2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981055 بازدید | 11748 پست
دوستان این متن رو توی یه تاپیک دیدم.خوشم اومد.گفتم برای شما دوستان عزیزم هم بذارم.

روزی سوراخ کوچکی در یک پیله ظاهر شد. شخصی نشست و ساعت‌ها تقلای پروانه برای بیرون آمدن از سوراخ کوچک پیله را تماشا کرد. ناگهان تقلای پروانه متوقف شد و به نظر رسید که خسته شده و دیگر نمی‌تواند به تلاشش ادامه دهد.
آن شخص خواست به پروانه کمک کند و با یک قیچی سوراخ پیله را گشاد کرد. پروانه به راحتی از پیله خارج شد؛ اما جثه‌اش ضعیف و بال‌هایش چروکیده بودند.
آن شخص به تماشای پروانه ادامه داد. او انتظار داشت پر پروانه گسترده و مستحکم شود و پرواز کند؛ اما نه تنها چنین نشد و برعکس، پروانه ناچار شد همه عمر را روی زمین بخزد و هرگز نتوانست پرواز کند.
آن شخص مهربان نفهمید که محدودیت پیله و تقلا برای خارج شدن از سوراخ ریز آن را خدا برای پروانه قرار داده بود تا به آن وسیله مایعی از بدنش ترشح شود و پس از خروج از پیله به او امکان پرواز دهد.
گاهی اوقات در زندگی فقط به تقلا نیاز داریم. اگر خداوند مقرر می‌کرد بدون هیچ مشکلی زندگی کنیم فلج می‌شدیم؛ به اندازه کافی قوی نمی‌شدیم و هرگز نمی‌توانستیم پرواز کنیم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جون هفته اینده از صالح پور برای پسرم وقت گرفتم بیشتر برای رشدش .قبلا هم کلی ازمایش خون و متابولیسم گرفتم ازش که همه نرمال بوده به نظر شما بازم براش ازمایش می نویسه شایدم بیش فعالی پسر من به خاطر اضطرابش باشه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
دیروز پسرمو بردم پارک توپشم بردیم کلی بچه هم سن خودش بود همه فوتبال بازی میکردن ولی پسر من فقط توپو از زیر پاشون میگرفت پرت میکرد اونام مجبور بودن کلی بدون دنبال توپ تا بیارنش.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
دیروز تو پارک کارای عجیبی میکرد .کلی سنگریزه جمع میکرد میبرد بالای سرسره عپض اینکه خودش سر بخوره سنگارو از اون جا سر میداد پایین

مرمر جان برای سنجش کورتیزول آزمایش خاصی هست .

البته باید حتما با تشخیص و نظر دکتر غدد باشه .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن

چقدر نسبت به کارهای پسرت ریزبین شدی ؟؟؟؟

این کارهایی که می کنه به نظر من اصلا غیر عادی نیست ، خب دوست داری اینطوری بازی کنه

البته در نظر داشته باش که نمی تونه خیلی خوب با همسالانش ارتباط برقرار کنه. ولی به مرور یاد می گیره.

خودت می رفتی باهاش توپ بازی می کردی. اگر امکان داشت خودت باهاش سوار سرسره می شدی.

بذار یاد بگیره که می تونه با دیگران هم بازی کنه. اول از خانواده شروع می کنه . وقتی بازی های گروهی رو یاد بگیره خودش راغب میشه با بچه های دیگه هم بازی کنه .

این مشکل رو ما هم داشتیم. پسرم اصلا با بچه ها بلد نبود بازی کنه و هر وقت هم که بازی می کند نتیجه اش همش جنگ و دعوا بود.

نوبت رو رعایت نمی کرد

قوانین بازی رو رعایت نمی کرد.

وقتی فوتبال بازی می کرد شوت های بلندی می فرستاد و بعدش هم خودش حاضر نبود که دنبال توپ بره .

اینو مجبور شدم خودم بهش یاد بدم.

رعایت قوانین، بازی گروهی،

از بازی های ساده داخل خونه شروع کن. مثل همون پرتاب توپ به داخل سبد که هم هیجان انگیز هست و تمرکز رو بالا می بره .

شما و پسرت دو تایی بازی کنید. بهش یاد بدید که باید یک بار شما و یک بار خودش بیاندازه. نوبت رو رعایت کنه.

یا چند تا توپ بهش بدید و ازش بخواهید همه را به ترتیب بیاندازه. اینطوری شمارش اعداد رو هم یاد می گیره.

بازی منچ با هم بکنید. خلاصه هر بازی که فکر می کنید مناسب سنش هست اول با هم انجام بدهید. بذارید سطح مهارتش که بالا رفت بعد وارد بازی های گروهی اش بکنید.

مثلا وقتی که منچ رو خوب خوب یاد گرفت به مربی مهدش بگید با بچه های دیگه هم بازی بکنه. اینطوری هم خوب بازی می کنه و هم از طرف جمع مورد تشویق واقع می شه.

کافیه چند بار در جمع تشویق بشه خود به خود مشکل حل میشه

الان پسر من چون در خیلی از فنون فوتبال مهارت پیدا کرده و مورد تشویق دوستان و مربی اش قرار گرفته . هر جا که می ره دنبال همپا برای فوتبال می گرده .

مثلا توی پارک می ره به همسالانش میگه من توپ دارم می یایید بریم فوتبال

و چون به این بازی تقریبا مسلط هست خیلی با اعتماد به نفس بازی می کنه .

می دونم که خیلی از بچه ها این مهارت ها رو خودشون به راحتی یاد می گیرند ولی ما ناچار هستیم که خودمون بهشون یاد بدیم .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در مورد آزمایش هم معمولا دکتر صالح پور آزمایشات کاملی می ده . قطعا وقتی بفهمه شما از شهرستان می آیید مراعات لازم رو می کنه

راستی از مطب گیشا وقت گرفتید یا سید خندان ؟

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ممنون نازی به خاطر راهنماییات .پس من باید سعی کنم تو خونه خودم باش بازی کنم وقواعد بازی و بش یاد بدم
من نمی دونستم آفریقا هم مطب داره

میشه آدرس دقیق رو برام بذاری ؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون من به موبیل منشیش زنگ زدم

ادرس و شماره موبایل خونس .الان سرکارم برم خونه براتون میذارم ولی چیزی که یادم مونده این بود خیابان افریقا.خیابان گلفام.ساختمان گلفام
2810