2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
ببخشید انرژی منفی شدم به قول نازی حون باید صبرو تلاشمونو بیشتر کنیم و به قول امضام این نیز بگذرد
من بیشتر به خاطر برخورد جامعه دلم گرفته
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
بچه هاااااااااااااااااا
یه چیزی بگم که کمی از این دپرسی دربیایید...............
من پسرعموم بیش فعال شدید بودددددددددددددددددد..........از اونا هاااااااااااا
بیچاره عموم و زن عموم مجبور بودن همه مهمونی ها رو دیر بیان زود برن...........همه جا رو بهم می ریختتتتتتتت
داغون بوداااااااااااااا حسابیییییییی
فقط توی اتاق دور خودش می چرخید و با دستاش ادا اصول درمی آورددددددددددد
شبا هم یادمه خیلی بد می خوابید...............
الان کلاس سوم دبیرستانه..................و بسیار آروم ، آقا و صد البته تیزهوش.................
می خواستم اینو بهتون بگم که اینقدر خودخوری نکنید ..........خوب میشن.........
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

qسلام صبح بخیر ماما ن حسن جون عزیزم اینقدر به خودت فشار نیار همونطور که سمیه جون گفتن بچه های بیش فعال هم موفقیت های بزرگی در انتظارشونه انشالله . عزیزم وقتی گریه میکنی و پسرت میبینه مطمین باش روش تاثیر منفی خیلی زیادی میزاری.
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
راستش منم دختر بزرگم بیش فعال بود ولی به طرز خیلی عجیب . اون خیلی درس خون وحرف گوش کنه اما انگار خیلی کنترل شده بود الان که ده سالشه وتمام علایم رو داره ولی به شدت کنده تو انجام کاراش . تو مدرسه املا که داشتن حسرت به دلم موند بیست بگیره با اون که خیلی تلاش میکرد اما همیشه یا جا مینداخت یا یادش میرفت نقطه و سرکش بذاره.
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
معلماش مینالیدن از دستش میگفتن همش وسط کلاسه . اما اذیت نمیکرد کار خودش رو که تموم میکرد میرفت به دوستاش کمک میکرد . در ضمن تو کارای دیگران دخالت زیاد میکنه مثلا بچه ها دعواشونه این از یه طرفدیگه پا میشه میره طرف یکیشون رو میگیره هرچند ذره ای به خودش مربوط نباشه
مامان حسن

چرا اینطوری با خودت می کنی؟؟؟

واقعا برخورد ها زننده و ناراحت کننده بوده ولی الان همه امید پسرت به شماست.

این گریه ها،‌افسردگی و ... همه داره وضعیت رو بدترمی کنه.

ریسپریدون رو بهش بده ، بذار آروم باشه،

راستی در مورد حرکات ظریف که گفتی اینا بر می گرده به تمرکز پایین، باید باهاش خیلی تمرین کنی

به جای گریه کردن فقط باهاش تمرین و بازی کن. فقط در نهایت خونسردی

تشویق کلامی، بغل کردن های بی دلیل، بوسیدن های ناگهانی،

با کوچکترین تغییر مثبتی که می بینی براش یه جایزه تهیه کن و از مربی مهد بخواه در حضور جمع بهش بده.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

حجم صفحات تاپیک خیلی بالا رفته و فکر نمی کنم مونا جان هم وقت و حوصله کافی برای کم کردن پست های اضافه داشته باشه.

دوستان تازه وارد هم با این حجم صفحات بالا مطالب مهم و تجربیات دوستان رو نمی تونند بخوانند.

پیشنهاد می کنم دوستان ثابت این تاپیک یه خلاصه ای از وضعیت فرزندشون بنویسند و همینطور اقداماتی که تا حالا انجام دادند و تجربیاتشان . اینو برای دوستان تازه وارد مثل فاطمه (مامان بیتا) بذارند.

ضمنا این خلاصه رو سیو شده داشته باشند که بعدا مجبور به تکرار تایپ نباشند.

من خودم مشغول تهیه این خلاصه هستم.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در کل من تو رفتاراش موندم .به زور وسایلشو جمع میکنه وقتی جایی میریم دو ساعت طول میکشه تا اماده شه اونوقت وقتی میریم اطراف شهر میگه من سوار ماشین نمیشم میخوام بدوم. البته از بچگیش باباش خیلی میدوندش .نمیدونم شاید اینطوری انرزیش تخلیه میشده که خیلی مشکلش مارو اذیت نکرد ولی الان شرایطمون جوری زیاد بیرون نمیریم وخواهر دوسالش همش خونست وانرزیش تخلیه نمیشه شاید علت اذیت کاریهای زیادش به این خاطر باشه.
وای نازی عزیزم اومدی باور کن شماها برام امید بزرگی هستین انشالله جواب دلسوزیهاتون رو با موفقیت بچه هاتون ببینین
امان از مدرسه که به نظر من هرچی مادر پدر ای بیچاره زحمت میکشن به باد میدن .شما ها که بچتون مدرسه میره با معلماشون همیشه هماهنگ باشین اینجوری خیلی بهتره. من در مورد دوست بیش فعالم قبلا براتون گفتم یادمه مادرش به معلممون گفته بود ومعلممون هر وقت میدی این بچه تمرکز نداره صداش میکرد ومیگفت پاشو برو آب بخور و بیا مامانت گفته بخاطر کلیت باید زیاد اب بخوری .قابل توجه فاطمه جون که میگی نمیخای دخترت از مشکلش سردربیاره دوستم الان میگه من اون موقع ها واقعا فکر میکردم کلیم مشکل داشته .ولی اون بیرون رفتن که معمولا بچه ها تا ابخوری هم میدون باعث میشه یه کم تخلیه بشن وقتی برگرده سر کلاس حالش بهتر بشه .
ممنون دوستان عزیزم
نازی فکر خوبیه که از شرحال بچه هامون یه خلاصه تهیه کنبم من از همین امروز این کارو میکنم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
فاطمه عزیزم اینقدر از بیش فعالی نترس پستای مننو بخون دخترم همیشه شاگرد دومه ریاضیش از همه بهتره ولی به خاطر مشکلش املاش بی دقته به بهترین دختر فاملمون معروفه چون تو جمع خیلی بهتره من بچههام رو محدود نمیکنم .بیش فعالی هم میشه مهار کرد یکی به من میگفت بعضی از بچه ها تو فکرشون غوغاست یه لحظه فکرشون اروم نیست دختر منم اینطوره.
دونازی جون با این حساب بچه هات هر دو بیش فعالن یعنی ممکنه بچه دومم بیش فعال بشه؟
برای بارداری دومت کار خاصی انجام ندادی؟
نازی جون شما جی باتوجه به بیش فعالی پسرت برای بارداری دوم ازمایشی کارخاصی انجام ندادی؟
راستشو بخواین من عاشق دخترم خیلی دوست دارم بیارم ولی باتوجه به مسکل پسرم از با داری دوم هراس دارم میگم نکنه دومی هم بیش فعال بشه؟
سلام

فاطمه خانم از آشناییت خوشحالم

پستهای منو که بخونی شرح حال کامل پسرم رو میدونی و ماجراهایی که من با دادن ریتالین داشتم.

منم مثل نازی جان بهت پیشنهاد میکنم ریتالین رو بزار برای آخر کار...اگه تو کلاس و مدرسه مشکل نداره و توبیخ و تنبیه نمیشه با کاردرمانی و رفتار درمانی و تغزیه درست خیلی از مشکلات حل میشه البته نه تمام آنها.

نمیخوام ناراحتتون کنم ولی بیش فعالی واقعا بده خدا هیچ بچه و خانواده ای رو گرفتارش نکنه ...من هر مامانی رو که بچه بیش فعال داشته دیدم یا افسردگی پیدا کرده یا مشکلات جسمانی که همش ناشی از اعصاب هست .

من هم خیلی سعی کردم که به پسرم ریتالین ندم ولی نشد واقعا نشد ...هر روز یک شکایت ...هر روز یک گله ...هر روز یک مشکل...طوری شده بود که وقتی میخواستم برم دنبالش ناخودآگاه تپش قلب میگرفتم ...از الان ناراحت اول مهر هستم ...تیکهای عصبی تمامی نداره و هر روز فقط نوعش فرق میکنه ...اون باز و بسته کردن وحشتناک دهانش قطع شده ولی یکی دو روز فکش رو میاره جلو انگار یک گرفتگی داره ...چند روز بعد دهانش رو کج میکنه ...چند روز دیگه چشماشو وحشتناک بهم میزنه ....وقتی استرس و اضزراب میگیرتش بدتر میشه ...به خاطر همین من اصلا تابستون درس و مشق رو تعطیل کردم ...میدونستم اگه جدول ضرب رو بهش یاد میدادم خیلی برای کلاس سوم راحت بود ....خلاصه با این وضعیت دوباره اول مهر بخواد ریتالین بخوره دیگه چی میشه؟

باور میکنید از دیشب دارم به این موضوع فکر میکنم اصلا امسال رو نزارم بره مدرسه

فاطمه خانم اگه واقعا با دخترت میتونی کنار بیای هم خودت هم بچه های کلاسشون هم معلمش دارو نده ولی اگه مثل من به دارو ندادن به قیمت خدشه دار شدن روح و روان خودت و فرزندت داره تموم میشه بهش بده.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
فاطمه جون جرا دکتر گفته از الان قرص بخوره اخه معمولا برای فعالیتای اموزشی قرص تجویز میشه.دکترخوشابی به من گفتفقط برای فعالیتای اموزشی از یه ربع قبلش بده
2810