2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
پروین جون عزیزم با تمام وجودم درکت میکنم منم با نوشته هات گریه کردم؛توکلت به خدا باشه دیگه تو آخرای راهی ؛انشأاله مشکلات پسرت به زودی زود حل میشه؛
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسیم جان
من مادر خوبی نیستم فقط در حد خودم دارم سعی میکنم همین:)
خدا کنه موفق بشم...
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
مونا جانم
حیف که نمیشه از پشت این صفحه های لب تاپ همه چیزو گفت و رسوند...
الان دلم میخواست همه دور هم میشستیم برای هم درد دل میکردیم و به هم دلداری میدادیم
باور کن یک درصد فکر نکردم درباره تو قضاوت کنم و یا فکر کنم خودت قبلا به فکر نبودی
فقط و فقط اونچه به ذهنم رسید و برای خودم تاثیر داشت نوشتم
کی میتونه بهتر از من بفهمه چی میگی عزیزم؟
کی بهتر از هر کدوم ما که تو این تاپیک هستیم؟

اینا فقط راهکارهائی که بر اساس تجربه هامون برای هم تعریف میکنیم تا بلکه کمکی باشه به حال هر کدوممون
من که خیلی خوب میدونم بچه چطور میتونه مادر رو به مرز جنون برسونه
خواهر شوهرم یه دختر 11 ساله د اره که از روز دوم بعد از تولدش تا 4 سالگیش تقریبا یه نفس گریه میکرد
اونم نه با صدای عادی
با صدائی که تا سر کوچه میرسید
اصلا قابل تحمل نبود یک بار طوری دیوانه اشون کرده بود که پدر ومادر هر دو زده بودنش و اگه دائیش نرسیده بود ونجاتش نداده بود ممکن بود بکوبنش تو دیوار
الان اگه کسی از گرد راه برسه و اینو بخونه میگه واه واه اینا هم مادرن؟
خدا به کی بچه داده ...
ولی من که اونجا بودم و این بچه رو دیدم میگم فقط خدا رحم کرد دائیش رسید وگرنه مادر و پدر اصلا تو حال عادی نبودن و من اگه نگم حق میدم لااقل درک میکنم...
ادم تا خودش تو شرایط نباشه نمیتونه واقعا درک کنه...
مونا
میگی یه وشگون رو هم کتک حساب میکنی
منم همینطورم
اگه در مقیاس مقایسه با کتک هائی که خودم خوردم بزارم باید بگم یک هزارم :)))
ولی منم اگه بزنم روی دست بچه یا بزنم در باسنش اونم یدونه اروم میگم کتکش زدم
این برای اینه که عادت نکنم رفتار والدین خودمو با بچه ام در پیش بگیرم(خدا نکنه)
پروین جانم
بخدا میفهمم چی میگی...
گاهی میشینم با خودم فکر میکنم میگم خدایا فقط 10 درصد ارومتر می آفریدی چی میشد؟
بعد وقتی میخوابه میرم نگاهش میکنم
باورم نمیشه این همون گوله اتیشه....
باز هم خداروشکر که مشکلات بدتری ندارن
دختر من هم مشکلات سلامتی داره
ولی بازم شکر...
از این گذشته جز شکر کردن چه کاری ازمون برمیاد؟...
خدا کنه هیچوقت درگیر مشکلات خیلی جدی سلامتی نباشن...
پروین جون
راست گفتی
از فولاد که نیستیم
ولی ظاهرا خدا توقعاتش از ما زیاده:)
گاهی اوقات با خودم یا خدا حرف میزنم به خدا میگم واقعا درباره من چی فکر کردی؟؟
از خودم بپرس بهت بگم من این کاره نیستم بخدا نیستم...
ولی خوب
خدا معمولا سوال نمیکنه:/
سلام خانوما من کاربر جدید هستم همتونو دوست دارم وبرای خودتون وبچه های عزیزتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم .منم دخترم دوسالشه خیلی سی دی میبینه پای سیدی ارومه اما وقتی میریم بیرون فقط باید دنبالش بدویم اصلا براش مهم نیست کجا میره و آیا ما باهاش میریم یا نه .حرف که زیاد نمیزنه تازه خیلی چیزارو توی یکسالگی میگفت مثل آب بده که الان یادش رفته فقط میگه آب .گاهی اوقات هر چی صداش میکنم اصلا جوابمو نمیده طوری که اگر کسی ندونه فکر میکنه خدای نکرده نمیشنوه . اگر چیزی مطابق میلش نباشه همرو میزنه. ولی به نظر نمیرسه که کم هوش باشه.به نظر شما من باید با این بچه چطور رفتار کنم ممنون از همه. البته اینو تو تاپیک کودک دو ساله هم مطرح کردم ولی اینجا هم گذاشتم چون حدس میزنم دخترم بیش فعال باشه .هر چند بقیه میگن این فقط زیادی شیطونه.
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
مونا جون همه ما زمانی شده که دیگه بریدیم و صبر برامون بی معنی هست.منم کاملا بهت حق میدم و دعا میکنم برات که خدا آرامشی در وجودت بذاره که بتونی بر مشکلاتت غلبه کنی.منم تا الان بارها شده که خاستم زار زار گریه گنم و داد بزنم.....بارها شده که حرفهایی گفتم که بعدش پشیمون شدم....برات دعا میکنم که آروم بشی...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نسیم جون همونطور که مامان حسن جون هم گفت عرقیاتی که حرفش بود رو بذار توی یخچال تا خنک بخوره.طعمش خوبه.
پروین جون حالا من احساس میکنم از وقتی پسرم دارو نمیخوره بزرگتر شده!!!!دیگه سعی داره میکنه به خیلی چیزا فکر کنه.سوالاتی ازم میپرسه که با اینکه بعضیاشون خنده داره ولی نشون میده داره فکر میکنه.وقتی دارو میخورد خیلی توی خودش بود.زیادی مظلوم میشد.نمیدونم شایدم از فواید مصرف دارو بوده که الان داره خدارو شکر بهتر میشه.
ولی هنوز تکلمش مثل هم سناش نیست و زیادی هم ساده هست.همش میگم خدایا توی این جامعه همینطوری ساده بزرگ نشه....پروین جون اگر لایق باشم حتما دعاگوی شما و پسرت هستم.شما هم مارو دعا کن.....
2810