2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980900 بازدید | 11748 پست
من براتون یه پیشنهاد دارم

کم و بیش مطالب این تاپیک را مطالعه کنید.

این آدرسی رو که براتون می ذارم رو هم مطالعه کنید. ببینید دخترتان در چه سطحی هستید

باور کنید خود شما بهتر از هر روانپزشکی می تونید تصمیم بگیرید.

http://www.farsiwebnet.org/Forum/Catgory/7/Post/26
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فاطمه جان تشخیص قطعی بیش فعالی واقعا پیچیده هست.

ریتالین فقط سطح تمرکز رو برای چند ساعت بالا می بره.

اگر واقعا دخترتان در مسائل درسی مشکل جدی و حادی نداره در دادن ریتالین تامل کنید.

گزینه های دیگری مثل رفتار درمانی، کاردرمانی و یا نوروفیدبک هست
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روانپزشک نیستم. ولی اگر همه علائم رو داره پس تشخیص درسته

برای بچه های هایپر ریتالین تنها گزینه نیست.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

حال شما رو کاملا درک می کنم. ریتالین داروی پر عارضه ای هست. اینو برای پدرش توضیح بده.

با یه کم تلاش و صبر شما و پدرش می تونید درصدی از مشکل رو حل کنید. ریتالین رو بذارید برای مرحله آخر

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فاطمه جان من پسر دوازده ساله ام بیش فعاله . یه دختر شش ساله هم دارم. از چهارسالگی می دونستم این اختلال رو داره.

اگر اجازه بدین توضیحات بیشتر فردا بدم. امشب خیلی خستم.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

امشب اصلا دیگه به این موضوع فکر نکنید. استراحت کنید.

برای حل این مشکل هزار راه نرفته هست که می تونید امتحان کنید.

فردا براتون خلاصه ای از وضعیت پسرم رو می نویسم.

با دوستان خوب این تاپیک بیشتر آشنا می شید و ازتجربیات اونا هم استفاده می کنید
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام
دوستان گلم ممنون از حرفاتون و راهکاراتون واقعا با خوندن اینجا ارامش میگیرم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نازی عزیزم دوست مهربونم ممنون از راهکا راییکه بم دادی واقعا وجود شما تو این تاپیک نعمت بزرگیه سعی کن بیشتر بهمون سر بزنی واقعا اینجا به وجود شما نیاز داره
سعی میکنم کتابارو پیدا کنم اگه بشه اینترنتی سفارش میدم اگرم نشد حتما مزاحمتون میشم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین خداروشکر پسرت اضافه وزن نداره .پسر منم مثل پسر سومیسو کمبود وزن داره کلا نسبت به هم سناش ریزتره به همین خاطر میخوام ببرم پیش صالح پور
از وقتی مربیای مهد به این شکل باپسرم برخورد کردن حالم خیلی بد هرروز با خدا حرف میزنمو گریه میکنم .دسرمم میاد میگه مامان گریه کردی ؟
الان یه هفتس بش ریسپریدون میدم خیلی رفتاراش معقول تر شده شبی یه نصف ریسپریدون یک میدم. شبا مه بش میدم بعد از یه ساعت گیج میشه و خوابش میگیره و به خواب میره بعدش خودم میشینم بالای سرش یه ساعت گریه میکنم.
پسرم کلا تو یادگیری مفاهیم تیزه و حرکات درشتشم عالیه یه پشتکایی نیزنه همه تعجب میکنن ولی تو حرکات ظریف مثل بستن دکمه و نشتن ضعیف تره ممکنه ربطی به تمرکز داشته باشه؟
اینقدر که این مدت افسرده شدم صبح ها که از خواب بیدار میشم انگشتای دستو پام تا چند دقیقه به خواب مین و نمیتونم تکونشون بدم تقریبا روزی یه ساعت گریه میکنم.
2810