقاشی کشیدن

مامان کسری پسره منم دقیقا عین پسره شماست فقط انگشتشو نمیمکه. بچه های دیگه رو هم نمیزنه .ولی خیلی خرابکاره. تقریبا هیچ کس نمیتونه بیشتر از 5 دقیقه تحملش کنه با همه چیییییییی کار داره خیلی پر جنب و جوشه و اصلا یه جا بند نیست

سومیسو جان پسرم تک فرزنده اما من باردارم یه دادش دارم براش به امیده خدا میارم هر چند میدونم تفاوت سنیشون زیاده اما باز از تنهایی بهتره
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
دوستان عزیزی که خرید پیش داشتین انشالله به سلامتی و شادی استفاده کنن و شاهد پیشرفتهای گل هاتون باشین

بهاره جون خیلی خوبه میتونی خودتو کنترل کنی ، من یه کار اشتباه که میکنم اینه وقتی خیلی عصبانیم میکنه دستشو که میگیرم بزور بشونمش نمیدونم چرا ناخن هام خودبخود میره تو دستش
بخدا باکاراش خیلی کلافم میکنه و معمولا اینجور مواقع کم پیش میاد که از وره در برم ولی بعدش انگار کینه میکنه نمیدونی چه غوغایی میکنه و بابغض هزار تا چیز بارم میکنه و دیروز هم یه همچین موردی پیش اومد و بعد از 10 دقیقیه با بغض اومده جاشو نشونم میده و میگه دستم نمیسوزه چیزی نشده دلم آتیش گرفت نمیدونم از بی صبری خودمه یا شیطنت های اون

مامان کسری شیطون
منم مشکل شمارو دارم خیلی رفتار دختر3 سال و نه ماهم شبیه بیش فعالهاست ولی چون تمرکزش بد نیست رو مسایل میکن بیش فعال نیست البته توجه به جزئیاتش به نظر خودم خیلی کمه .

مامان حسن دختر منم تا یکسال پیش اصلا علاقه ای به نقاشی کشیدن نداشت و گاهی که بزور مدادو دستش میدادم از سر لج خط خطی میکرد و فراررررررررررررر ولی اینقدر با حوصله و بازی بازی و رنگ بازی ( رنگ انگشتی و گواش) باهاش وقت گذروندم که الان بعد از یکسال نقاشی جز لاینفک برنامه روزانش شده و عاشق نوشتن و خوندن اعداد و حروف فارسی و انگیسیه کلا با دفتر و کتاب آشتی کرده در حالی که پارسال همین موقع ها هر موقع کتابی باز میکردم یا پاره میشد و یا با جیغ فرار میکرد و میبستش و پرتش میکرد.

دختر من خیلی لجوج و پرتوقعه و گاهی فکر میکنم بیشتر رفتارهای عجیب و غریب و شلوغش یه جور خالی کردن کینه و لجاجتش با خو.د منه چون وقتی باهاش آروم میشم و قربون صدقه اش میرم و با ناز باهاش حرف میزنم رفتارش خیلی عوض میشه ولی در کل میگه هرکاری میکنم بهم چیزی نگین وگرنه لج میکنم .شوهرم نگران آینده اشه و میگه همه عالم که مثل ما ناز این بچه رو نمیکشن باید با واقعیت زندگی کنه ولی متاسفانه هر قانونی براش بذارم لج میکنه مگه اینکه نفهمه قانون بوده و کاملا غیر مستقیم باشه . خوب اینم یه جورشه دیگههههههههههههههههه
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
سلام وقت همگی به خیر. منو که فراموش نکردید. یک ماهی بود درگیر کارم بودم محل کارمو عوض شده برای همین زیاد نمی تونستم بیام پیام بزارم گاهی وقتا می امدم و پستها رو می خوندم. برای همگی از خدا زندگی پر از شادی و صبوری می خوام

مامان پروین خوبی پسرت تپلت خوبه- راستی مدرسشو عوض کردی یا نه
افشیده جون
منم این کارو میکردم
همین دیشب تو شهروند اومدم دستشو محکم بگیرم
تازگیا انگار ترمز درونیم خیلی فعال شده
اصلا ای بی اس شده!
فورا رهاش کردم
اصلا قبل از محکم شدن دستت روی بازوش ولش کن

ببین کلا اگه نسبت به خشمت آگاه باشی نسبت به همه رفتارهای ناشی از خشم هم اگاهانه کنترل پیدا میکنی

دیشب تو شهروند دخترم روانیمون کرد
حتی دستم رفت که یه نیشگون ازش بگیرم
اما ای بی اسم به موقع عمل کرد و نتیجه شد نوازش دستش:)) خدایا شکرت
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
شقایق عزیز
من که نمیتونم فراموشت کنم
حرفی که درباره زدن بچه ها گفتی برام خیلی کمک کننده بود
انگار خودمو ملزم میکردم بیام تو تاپیک و به شقایق بگم من دیگه حتی یه پشت دستی اروم هم به دخترم نمیزنم:)))

الان حتی داد هم نمیتونم با اون صدای وحشتناک قبلی بکشم
خودم متعجبم اون صدا از کجام در میومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ات ممنونم
مامان کسرا
این تاپیک برای من یکی از بهترین کلاسهای همه عمرمه
امیدوارم برای همه همینطور باشه

ممنون از مونای عزیز مامان علی
سلام
افرین بهاره واقعا افرین
منه دیوونه که دیروز اومدم کلی از تعادل رفتاریم حرف زدم عصری که پسرمو بردم باغ خواهرم اینا کنترلمو از دست دادم به صورتش سیلی زدم دستم بشکنه الهی تا صبح از عذاب وجدان نخوابیدم.الانم تو اداره خیلی اعصابم خورده
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
بهاره من واقعا دیونم کنترلی رو اعصابم ندارم .الان بلا نسبت شما عین سگ پشیمونم که چرا کتکش زدم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن منم سخت خودمو کنترل میکنم ولی اینجوری کتک نمیزنم نهایت دستشو فشار بدم یا آروم بزنم پشت پاهاش ولی گاهی که دیوونه میشم نعره میکشم قد تیم ملی بعدش از خودم خجالت میکشم طفلکی دخترم رنگ از روش میپره و عین مسخ شده ها سرجاش میمونه .

خوش بحالت بهاره جون ای بی اس من اصلا فعال نیست بدبختانه خیلی سعی میکنم ولی نمیشه.
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
2810