2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980976 بازدید | 11748 پست
مامان حسن

این پرت کردن اشیاء بیشتر جهت جلب توجه دیگران هست. معمولا این بچه ها به دلیل شیطنت هایی که می کنند از طرف جمع طرد می شن و بچه هم جهت جلب توجه شروع به پرت کردن می کنه.

علت دیگه می تونه فقط یک عادت غلط باشه. در این مورد خاص خیلی باهاش صحبت کن. عملا بهش نشون بده که پرت کردن اشیاء چه عواقب بدی می تونه داشته باشه.

حتی اگر لازمه کمی هم بترسونش. مثلا بهش بگو اگر یک مداد را به طرف دوستش پرت کنه احتمال داره که مداد بخوره به چشمش و چشمش نابینا بشه و ....

خلاصه خیلی جدی و قاطع ولی دوستانه براش توضیح بده.

مطمئن باش به مرور درست میشه. ازش بخواه هر اتفاقی که در مهد می افته حتی جزئیات رو براتون تعریف کنه. تا شما هم بفهمی اونجا چی می گذره .

الان پسر شما باید غذا خوردن صحیح و تمیز رو دیگه یاد بگیره.

متاسفانه بچه هایی مثل پسر من و شما به دلیل کمبود تمرکز در این جور کارها هم مشکل دارند و احتیاج به حمایت و تکرار دارند.

شاید در مورد بعضی مسائل عقب باشند ولی به مرور درست می شن.

من با نظرات سومیسو و پروین در این مورد کاملا موافقم

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

به نظر من بهترین کتاب برای کار درمانی

مجموعه کتابهای دکتر تبریزی هستند.

اختلالات ریاضی، اختلالات خواندن، اختلالات نوشتن

این سه تا کتاب مرجع هستند و شما در منزل می توانید جلسات کار درمانی داشته باشید.

مامان حسن اگر این سه کتاب را بگیری خیلی بهت کمک می کنه اگر پیدا نکردی به من بگو از تهران برات بفرستم .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونا جان

بخاطر شرایط موجود خیلی متاسفم.

گفتی ها رو بهاره و سایر دوستان به طور کامل و جامع گفتند

من هم فقط اضافه می کنم که داروهای اعصاب اگر به روش صحیح استفاده بشن اصلا مشکل ساز نخواهند بود.

همین داروی ریسپریدون که شما ازش می ترسی الان پدر شوهر 83 ساله من بخاطر بهانه گیری های ناشی از آلزایمر مصرف می کنه.

نصف ریسپریدن برای زمانی که خارج از منزل هستی و علی قابل کنترل نیست قطعا ضررش خیلی خیلی کمتر از کتک، تحقیر، و عصبانیت و ناراحتی شما هست.

اینو می تونی از هر روانپزشکی که می خواهی بپرسی.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

من هم مثل شعله با خوندن پست های روزهای گذشته خیلی ناراحت شدم

فقط اینو می تونم بگم

صبر کنید، امیدوار باشید، به تلاش ادامه بدهید

روزهای خوب و پر امید در انتظار شما و فرزندتان هست.

من هم این تجربه ها رو داشتم

و الان کم و بیش به تعادل رسیدیم.

آستانه صبر و تحمل رو بالا ببرید. نتیجه این صبر و بردباری شما در آینده مشخص خواهد شد.

برای همه دوستان عزیز از ته دل صبر صبر صبر آرزومندم .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

جهت اطلاع دوستان تازه وارد

اگر مایل به داشتن اطلاعات بیشتری راجع به بچه های بیش فعال هستید به اینجا مراجعه کنید

http://www.farsiwebnet.org/Forum/Catgory/7/Post/26
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

عرق بیدمشک و بهار نارنج خریدم اما خودم هم نمیتونم همینطوریشو زیاد بخورم میتونم شربتش کنم اگه اره چجوری؟فقط شکر قاطیش کنم؟ممنون میشم یادم بدید.
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
نسیم جان شکر باعث جنب و جوش و پر تحرکی می شه

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ممنون از همتون یه خورده آروم شدم .

منم تا جای که میتونم توضیحات منطقی به پسرم میدم حتی اگه معنی کلمه ای که پرسیده باشه خیلی فلسفی باشه

درضمن پسر من ببخشیدااااااااا ناز دختر هم دیده ولی تا حالا نپرسیده که چرا فرق میکنه

یا اگه با پدرش میره حمام توجه ای نکرده

حالا من نمیدونم همه چیز رو میدونه یا نه هنوز هیچی در این مورد نمیدونه
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

شعله جان ممنونمم از دل گرمیت

سومیسو جون ممنونم از دعات

بچه ها رفتید امام رضا منم دعا کنید

نازی جووووووووووون هیچی درمورد منو امیر نگفتی دلم گرفت

پروین جان ایشالله رفتتتتتتتتتی دکتر با خبر های خوب بیایی
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

نازی جون هرموقع میای اینجا خیلی خوشحالمون میکنی.حرفات مثل همیشه دلنشین و راه گشا است.زود به زود بیا اینجا که همه مشتاق حرفات هستیمآپلود عکس
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نسیم جون همونطور که نازی جون گفته شکر باعث پرجنب و جوشی مشه.من برای پسرم با کمی گلاب هم مخلوط میکنم و میخوره.میخای با عسل امتحان کن ببین بهتر میشه.
مرجان جون خواهش میکنم.بچه های ما دیگه کنجکاویشون بیشتر میشه.پسر منم دیگه به خیلی چیزها توجه میکنه،در صورتی که قبلا اصلا توجهی نمیکرد و این کار مارو هم سخت تر میکنه که چطور توجیهشون کنیم.
سلام بر همه ی شما مادر های مسئول خوش به حال بچه هاتون .نازی جون ممنون واقعا چه خوب و واضح توضیح داده بود دختر من دوسالشه بعضی از این علایم رو داره .ولی میگن بیش فعالی از پنج سالگی قابل تشخیصه یعنی امیدی هست تا پنج سالگی این علایم برطرف بشن . یا اینکه از الان باهاش برخورد مناسب داشته باشم بیش فعالی ش کنترل شیه .در ضمن دکتر دخترم با اون که مسنه امادکتر خیلی خیلی خوبی هست خیلی رو مواد غذایی تاکید داشت دقیقا همین مطلب که تو سایتی که نازی جون معرفی کرد رو میگفت [عوامل تغذیه ای، بسیاری از مختصصان معتقدند آلرژی غذایی، مواد رنگی غذایی، افزودنی ها، قندها و نیز بعضی ویتامین ها و مواد غذایی عامل یا تشدید کننده علائم می باشند.] رو شکر خیلی حساس بود و چون نمیشه شیرینی رو از بچه ها گرفت من پیشنهاد میکنم که عسل جایگزین کنیم میدونم خیلی گرونه ولی خب از قند وشکر که خیلی بهتره .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
اره بچه ها داشتم شکر و تایپ میکردم همین فکر رو کردم واسه خدم که اشکال نداره شکر؟
واسه پسرم هم عسل رو امتحان میکنم
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
2810