2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلی که من الان با پسرم دارم اینه که اصلا غریبه و اشنا حالیش نیست خیلی زود با غریبه ها دوست میشه میره تو خونشون تو ماشینشونهمسایه ها میگن روابط عمومیش بالاست ولی به نظرم عقلش نمیرسه که کی غریبس کی اشناست البته جدیدا خیی براش حرف میزنم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نازی عزیز از اول هر چی رو که نوشته بودی رو خوندم به شدت بهت احساس نزدیکی کردم هم خودم هم بچم خیلی شبیه تو هستیم. راستی وقتی بچت دو سالش بود ازش نوار مغز گرفتی یا نه؟به نظرم اضطرابش خیلی بالاست و کورتیزول خونش بالاست اگه اینجوری باشه داروش چیه؟خیییییلی دوست دارم از نزدیک ببینمت امدی مشهد بهم زنگ بزن0
مرمر عزیز

شماره ات رو یادداشت کردم . بهتره که از سایت پاک کنی

درسته پسر من کورتیزولش بالاست و در دوره ای فلوکسیتین و نوروتیرپتیلین مصرف می کرد. الان بهتر شده ولی هنوز هم تحت نظر هست

نوار مغز درچهارسالگی گرفتیم که مشکل خاصی نداشت.

در هفت سالگی نقشه سه بعدی از مغز گرفتند که در آنجا به وضوح اضطراب بالا رو نشان می داد. اضطراب رو علت اصلی بیش فعالی پسرم تشخیص دادند

اگر قسمت بشه حتما می یام مشهد و از نزدیک می بینمت

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن عزیز خواهش میکنم.نگران نباش بزرگتر که بشه اتفاقاخجالتی میشه و میفهمه چطور با افراد غریبه رفتار کنه.خیلی از خصایص پسرت رو پسر منم داره.پسر منم تقریبا همینطور بود.وقتی میدید من با کسی سلام میکنم خیلی زود سلام میکرد و اخت میشد.البته این خیلی خوبه بچه هامون روابط عمومی خوبی دارند.ولی زیادیش گاهی دیگه به قولی از حد میگذه.ولی الان بهتر شده و احساس خجالت میکنه .مطمئن باش با زرگتر شدنش بهتر میشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مرمر عزیز

برای کورتیزول آزمایش دادی ؟

اگه بالاست باید بری پیش متخصص غدد .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سومیسو جان مرسی که به یادمون بودی

قرار بود فردا بریم برای ام آر آی که مسافرتی پیش اومد و الان در سفر هستیم . هفته آینده بر می گردم تهران

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن و سومیسو جان پسر منم مثل پسر شماست با همه فوری دوست میشه غریبه اشنا کوچک و بزرگ پیرو جوون اما الان شش ماه بهش ید دادم با غریبه ها حرف نزنه الان ازاون ور بوم افتاده هر کی بهش سلام میده با صدای بلند میگه تو غریبه ای با من حرف نزن حالا بهش میگم وقتی مامان یا بابات باهات بودن اشکالی نداره همسایه بهش سلام میکنه بهش اخم میکنه میگه تو غریبه ای
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
آخی نسیم جون چه پسر حرف گوش کنی داری.این بچه ها گاهی به یه چیزایی خوب گوش میدن و گاهی هم اصلا توجهی نمیکنند.خدا نگهدار تمام بچه ها باشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810