2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980940 بازدید | 11748 پست
شعله جون سلا م پسرات کی میپریدن رو سر و کول بقیه یعنی چند سالگی ؟
الان که دیگه نمیپرن؟اخه پسر منم همش میپره رو همه بیهوا و باهوا خود منو به شخصه خیلی عصبی میکنه این کارش مخصوصا وقتی سر نماز تو سجده میرم یا وقتی عجله دارم کاریرو انجام بدم میپره روم هم سرعت کارم رو میگیره هم چون بیهوا یه چیز میفته روم عصبی میشمبخدا ما همه باید همیشه مقابلش یه گارد مخفی بگیریم مامانم داداشم خودم حتی پسر خواهر شوهرم همه ازش یه ترس نهان دارند بابام خواب بود همچین پریده بود روی شکمش تصور کنید ادم چه حالی بهش دست میده !
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
خانوما تغذیه رو رفتار بچه های بیش فعال خیلی تاثیر داره حتما بهشوه انواع مغزنا و دانه های روغنی رو روزانه بدید مخصوصا گردو .دختر من همونطور که قبلا گفتم دوسالشه دکترش هنوز تشخیص قطعی نداده ولی گفت احتمال داره بیش فعال باشه وشربت امگا 3 بهش داد وگفت به هیچ عنوان شکر ومحصولات کارخونه ای بهش ندم و واقعا وقتی رعایت میکنم خیلی تاثیر داره تصمیم گرفتم خودم بستنی با عسل براش درست کنم .در ضمن تو رو خدا مواظب رفتار و حرف زدن اطرافیانتون با بچه هاتون باشین چون رو بچه خیلی اثر داره .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسیم جان کاشکی روی نزدیکانم میپریدن مثلا من یه شوهر عمه دارم تازه عروس اورده بودن دیگه در دنیا واشده بود و این خانم تشریف اورده بود دیگه ببینین چه اوضاعی بود اقا این دوتا مخصوصا پیام تا این رو میدیدن میپریدن روی کولش همین جوری بهش ور میرفتن وایییییییییییییی از دور از طریق یقیه میشنیدم شعله بچه ها شو بلد نبوده تربیت کنه شعله این جوری شعله اونجوریه خلاصه نه میشد رابطه رو کم کرد نه میشه این حرف ها رو تحمل کرد اما نسیم جان الان دیگه از اون روزها خبری نیست اصلا یادم رفته چه روزهایی داشتم راستی بچه هام 5سالشون بود اما از 4سالگی باهاشون مشکلاتم شروع شد الان همون عروس عمم حاملس فقط میگم خدارو شکر دیگه اوضاع خوب شده وگرنه ...
شعله پسر من اصلا حاضر نیست مداد دست بگیره و تو فعالیتای آموزشی شرکت کنه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
فقط در حال بدوبدو و بازیه
همین چند روز پیش به خاظر اذیت کردن بچه های دیگه و اعتراض والدین از مهد اخراج شد منم تصمیم گرفتم ریسپریدونو شروع کردم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن جون به نظر من مربی مهد خیلی میتونه تو بهبود روابط بچه ها موثر باشه و خیلی مساله مهمیه نظرت راجه به مربی مهدش چیه میدونی من اینها رو تجربه کردما که میگم بچه های من پیششون رو رفتن توی یه مهد قرانی رفتار مربیشون عالی بود در صورتی که من از سه سالگی بچه هامو مهد میذاشتم همشون شاکی بودن اما مربیهای اینجا خدا خیرشون بده عالی بودن از تمام مادرها میشنیدم بچه هاشون بهتر شدن اخه ببین باید این بچه ها توی یه اتاق 12متری حبس بشن و این براشون سخته نمیخوای مهدشو عوض کنی حتما هم نباید دنبال پیش دبستانیهایی باشی که اسم در کرده باشن حتی یه جای معمولی هم میتونه خوب باشه در درجه اول مربی میتونه خیلی تو علاقه مند کردن بچه ها به نقاشی بازی موثر باشه
مامان حسن من یکی از بچه هام خیلی روحیه حساسی داره نمیتونه تحمل کنه کسی بهش توهینی کنه و برای همینه که نمیتونه خیلی با بقیه ارتباط بگیره سختش میشه و مطمئنم یکی از دلایلی که توی مهدهایی که میرفت اذیت میکرد این بود که چیزهایی میدیده که برخلاف میلش بوده و اینجوری نشون میداده تو هم باید ببینی جه چیزی باعث میشه این رفتارهارو بکنه شاید هم واقعا خسته شده از رفتن به مهد خوب تو شاغلی مسلما همیشه خسته ای
شعله جون من مهدشو عوض کردم چون تابستونه تمام رنجای سنی باهم بودن و هر ماه یه مربی براشومن میومد .
اتفاقا پسر منم روحیه حساسی داره و کسی بش توهین کنه همین طور جواب میده
البته فعلا نمیبرم تا شهریور ولی برای پیشش خیلی نگرانم
شعله تو دوره پیشم بهشون دارو ندادی؟
شعله جون اخه منم جایی نمیرم اگه برم رو دیگرون هم میپره اون روز رفتم سرکلاس ارفش ببینم چجوری از لای در دیم رو کول مربی نشسته روسریشو میکشه.
فکر میکنه همه خرک ژیمناستیک هستن
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
پروین جان
این خواهر شوهرم الان یه دوقلوی پسر وروجک هم داره اما
همیشه به من میگه خدا صبرت بده:)))

بلاخره همه بچه ها اذیت و دردسر خودشونو دارن یکی بیشتر یکی کمتر یکی تو سن پائین یکی تو سن بالاتر
اما بگم این دختر خواهر شوهرم مایه امید منه:)
به خودم میگم اگه سروین انقدر خانم شده پس حتما رکسانا هم خانم میشه:)
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
درباره پریدن روی بقیه
رکسانا هم عادت داره بخصوص روی من بپره
مثلا اگه دراز کشیده باشم میپره رو کمرم
منم دیسک بیرون زده دارم داغون میشم:/
یا روی شکمم
بیشتر جهت لجبازی و به علت اینه که میدونه چقدر از این کار بدم میاد...
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
2810